”Vi behöver en tvingande solidaritet”

Bilden kan innehålla: 1 person, text

2019-10-09, saxat från Facebook

Bassam Al-Baghdady
#RiktigaJournalisterJobbarInteÅtPublicService

”Avgrunden för de mest omoraliska handlingar kommer inte sällan klädd i fina termer såsom ”solidaritet”, ”omtanke” och ”rättvisa”. När Saddam Hussien avrättade sina fångar gjorde han det, enligt honom, för att hindra att dessa arma människor från att begå flera brott och hamna i helvetet. ”Tvingande solidaritet” är också en sådan språk-akrobatisk-term som verkar vara tagen ur en Orwelliansk värld där ”Krig är fred. Frihet är slaveri. Okunnighet är styrka” är huvudteman.

Tänk om svenskmigration och integration hade funkat såsom våra ”dygdsignalerande” kör av politiker hade drömt om och såsom public service försökt vagga in oss i. Tänk om 94 % av alla som kommit 2015 är i arbete nu. Tänk om 90 % av de som kom till Sverige har förstått att de kommit i ett sekulärt modernt land där könsstympning, krav på anpassningar till religiösa seder, krav på mer bidrag för religiösa och etniska föreningar inte så passande. Tänk om vi lyckades med integration och Sveriges ekonomi gick som ”Tesla” med vinst, såsom staten och dess värdegrundsjournalister propagerade under så många år. Tänk om det var så? Skulle vi ens behöva tvinga något land att göra som Sverige eller skulle alla ha tävlat om att härma Sveriges migrationspolitik? Verkligheten ser tyvärr annorlunda ut. Mycket dystert annorlunda.

Om jag tvingar dig att avstå din medicin i sympati med alla andra som saknar medicin kommer du förmodligen att bli mer sjuk, inte mindre. Detta kallas inte solidaritet, detta kallas att sparka på den som redan ligger.

Om jag dessutom tvingar dig att finansiera TV och Radio som förespråkar denna sort av enkelriktade och extrema sort av tvångsåtgärder som kallas ”solidaritet” då tvingar jag dig finansiera det som jag begår mot dig.

Lägg på detta att de få journalister i landet som förespråkar fri åsiktsbildning stämplas inte sällan med olika avskyvärda aptiter och utmålas som fiender för det öppna och fria ordet som sanningsministeriet står för.

Observera att jag är inte ens i närheten av många åsikter som många medborgarjournalister står för, dock, fasar jag över tanken att de här människorna en dag bli trötta och försvinner ur flödet och de enda som är kvar är en serie åsiktslösa, ansiktslösa och ängsliga journalister som producerar samma idéer med samma smaklösa innehåll och övertydliga politiska tillhörighet. Därför, och av rena moraliska skäl tittar jag aldrig på Public Service.

Må det fria ordet leva vidare, må de journalister som lever på stulna pengar från folket skämmas livet ut. Och NEJ, vi kan inte tvinga andra att förstöra sina länder såsom Sveriges politiker gjort mot sitt eget land och sitt eget folk.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

2 svar

 1. Kommunismen har aldrig och kommer aldrig att bli rumsren i Sverige!
  Kommunisterna har inget existensberättigande i vårt land!
  Vi som har besökt olika kommunistländer runt om i världen vet detta med stor säkerhet Vi har upplevt det hela i verklighet!
  Flodhästen Ylva som på något mystiskt sätt kommer fram hur illa hon beter sig med mycket litet väljarstöd bakom sig, det är precis det hon har mellan benen har har utnyttjas till max!
  De idkas samlag friskt på de nivåerna i vårt samhälle!
  Jag finner henne oerhört vulgär och fräck som kommer hon ifrån en tattarfamilj!!
  En sak är säker hon skall var bland de första som hängs! somt inte kommer att plockas i först taget utan hänga däruppe androm till vargarnal!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: