Öppet brev till statsminister Stefan Löfven. ( 🇸🇪 ??? ) Jag tänker emigrera och söka asyl i ett annat land.Vilket rekommenderar Du?

2019-10-19
Skrivet av Maria Karud
Saxat från Facebook

Jag förväntar mig att Du står för resan och alla övriga kostnaderna som uppstår i och med flytten, eftersom Du tvångsavvisar mig som svensk urinvånare. Ditt regerande och påföljderna av den, gör det omöjligt att stanna, det finns helt enkelt inte plats vare sig för mig eller mina landsmän i vårt fosterland.

Jag vill inte att mina döttrar ska våldtas om och om igen, för att våldsförövaren blir oskyldigt dömd gång efter annan, eller får sk ”straffrabatt”. Jag vill inte dö av en ”kula” i nacken, eller sprängd i bitar, jag vill dö av ålderdom. Jag vill heller inte dö av svält på ålderdomshemmet när den tiden kommer, dvs om jag inte avlidit i vårdkön innan. Jag vill inte ha personal i hemtjänsten som inte förstår vad jag säger. Jag vill inte tvingas söka bidrag för att jag inte kan överleva på min lön eller pension. Jag vill inte känna mig förminskad för att Du omvandlar mina hårt intjänade pengar till skatt.

Jag vill inte få mina husdjur förgiftade och lemlästade. Jag vill inte att mitt boskap blir utsatta vare sig för djurplågeri eller våldtäkt. Jag vill inte ha min bil stulen eller uppbränd. Jag vill inte snubbla över folk som ligger och ber på mattan vänd mot Mekka. Jag vill inte höra skriket från minareterna på ett språk jag inte förstår och med ett budskap som är så absurda och som får mig som kristen att bli ifrågasatt. Jag vill höra kyrkklockorna klämta och och bära mitt kors välsignad, och i lugn och ro. Jag vill inte bli utförsäkrad när jag är sjukskriven och riskera bli hemlös.
Jag vill kunna gå på stan och promenera hem från bion utan vara rädd för att helt oprovocerat bli halv ihjälslagen. Jag vill känna mig trygg i mitt hem, min stad och i mitt land.

Du, Stefan Löfven har kränkt min frid, så när allt kommer omkring skulle jag egentligen stämt Dig på ett enormt skadestånd.
Men vet Du ?… Jag orkar inte, för jag har fullt upp med att bara försöka överleva i din apokalyps.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

4 svar

 1. När till och med M politikern Kristersson är orolig för sina döttrar så har han äntligen förstått vad SD har varnat för! Stoppa ohejdad, okontrollerade migration!!!!!!

  Gilla

 2. Så känner jag med. Vårat land har han gett bort och han sköter i oss. Jag är rädd hela tiden. Rädd när mina döttrar är ute i Stockholm rädd för framtiden rädd för alla lögner rädd för de nya medborgarna ja allt känns så fruktansvärt obehagligt
  Känner mej hjälplös. Känner att vi inte orkar rädda vårt land. Stor sorg

  Gilla

 3. Det är väl dels Alliansen som öppnade för dagens problem. De är LIKA skyldiga allihopa och inte enbart Stefan Löfven. Om så vore fallet då skulle väl problemen kunna lösas direkt! Vem eller vilka av de 7 kan eller är överhuvudtaget intresserade av att göra detta? D.v.s. STOPPA MIGRATIONEN och se till att de 10.000 tals också utvisas som vistas illegalt här. De lever ju på rån, mord, snatteri, tiggeri etc. Snart blir det väl ”fattigstugan” för svenskarna p.g.a. migranterna har ju gräddfiler till så gott som ALLT.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: