Extra Fjärde statsmakten 22 med Lars Bern om Danmarks gränskontroll, klimatnödläge mm

Lars Bern ser Danmarks gränskontroller som ett första steg mot en permanent gränskontroll som till och med kan innebära visumtvång. Han tror också att Norge kan gå samma väg.

Inrikesminister Damberg tonar ned frågan och liknar åtgärden vid Sveriges tidigare försök att stoppa de ohejdade flyktingströmmarna. Men det stämmer inte eftersom denna åtgärd riktar sig mot svenska medborgare medan vår tidigare kontroll riktade sig mot migranter.

Mikael hakar upp sig på att brottslingarna av journalisterna genomgående kallas för ”svenskar”, men att svenskar knappast kan identifiera sig med dessa personer. Han tycker att de istället kan kallas ”svenska medborgare” eller ”personer med svenska pass”.

Lars Bern kommer tillbaka till att brottslingarna ofta är kopplade till klaner i Sverige. Han menar att Socialdemokraterna och de andra vänsterpartierna inte kan lösa problemen eftersom de inte vill riskera att förlora de röster de får från dessa grupper.

Damberg uttrycker att han förstår att Danmark vill skydda danskar mot dessa brottslingar. Vi tycker det är märkligt att Damberg inte anstränger sig för att skydda svenskar mot dessa kriminella personer med svenska pass.

Lars Bern menar att det är dags att byta regering och att den nuvarande inte är vuxen uppgiften. Vi går över till att diskutera det ”globala klimatnödläge” som Stockholms stad med Anna König Jerlmyr har varit med om att utlysa. Lars Bern menar att detta är helt fel och att vi är långt ifrån något nödläge när det gäller klimatet. ”Nödläget” handlar om att motivera högre skatter, enligt Lars Bern.

Vi tycker att Stockholms kommunalpolitiker istället borde arbeta med kommunikationsinfrastrukturen och se till att trafiken flyter på vägar och i kollektivtransporterna. Dessutom visar färsk undersökning att många känner stor otrygghet i kollektiva färdmedel.

I Uppsala stoppar Akademiska Sjukhuset beslutat ställa in planerade operationer på grund av brist på materiel. Bern menar att detta är sådant som annars kännetecknar underutvecklade länder. Dessutom är kronan på väg att falla ytterligare så att en Euro snart kostar 11 kronor.

Mikael berättar att Swebbtv:s Höstkonferens 5-6 oktober blev lyckad. Vi var 270 personer och vi var tyvärr tvungna att tacka nej till en mängd personer trots att inbjudan i stort sett bara gått ut till vår maillista. Föredragen kommer läggas ut på vår hemsida http://www.swebbtv.se inom kort.

Lars Bern berättar att han var i Göteborg och höll ett föredrag i den förening han grundat som arbetar för metabol hälsa. Det stora intresse han har mött visar att vi har en folkrörelse i vardande som handlar om att vi börjar inse att vi måste ta hand om oss själva.

 Kategorier:Hälsa, klimatet, Naturen, naturförstöring, Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:, , , , , ,

4 svar

 1. Braksuccee för Trump i Demokraternas huvudnäste – närmare 50 000 fans på plats
  ► I torsdags intog Team Trump Demokraternas hjärtland, Minnesota. Stämningen erinrade mer om en pop-konsert än ett valmöte. Kanske inte helt förvånande var antalet unga vita människor slående. Minnesota var de delstate svenskar som emigrerade till det nya lanet ofta valde som sin nya hemort…
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/10/breaking-trump-breaks-another-stadium-record-in-minnesota-20000-inside-and-20000-outside-video/

  Gilla

 2. … här kryper fram en riktigt beställningsjobb på infiltrerad bulvan (”Egor Putilov” med stylad utseenden att smälta in) från den ryska Khazariska maffia (den med många ändrade namn rysk jude -som sändes hit och som sponsras av den ryska khazarisk maffia, som och ger han redan skrivna ”blad”, då mannen är inte journalist utan tillsänd agent för att skapa opinion på sikt… – de även ger han viss info som färjas lite försiktigt just nu för att kräla in i samhälle …. sedan blir mera beställning åsiktsjobb – man skall använda egen huvud för granskning…) – https://samnytt.se/klimatrorelsen-har-kanske-en-poang-trots-allt/

  Gilla

 3. Rättegångsmål i USA mot 5G – https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2019/10/12/rattegangsmal-i-usa-mot-5g/
  – USA: 5G inför rätta – advokatfirman är samma som hjälpte Erin Brokovich
  ► En grupp i USA – People’s Initiative – får hjälp med ett 5G rättegångsmål av den kända firman som hjälpte Erin Brokovich att döma elbolaget Pacific Gas and Electric. På 1990 talet var förorening mark och vatten så höga att folk blev sjuka och dog i ett område i Kalifornien. Domen är mot Federal Communications Commission, Americans with Disabilities Act och Telecommunications Act…
  – Det är bevisat att 5G är farligt för allt levande!!!!!

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: