Obama avrättad klockan 14:44:44 GMT den 29 september 2019!

obama

Saturday, October 12, 2019
https://beforeitsnews.com/alternative/2019/10/obama-executed-by-firing-squad-at-gtmo-field-mcconnell-3702186.html

Chockerande information har kommit in från Field McConnel

Den pensionerade USAF-överstelöjtnanten Field McConnell säger att det har rapporterats till honom om att Barack Obama avrättades 29 september 2019 av exekutionsplutonen på GTMO. Den här informationen börjar ungefär vid 17:00-minutersmarkeringen men hela intervjun är mycket bra så du kan lyssna på allt. McConnel gick på samma gymnasium som den olagliga presidenten Barak Obama på Hawaii! Han sa att det skedde samma dag som general Dunsford kom till GITMO för att övervaka de militära domstolarna.

Image result for general dunford+gitmo

Dunford på Gitmo

McConnel säger att de två stora frågorna är 9/11 och pedofili. Han säger att vem som helst som har idkat barnhandel kommer att bli avrättad såväl som var och en som känner till något om 9/11-förräderiet och inte berättat om det. 9/11 utfördes av element inom vår egen regering. Enligt lag tvingas alla som har direkt kunskap om förräderi att rapportera det till en statlig guvernör eller en högre domare eller rättvisa inom någon stat. Så var och en som var medveten om falsk flagg operation 9/11 och inte har rapporterat om den är skyldig till förräderi.

Han säger också att det kommer att bli ett stort firande och tillkännagivande den
10 november, som är födelsedagen för den amerikanska marinen som grundades den dagen år 1775. Mycket täcks här inklusive en intressant godbit som gäller det amerikanska rättssystemet. Han säger att Trump kommer att ansluta alla advokater till en BAR-sammanslutning som sätter dem i USAs tjänst, eftersom alla BAR-medlemmar för närvarande arbetar för drottningen av England!

Jag har ingen aning om någon eller något av dessa uppgifter är sanna! jag säger inte att det är sant, jag rapporterar bara helt enkelt vad Field McConnel säger i den här intervjun. McConnel har många Intel-källor som det verkar, men det finns också mycket desinformation som kastas runt av spöken, så det finns ingen möjlighet att säga om detta är sant förrän Obama uppenbarar sig igen. Många rapporterar om att han har saknats ett tag nu. Antingen har Field McConnel mycket bra Intel-information som kommer att bevisa att det är sant, eller så lägger han eller hans källor avsiktligt ut dimridåer för att få patrioter att slappna av!  Om det senare är fallet, skulle jag bli mycket besviken på honom och hans källor . Han verkar uppriktig när han berättar sin historia, men vi kan inte bara höra den utan vi måste också få se.

Om Obama avrättades för förräderi (vilket han borde ha blivit om vi har ett rättssystem och ett riktigt land) kan vi bara hoppas att Obama accepterade Jesus Kristus som sin Herre och Frälsare innan han dödades. Jesus är det enda hoppet som någon av oss har. Du förnekar honom, han förnekar dig för Fadern!

Nyheter bara i form av en realiserbar Earth Allicande-källa
https://beforeitsnews.com/alternative/2019/10/breaking-was-obama-assassinated-at-gitmo-3701367.html

Klockan 14:44:44 GMT 29 september 2019 avrättades Obama av avrättningsgruppen på Gitmo.

Tre amerikanska generaler var närvarande vid avrättningen och Obama tilläts ett privat möte med en muslimsk präst innan avrättningen.

Obama hade vägrat att ge mer information och Allianskällor tror att han kan ha varit den huvudsakliga anstiftaren till krigsrätten – som pågår men som  har sammanbrutit.

Obama hade varit i kontakt med den så kallade visselpipan trots att han varit bevakad dygnet runt på Gitmo.

Alliansen genomförde en sökning och fann en iridium-satellittelefon gömd i en av Obamas kuddar.

Alliansen beordrade omedelbar avrättning och Obama började gnälla och bönfalla och hävdade att John Kerry satt dit honom. Gitmo har full kapacitet och Obama var där tillsammans med John Kerry och Kris Kristofferson (som anklagades för att vara en MK-Ultra-agent)
När allt kommer omkring, vad som kommer att ske med Obamas dubbelgångare som för närvarande gör rundresor i USA, kunde Alliansen inte uttala sig om.

Mer info kommer så snart vi får den…

Här en annan källa som verifierar detta:

Relaterat:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/19/rysare-obama-kan-ha-mindre-an-12-dagar-kvar-i-frihet/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/10/08/nyligen-slappta-bevis-tyder-pa-att-ukraina-spelade-en-nyckelroll-i-att-skapa-trump-ryssland-gate-med-hjalp-av-obamas-tjansteman/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/10/08/ag-bill-barr-och-john-duham-i-italien-for-att-utreda-obamas-spygate-skandal/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/06/obamas-fodelsebevis-bevisade-en-forfalskning-bedragligt-tillverkat-dokument-av-rattsmedicinska-utredare-pa-tva-kontinenter/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/01/01/under-obama-blev-usa-varldens-nummer-1-for-sexhandel-och-pedofili/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/21/hackade-dokument-avslojar-natverket-for-soros-obamas-fns-flyktinginvasion/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/10/obama-clinton-podesta-soros-epstein-alefantis-alla-med-samrore-till-pedofili-enligt-podesta-emails/Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , ,

4 svar

 1. Impeachment to Trump – result of shootouts of Biden and Kolomoysky for hundreds of billions dollars
  Many years Americans frightened the world by ”cruel” Russian, Sicilian and Japanese mafias. But the story with ”godfather” Joe Biden demonstrates that the main mafias on the planet – still American and Jewish…
  – (när man öppnar link så tryck på respektive ”Fana” för översättning…)
  http://ru-an.info/news/6971/

  Gilla

  • -…”– It is available use of official position for personal reasons – to drown the rival. Of what Trump was accused by democrats. Also began games of politics.
   – Anyway situation with an impeachment first of all not political, but criminal, criminalistic and criminological.
   There has to be a crime. It has to be proved. Also the motivation, the reasons, conditions and consequences of this crime have to be clear.
   But Trump’s conversation with Zelensky is not suitable for such criminal genre in any way.
   – Why?
   – Paradoxical situation. To Trump want to declare an impeachment not for its crimes, and that he tries to open crimes of other politician. Same the Kingdom of curve mirrors is simple. It turns out that it is accused that he tries to fight against transnational corruption and organized crime. But same cynicism top from his political opponents
   In the history with Biden, already loudly called over the ocean ”Ukrainagate”, in fact not one crime, but the whole cascade. In some he is a direct accomplice, others are made with the connivance of the former vice president and democrats ruling during this period in general.”…-

   Gilla

 2. Intressant, för det har varit tyst ett tag.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: