Första omgången med demokratiska åtal från Barr-utredningen avslöjas

Hittar inget datum för detta, men av kommentarerna under att döma, måste detta beslut ha tagits i slutet av maj 2019 även om våra MSM-media inte har nämnt något om detta.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rod Gozinya

https://tatersgonnatate.com/first-round-of-democrat-indictments-from-barr-investigation-coming-tomorrow/?fbclid=IwAR0BN7kUTGqEsqHm2Oyq9JswZ5Yzb_BHBcH9jAXOB3Cd2pjAKCjsmutKY-E

 

När president Trump beordrade riksåklagare Bill Barr att inleda en utredning om korruptionen inom Obama-administrationen, höll världen ett kollektivt andetag. Vad skulle avslöjas? Vem skulle hamna i fängelse? Hur högt kommer det att visa sig att korruptionen gick? Kommer Obama själv att fällas? Förväntningen inför hämndlystnaden är enorm.

Några svar har ibland börjat strömma in. En källa inom Justitiedepartementet har avslöjat att 29 förseglade åtal kommer att levereras imorgon samt över ett dussin högt rankade medlemmar inom både Obamas Vita huset och Hillary Clintons presidentkampanjteam.

Vi har lärt oss några av namnen på listan. Al Phukenny Wun, chefen för Clintons kampanj, förväntas bli åtalad enligt artikel 175b, ”konspiration för att begå valbedrägeri genom tvång”. Han sägs ha hotat med att ”ta bort” väljare som är homosexuella om de inte avlägsnar namnet Trump från valsedlarna.

Andy Waywego, Obamas stabschef, kommer att anklagas enligt strafflagen 101.1 cfmi som gäller att förse illegala invandrare med röstnings- ID-kort för att kringgå omröstningsreglerna.

Och Anita Bathe, assistent för FBI:s verkställande assistent för vicedirektören för CIA-förhör, kommer att vara i domstolen och svara på anklagelser om att hon ”gärna hjälpte till med att registrera flera avlidna”.

Träsket är i full gång mina damer och herrar! Luta dig tillbaka och njut.

Panelen med 16 domare instämmer: Barr har tillräckligt för att åtala Clinton och Obama

En panel bestående 16 domare sammanträdde i går för att behandla informationen som rådets riksåklagare Barr hade tillgång till och deras slutsats var enhälligt: Det finns gott om bevis för att åtala Barack Obama och Hillary Clinton för konspiration, för att ha skapat en falsk konspiration, en 2:a graders brottslighet med ett obligatoriskt  minimum om 10 år.

Domarna var alla överens om att den inledande dokumentationsberättelsen som användes för att få en avlyssning av Trump-kampanjen var troligen falsk och slutsatserna som härleddes från alla bevis som samlats in från dem, är därför en frukt från det giftiga trädet och är inte tillåtet i domstol.

Administrationen var snabb med att lämna ett uttalande genom Director of Information and Propaganda, Art Tubolls:

”Vi är mer än glada att vi återigen har visat att vi aldrig har gjort något som står utanför lagen – aldrig någonsin. Vid detta tillfälle är president Trump oskyldig i så många fall att det kommer att bli svårt att motivera hur han eventuellt kan ha gjort sig skyldig till någonting alls”.

Det är ett lysande uttalande. Det är perfekt och det smakade mycket bra. Cirkulär logik gör politik så mycket lättare för den vanliga amerikanen.

Domarpanelen drog också slutsatsen att valet inte var bestämt, att Hillary Clintons ”vinst” på 3 miljoner röster var troligtvis olaglig och att hon hade fortfarande förlorat, och att rörelsen inom staterna för att förbjuda aborter är ett lysande sätt att dra upp rommen inför Trumps ny Högsta Domstol.

Varje domare erhöll en kompensation på $ 400 000 från Justice Department’s konsultfond. Som pensionerade konservativa som utsetts av republikaner under Mason-Dixon Line, bedömdes de som opartiska av PEW Research Center.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: