Vad kan Hitler-files och FBI ha gemensamt med Diabetes-2, Monsterdrycker och Halloween?

Ibland måste man ha lite tur och ”bara ramla över något” av en händelse…

Brukar ibland titta på Dr. Katherine Hortons videon och tittade även på den här
”The final boarding call”  där hon avslöjade bland annat detta om Hitler-files…
Hela videon kan ses här nedan, men jag gör bara en fri översättning av den del som endast berör Hitler->Diabetes2->Monsterdrycker och sedan spinner jag över vidare till Halloween.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

… Det här är från FBIs centrala militärenhet som producerar kartellsignaler. De har märkt sidan med nummer 33 och du kommer att finna att den är frånkopplad från resten som är kopplad till filer rörande Adolf Hitler. Även sidlayouten på dessa sidor är annorlunda med avskuret sidnummer högst upp och nytt inlagt där nere. Det här är en utskrift av en ljudupptagning tillhörande ”Hitler-files” hos FBI och den har rubriken ”Winning fights against diabetes” eller översatt ”Hur man övervinner diabetes”. Gör en skärmdump av sidan här:

diabetes.jpg

Vad har diabetes att göra med Adolf Hitler samtidigt som man citerar Latinamerika? Lägg också märke till dessa två kemiska provrör som lagts i kors och ovanför det korsade X:et finns ett satanistiskt tecken som igen är ett annat frimurartecken. Dessutom är den här sidan inlagd med sidnummer 33 som är ett annat frimurartecken. Är det FBIs kartell som signalerar i den här artikeln som en kartellsignalering? Vad har diabetes med FBIs Hitler-filer att göra? Så låt oss gå tillbaka till 1930- 40-talet och läser artikeln:

Åtminstone, tack vare en liknande kemikalie som kallas Alloxan, är mysteriet för den mördande och förbryllande sjukdomen, diabetes, på god väg mot sin ultimata lösning. Diabetes dödar cirka 37 000 personer årligen, och dess offer är fyra gånger större i antalet än de som är lamslagna av spädbarnsförlamning.

Alloxan är ”sesam öppna dig” gåtan gällande diabetes. Med den har forskare för första gången en enkel experimentell metod för att ge diabetes till de vanliga försöksdjuren.

Alloxan är den underbara kemiska sammansättningen som inte botar diabetes utan förorsakar den! Alloxan ger diabetes till varelser, och kom nu ihåg att det här hittades inom ”Hitler-files” och här talar vi samtidigt om dessa jävla nazister, samma nazister som snokar runt i Tyskland genom kopplingarna till Jesuiterna. Man satte sedan samma jävla gnagare på båtar och levererade dem till USA med ytterligare ett parti förbannade nazister och i det här fallet handlar det om den innersta kärnan av nazister. Att den nazistiska kärnan har en liten falsk Hitler-fil inom FBI, med en satanistisk korssymbolik som handlar om diabetes. Då hamnar vi inom den innersta kärnan av nazismen.

Låt oss läsa vidare i texten:

Detta innebär att läkarna nu har en direkt strategi för att lösa några av de mer komplicerade teoretiska problemen kring diabetes. Det betyder också att de har nu ett snabbt och enkelt sätt att testa olika botemedel för diabetes som dieter, läkemedel och körtelextrakt.

Som den konservativa NEW ENGLAND JOURNAL OF MEDICINE säger: Upptäckten av Alloxan-diabetes har öppnat möjligheter för forskning som man aldrig tidigare har drömt om, och dessa nya undersökningsvägar bör utnyttjas.

Under de två åren sedan dess ursprungliga upptäckt har resultaten från experiment med Alloxan publicerats i minst åtta olika länder. Överallt är läkare intresserade av denna nya kemikalier som förorsakar diabetes.
Vid diabetes faller insulinutsöndrande celler i bukspottkörteln till under normal funktion. Som ett resultat härav stiger nivån på sockret (glukos) i blodet som vanligtvis kontrolleras av insulinet, till onormala höjder.

Det är därför som diabetes ibland kallas ”sockersjuka”. Det är därför de flesta diabetiker behöver sin dagliga hypodermiska insulinkvot. Definitionen för insulin är den enastående funktionen hos diabetes. Mysteriet med diabetes ligger i det faktum att det inte finns någon helt tillfredsställande förklaring till varför insulin…


Jag gör här nu ett avbrott i videon och går ut på nätet för att söka på ”Alloxan” för att ta reda på vad det är för ett ämne, och det här hittade jag:

Alloxan är en toxisk glukosanalog, som selektivt förstör insulinproducerande celler i bukspottkörteln (det vill säga betaceller) när den administreras till gnagare och många andra djurarter. (Wikipedia)

Djurmodeller av typ 1 och 2-diabetes mellitus2.3.1 med Alloxan 

 

Alloxan [2,4,5,6-tetraoxypyrimidin; 5,6-dioxyuracil] är ett pyrimid inderivat av urinsyra, som först upptäcktes år 1818 av Brugnaletti och sedan igen 1838 av Wohler. Denna förening noterades först ha diabetogena effekter år 1943 när man hittade centrala öar av döda vävnader i Alloxan-behandlade kaniner (Dunn et al., 1943). Sedan dess har den använts för att modellera typ 1-diabetes i djurförsök.


Återgår till videon:

Forskare har för första gången genom en enkel experimentell metod för att ge diabetes till de vanliga försöksdjuren. Vad vi här pratar om är, nazister, och då är det frågan om människor. Det var inga vanliga försöksdjur som dr. Mengele gjorde alla sina mänskliga experiment på. Det var på människor! Så när de talar om ett ämne som kan ge diabetes till djur… Hm. Det här hände ju på 1940-talet, men magiskt nog – under 1950, 1960, 1970 och idag, har graden av Diabetes-2 ökat markant. Alltså en annan typ av diabetes än Diabetes-1 som är helt annorlunda och genetisk, medan Diabetes-2 har exploderat!

Kan det ha varit så att Alloxan har bytt namn, och att vi känner till det genom olika kemiska beteckningar, och att det ger oss diabetes? Men inte den ursprungliga genetiska diabetesen utan en falsk diabetes?

Jag menar, kan Alloxan ha bytt namn till till exempel Aspartam (i alla light-produkter) (eller glukossirap, red. anm) och att det ger oss diabetes? Vilken annan kemikalie kunde det ha varit? Vilken kemikalie är verkligen utbredd och skulle vara perfekt för att ge en hel population typ 2-diabetes? Samtidigt som CIA driver alla till att äta mycket av den genom tvång, för att sedan kunna säga: Ja, diabetes måste bero på vad du äter.


Här gör jag åter igen ett stopp för att ta en titt på Alloxan och Aspartam

Vi börjar med att titta på den kemiska formeln för:
Alloxan :     C4H2N2O4
Aspartam : ‎C14H18N2O5
Glukos:        C6H12O6

Jag besitter inga kemiska kunskaper, men som lekman, tycker jag att de ser väldigt likadana ut med samma beståndsdelar men olika antal molekyler. Beslöt att kolla upp vad Aspartam är för något.

Vad är Aspartam?

Aspartam är ett artificiellt sötningsmedel som inte är en kolhydrat men 200 gånger sötare än sackaros och används vanligtvis som sockerersättning i livsmedel och drycker. Det är en metyl ester av asparaginsyra / fenylalanindipeptiden med varumärkena NutraSweet, Equal och Canderel. Wikipedia

Forskare föreslår att ett sötningsmedel som vanligtvis används i dietdrycker kan förorsaka viktökning. Viss forskning indikerar på att även acceptabla dagliga intag av aspartam, som regleras av Förenta staternas Food and Drug Administration (FDA), kan göra dig hungrigare och leder till viktökning.

Labbtester visade att massiva doser av dessa Aspartam/Cyklamat/ Sackarin/ föreningar orsakade cancer och gav andra störningar hos försöksdjur.

Minns hur jag för ett antal år sedan läste om att 1 gram Aspartam kunde döda ett helt kompani!

Var finns Aspartam? Se upp för dessa produkter!

Light-läsk
sockerfri glass
fruktkött med reducerad kalori
tuggummi
yoghurt
sockerfritt godis
färdig mat

Hur var det nu igen? Talade inte skolsjukvården om att vi skulle gå över till light-produkter??? Är det så att de egentligen – mot bättre vetande, för de är väl inte så djävulska (?) – att de ordinerar oss diabetes typ-2 genom sina kostråd?


Åter till videon:

Nej, diabetes måste bero på att FBI är sådana jävla nazister som har samarbetat med nazisterna som nu gör reklam genom sina karteller för att signalera om hur de kan ge människan diabetes. Vem är det som står bakom reklamen? Tja, det måste vara kartellungarna som måste veta vem som har rekryterat dem. Där kan vi nämna universitetsläraren och MIT, Harward, Oxford eller Cambridge, ja jag vet inte.

Nej du vet, om ett litet antal känner till, hur man ger en befolkning diabetes likt det du nyss har läst här på FBIs Hitler-filer. Det fungerar helt enkelt genom förgreningar och hemliga handskakningar och hemliga koder. Så om någon av dessa människor skulle vara spionerade på eller avlyssnade, skulle ingen bli klokare av det än om du gick ut och undersökte historie-filer för att lära dig om den djävulske Hitler och hittade den här filen. Du vet, Hitler var ju en Rothschild så inget nytt här.

Vi måste ta reda på hur vi ger befolkningen tillsatsämnen, huruvida frimurarna och delvis Vatikanen kan vara involverade i att ge människorna diabetes.

Och du måste inse, att till exempel energidrycker (monsterdrycker) måste innehålla massor av aspartam. Jag menar Coca Cola, Pepsi Light, light-drycker över lag, och allt det andra. Låt oss titta på Monster-drycker:

red-bull.jpg  monster
De här är väl de vanligast förekommande och du har säkert sett dem i affärerna eller kanske själv inhandlat dem. Men vet du vad de signalerar? Låt os ta en titt på det:

item image #1

Monster Energi. Nu gott folk, de som analyserar kartellsignaler, kommer att påpeka det här. Tecknet på burken är det hebreiska tecknet för ”vav” 6, och 666 är tecknet för Satan! Det betecknar frimureri, Illuminati och demoner. Sedan innehåller det även taurin och ginseng, sackaros, glukos mm tillsatser. Så se upp med detta och allt annat de lägger till i dessa läskedrycker som kanske går direkt upp i hjärnan, vilket aspartam (sackaros) gör.

Betydelse av Monster Energy
av Behnam Dehghan

Ämnen monster, energi, monster energi, illuminati, frimurare,666, demonisk, demon
Denna logotyp är vanlig för många människor, och nu vill jag visa dig en hemlighet om den demoniska logotypen. Vänligen uppmärksamma … och tro på verkligheten … 666 = Satan

Oh, ja shit! För nu när du har lärt dig känna igen de hebreiska siffrorna – nu hänvisar jag inte till det judiska samfundet – utan till kabbalen (khazarjudarna, red.anm) och frimurarna. Och detta är universellt. Jag inkluderar också kinesiska och japanska frimurare, så det är inte bara judiska. Så nu när du känner till hur 666 = Satan ser ut på en burk och ser läskig ut, nej, då ska du inte köpa den.

Så det finns ett tvåfaldigt samhälle där de kan sprida ledtrådar, och vi som är normala och klokare påverkas inte, och sedan har vi dem innanför kartellen. Nu förstår jag varför Diabetes-2 går upp som en raket medan Diabetes-1 håller sig på samma nivå.

Diabetes-1 är något som du får av genetiska orsaker, medan Diabetes-2 är något du får genom att äta eller dricka – något du får i dig.  Det måste ha att göra med det som man sätter till i din mat, och de ljuger patologiskt igen.

Eller det är som Casey sade: Vi vet att vårt program är komplett när 70 – 80 % av den amerikanska allmänheten tror det är fel. Så om media pumpar ut, att du kan kontrollera din typ-2 Diabetes med din diet, så slår jag fast att du inte kan. Du kan kontrollera den genom att undvika saker där de tillsätter föreningar som ger dig diabetes!

 

Nu ska jag visa dig två saker:

  1. Det är såhär som kartellen fungerar. De guidar dig så att människor ska känna till. Kunna välja information och sätta ihop dem till en helhet eller återmontera dem. Vi tror, att Hitler-filen sannolikt är en klyscha för något annat.
  2. Men när du får information om Alloxan (förmodligen Aspartam idag), så kan du investera i Big Pharma och sedan kan du tjäna absolut en miljard eller biljoner på dessa horder av människor med typ-2 Diabetes… Det är något som dessa kartellbarn behöver känna till, så att de ska veta vad de ska investera i.

Och nu ska vi övergå till Halloween

halloween.jpg

halloween2Halloween, en satanistisk helgdag, och den följs av Alla helgons dag den 1 november och dagen för de bortgångna. 

Jag går inte in på detaljerna i dessa hedniska och satanistiska helgdagarna och du är välkommen att hitta information för dig själv på internet. Men om du är kristen bör du allvarligt överväga vad grundaren för den satanistiska kyrkan Anton LaVay hade att säga om kristna som tillät sina barn att delta i Halloween.

Så sa han:
Jag är glad över att kristna föräldrar låter sina barn dyrka Djävulen minst en natt på året. Välkommen till Halloween. – Anton LaVay

 

 Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

<span>%d</span> bloggare gillar detta: