CrowdstrikeGate: En massiv Deep State skandal som kommer att krossa det demokratiska partiet

Friday, October 18, 2019

https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2019/10/crowdstrikegate-a-massive-deep-state-scandal-that-will-collapse-the-democrat-party-3491102.html

Knepet med riksrättsåtal inleddes på grund av Trumps beslutsamhet att avslöja CROWDSTRIKE Gate. Den radioaktiva skandalen som gjordes av CrowdStrike och DNC-ledningen (DNC = Democratic National Committee) är så farligt för demokraterna att de i desperation startade åtalet om riksrätt. Nu vill Trump verkligen att det episka bedrägeriet ska undersökas för hans presidentskap är beroende av det.

– Intelligensanalytiker och tidigare amerikansk militärofficer

Bekräftat: DNC betalade den ”ryska” grundaren för CrowdStrike för att hacka sin server så att de sedan kunde skylla på Ryssland!

Vi ber er berätta, kan något vara mer radioaktivt än det faktum att CrowdStrike hyrdes specifikt in av Demokraternas nationella kommitté för att plantera falska bevis på DNC-servrarna. Cyber-bedrägeriet använde bedrägliga ryska digitala signaturer för att felaktigt beskylla Ryssland för att ha hackat valet, vilket aldrig ens inträffade … förutom att de gjorde det, och det genomfördes faktiskt av CrowdStrike.

O, vilken trassligt nät vi väver, när vi egentligen utövar en plan!
Walter Scott

Hur trodde Deep State någonsin att de skulle komma undan med en sådan konspiratorisk bluff?

Speciellt när president Trump använder sitt Twitter-konto för att avslöja hela den CIA-riktade svarta operationen?

“Fancy Bear”
Det är just därför de kallade den CrowdStrike-implementerade psyopen ”Fancy Bear”.

Why Crowdstrike’s Russian Hacking Story Fell Apart- Say Hello to Fancy Bear

Det verkliga syftet bakom det icke-existerande ryska intrånget ville att det amerikanska folket skulle tro att CrowdStrike var en rysk björn, ett cybersäkerhetsdödande företag, vilket det inte är.

Låt oss vara tydliga, det enskilt bästa sättet för Trump, för att helt befria sig från även det minsta påståendet om ”rysk samverkan” är att bevisa att demokraterna förfalskade bevisen i första hand, VILKET DE gjorde.

Varför annars skulle DNC ständigt vägra att överlämna sina servrar till FBI så att den nödvändiga kriminaltekniska analysen kunde göras?!?!

Varför annars skulle VDn för CrowdStrike – Dmitri Alperovitch – den ”ryskfödda amerikanska datorsäkerhetsbranschen verkställande … och medgrundare och tekniske chef för CrowdStrike” namnge sin falska hackeroperation ”Fancy Bear” förutom att man ville dra in Kreml i ett intrång som CrowdStrike utförde?

Källa – ”Bear Hunting: History and Attribution of Russian Intelligence Operations” postat av CrowdStrike på slideshare.net

CROWDSTRIKE Gate

Ja, bakgrundshistorien till denna enastående demokrat-skandal är lång och komplicerad, invecklad och full av intriger. Följande exponering bryter det hela på ett sätt som varje väljer borde känna till före den 3 november 2020.

DNC Russian Hackers Found!

Låt oss inse det: demokraterna kommer att göra allt för att välta valresultatet från år 2016. Dessa serier fosterlandsförrädare för republiken är så överväldigade av ”Trump-störningssyndromet” att de kommer att använda sig av alla medel som krävs för att ta ner Trump.

Tja, CROWDSTRIKE Gate visar hur långt dessa hopplöst galna kommunister kommer att gå.

När till och med en tillfällig observatör tittar närmare på alla bevis – vetenskapliga, omständiga och anekdotiska – är det tydligt att demokraterna strävade efter en utomordentligt absurd och fiktiv berättelse för att starta denna skandal. Med andra ord, ”Fancy Bear” är verkligen ”Fanciful Bear”. (fantasifull björn)

Image result for dmitri alperovitchMedan Dimity Alperovitch egentligen är rysk av födelse och förfäder, anställdes han av CIA och NSA för att utföra spionage och kontraspionage operationer som liknar deras ryska intrångsoperationer. Och här är den obestridliga tidslinjen som bevisar detta:

Fancy Frauds, Bogus Bears & Malware Mimicry?

 

IMPEACHMENT Gate

Som tar oss till de verkliga skälen bakom  gate. Vad det verkligen betyder är att det pågår ett helt krig mellan Team Trump och Deep State. Se: Deep State försöker med ännu en kupp i brett dagsljus, bevisen bevisar förräderi och en komplex kriminell konspiration. Se IMPEACHMENT Gate: Skandalen är mycket värre och kuppen är mycket tjockare än någon känner till.

Demokraterna vet att Trump är inte bara på dem, han har i uppdrag att avslöja hela den förrädiska skandalen.

Vad som betyder i verkligheten är att det pågår ett helt krig mellan Team Trump och Deep State. Se: Deep State försöker ännu en kupp i brett dagsljus, bevis bevisar förräderi och en komplex kriminell konspiration. 

Det här gott folk. Det är den sista striden inom amerikansk politik som spelas upp nu mellan idag och valdagen 2020.

Det som står på spel är ALLT … för båda sidor av den politiska mittgången. Det är en vinnare som tar hem spelet.

Det är därför demokraterna diktade ihop allt ur tomma intet, de patetiska falska anklagelserna som användes för att utlösa krigsrätten.

UKRAINEgate:
CIA black op,
Deep State psyop,
Democrat coup,
MSM distraction,
Israeli espionage,
Trump sting,
or all 6?

Inte bara det, utan de bedrägliga med-konspiratörerna Nancy Pelosi och Adam Schiff vilka till och med har vägrat att presentera den så kallade CIA ‘visselpipan’ vars löjliga rapport uppenbarligen tillverkades för att utlösa krigsrättsprocessen. Se mjuk kupp gör framsteg: Deep State Democrats iscensatt falska ”Whistleblower” klagomål för att orkestrera en bluff om krigsrätt. 

NYCKELPUNKT: Som alltid finns det en mycket djupare och bredare bakgrundsberättelse för CROWDSTRIKEgate. Den här videon ansluter exakt så många prickar att det snurrar i huvudet: Superdetektiven tappar mer radioaktivt intel på 22 minuter än hela Alt Media gör på en månad!

Titta noga på denna CrowdStrike-bit som tas från deras webbplats. Lägg märke till det tunga anti-ryska jaget såväl som till de avgörande datumen. Allt pekar på ett gemensamt CIA-Madison Ave tilltag för att ytterligare smeta ner Ryssland.

Ja, de står inför de mångfaldiga konsekvenserna förknippade med UKRAINEgate, BIDENgate, IMPEACHMENTgate och WHISTLEBLOWERgate, men det är verkligen CROWDSTRIKEgate som har den mycket explosiva potentialen att förstöra det grundligt korrupta och kriminella demokratiska partiet för evigt.

Den nakna verkligheten är att, när CrowdStrike-bedrägeritet har avslöjats för det amerikanska folket, är demokraterna historia – PÅ RIKTIGT!

Det är just därför Deep State har satt den galnaste av alla galna – Schiff, Pelosi, Nadler, Schumer, Newsom, DeBlasio, etc. som ansvarar för deras galna asyl på denna avgörande punkt under deras historiska krasch och brännmärkning. Dessa dåliga skådespelare (mycket dåligt för Shifty Schiffs i varje intervju) valdes specifikt ut på grund av hur djupt komprometterade var och en av dem är.

Hur kompromissat?

Detta kompromissades: PEDOGATE: Pandora’s Box har öppnats för Deep State och CIA.

Låt oss också titta mycket närmare på Nasty Nancys väl dolda historia här: COUP-IN-PROGRESS: Pelosi, Maffian och Black Nobility.

Under strecket: Detta snabbt intensifierande 3:e millennium “Titans krig” kommer att bli hett – faktiskt varmare än inbördeskriget eller den amerikanska revolutionen.

Därför är det bästa som patriot-rörelsen kan göra är att sprida denna hotande information så att kroppspolitiken är fullproppade med den. Ju fler människor som informeras, desto större är sannolikheten för att det kollektiva medvetandet utvidgas tillräckligt för att förhindra en nationell katastrof. Bred spridning av detta kritiska material kan avskala denna avgörande konflikt lika mycket som något.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: