”HALLE – YOM KIPPUR FALSE FLAGG” (uppdaterad)

KÅRBÖLE TANKESMEDJA
QUE BONO – VEM EL. VILKA TJÄNAR PÅ FALSKFLAGGEN I HALLE?
Västvärlden har varit förskonad från falskflagg-händelser den senaste tiden. Nu inträffade en sådan i Halle Tyskland. Frågan uppstår vem som tjänar på den senaste i en oändligt lång rad av falskflaggade attentat och händelser?
Attacken blev nödvändigt då Israel för att öka spänningarna i Mellanöstern, manipulerat el. tvingat, Erdogan att attackera Norra Syrien, och samtidigt beordrat lydlandet USA att dra sig tillbaka från Syrien. Israel. Som den verkliga förövaren bakom attacken hade Israel dels ett behov av att lägga sin beordrade invasion av Syrien i medieskugga, dels ett samtidigt behov av att framställa sig som offer. Motivet bakom denna falskflagg kan därför lätt härledas till de satanistiska khazarjudar, som ivrigt arbetar för att generera WW3 (som skall möjliggöra återkomsten av deras Messias).
Denna falskflagg, som i mycket liknar  falskflaggen i Christ Church på Nya Zeeland den 15 mars i år, visar ytterligare tecken på att ha varit en israelisk operation. T.e.x. har den ökända israelsika propangandisten (Mossad-agenten?) Riza Katz kommenterat följande:
”Today’s attack is another installment from a global terrorist network, linked together via online safe havens much like ISIS.”
Dvs. hon menar dels att attacken har kopplingar till ISIS, den syntetiska fiende som Satanist-Istrael skapat för att hålla liv det falskflaggade kriget mot ‘terrorism’. Ett krig som i själva verket är ett krig mot den icke-judiska mänskligheten i enlighet med Talmud och ‘Sion Äldstes protokoll’. Dels skriver hon om ‘online safe havens’ (säkra tillhåll på nätet). Detta innebär att ett av huvudmotiven bakom attacken är ytterligare restriktioner på nätet som verktyg för legitim kritik av Israel, Sionismen, Judendom e.t.c.. De satanistiska khazarjudar som driver utvecklingen mot WW3 (se Albert Pike’s plan om tre världskrig) och NWO, måste med alla medel försöka hindra världsbefolkningens tillgång till det ännu relativt fria Internet, annars riskeras deras mångtusenåriga plan för en ny världsordning (Global Judisk-Satanistisk diktatur) att gå om intet.
Det finns många indikationer hur man kan avläsa en falskflagg. En sådan är att syndabocken / ‘gärningsmannen’, var klient hos någon psykiatriker och beroende psykofarmaka, så nu avvaktar vi ivrigt en sådan rapport. En annan att Khazarjudiskt ägda gammelmedia (Bonniers, Shipstedt mfl.) överdriver betydelsen av attacken, d.v.s. ett dödat människoliv i en falskflagg blir viktigare för mediahororna att papegoja ut, än de 100-tusentals el. miljoner människor som dödas i de krig förövarna startar. Ytterligare en god indikation är att ‘förövaren’ spelar in attentatet på video, för att maximera propagandamöjligheten, och än mer i att de som ligger bakom händelsen, som i Christ Church, i samma syfte redigerar videon och lägger på bakgrundsmusik. Tydligen räknar man med att ‘deras publik’ är så svårt störda att de inte kan ta del av en propagandavideo utan en samtidig musikupplevelse.
Det kanske tydligaste tecknet på en falskflagg är om det föreligger indikationer för att terroriststaten Israel är inblandat. I denna attack finns flera sådana, dels att det var en Synagoga som attackerades, dels att den Israeliska propagandisten Rita Katz omedelbart går ut med indirekta propåer om begränsningar av Internet, och pekande finger mot det ISIS, som varje person i bibehåll av ett minium av tankekapacitet, vet att Israel själv skapat.
En sak i sammanhanget – krigsutvecklingen i Mellanöstern/Syrien, och ev. om förövaren lyckas i sitt uppsåt, också ett storkrig mot Iran (troligen WW3) – är att själva krigen kanske inte är huvudmålet. Kanske är Europas och den övriga västvärldens etniska rensning el. folkmord (Kalergi-planen), den verkliga orsaken bakom den krigsutveckling vi sett hittills i Mellanöstern, Asien och Afrika, och som triggades igång av 11 sept.-falskflaggan?
Angirifan, som är en kvinna el. tjej, tycks ha varit först ut med beskrivning av händelsen som en falsk-flagg.
Olle
Kårböle tankesmedja
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Torsdagen den 10 oktober 2019
Aangirfan
https://aanirfan.blogspot.com/2019/10/halle-yom-kippur-false-flag.html


Stephan Balliet, eller hans dubbelgångare? ”Ledsen killar. Jag är en jävla idiot. Jag kan inte döda, skit,” berättar han för sina föreställda videotittare på engelska .

 

Tidiga rapporter indikerade på att det fanns fler än en pistolskytt.

”Angriparen, som i tyska medier benämndes som den 27-åriga  Stephan Balliet , arresterades efter att ha flytt i en kommande taxi”.

”Han körde cirka 40 mil bort till Werschen”.

Stephan Balliet iförd amerikansk arméuniform

”En kollision med en lastbil stoppade upp honom och han arresterades”.

”Grannarna sa till Bild att den misstänkte var enda barnet som bodde med sin mamma och hade få vänner.

”Han hade börjat studera kemi men hade tvingats lämna på grund av sjukdom, sade de.”

 

Yom Kippur-pistolmannen dödar två personer i attack

 

 

 
Ovan – en Stephan Balliet iförd USA:s militäruniform, 2017. Och – Stephan Balliet, 2019, den påstådda Halle-pistolmannen

 

Max Privorotzki, som är chef för det judiska församligen i Halle, sade att skytten hade försökt att komma in i synagogan, men att säkerhetsåtgärder kunde ”motstå attacken”.

Den amerikanska ambassadören i Tyskland Richard Grenell säger att 10 amerikaner var i synagogan vid den tiden. 

”Skytten dödade en muslim i en kebabbutik”.

I det 35-minuters huvudmonterade kameramaterialet av #Halle # Tysklandskytten publicerades på videospelsidan, och visade förstahandsbilder av hans ammunition och skott som liknar den i NZ-attacken. Skytten säger på engelska före fotograferingen: ”Roten till alla problem är judarna.”

ISIS sägs drivas av Mossad och dess vänner.

  Videon visar en angriparen är iklädd svarta taktiska redskap och bär en hjälm när han skjuter på gatan.

Den 9 oktober 2019, i den tyska staden Halle , öppnade skytten med militärutrustning eld nära en synagoga och en närliggande kebabbutik.

Attacker utanför kebabaffären

”Skjutningar rapporterades utanför synagogan och i en närliggande turkisk kebabbutik och i en stad cirka 10 mil bort.

” Utredarna sa att förövarna flydde i ett fordon.
”Halle-incidenten började vid lokal tid på lokal tid på Humboldtstrasse.”


En skytt nära kebabaffären
”Minst två personer, inklusive en kvinna, dödades i attacken och flera till skadades.”

Polisen säger att de har arresterat en man.

Video visar en man, klädd i svart taktisk utrustning och bär en hjälm, som skjuter på gatan.


Judar efter attacken

Attacken hände på Yom Kippur, den heligaste dagen inom judendomen, ”som traditionellt ägnas till fasta och bön”.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: