Trump anklagar nu Pelosi för ”landsförräderi” vill se henne åtalad

Ni som är intresserade av vad som pågår i USA gällande arresteringarna i landet, ska gå in på www.c-wine.com

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

October 8, 2019
By  Lawrence Richard

https://c-vine.com/blog/2019/10/08/trump-now-accusing-pelosi-of-treason-wants-her-impeached/?fbclid=IwAR1VSGE1Q0VmbR_EmKG_i1YObsMi4gvlO-C2Z1mR-JDh4StZhieA6dnUPJU

President Trump är ute efter att vända borden på kvinnan som leder anklagelsen för att få honom åtalad, talman Nancy Pelosi, genom att hävda att det är hon som är den skyldiga till ”förräderi” och att det är hon som är den som borde anklagas.

”Efter att ha gjort liknande påståenden mot rep. Adam Schiff, D-Kalif., ordförande för House Intelligence Committee, sa Trump att Pelosi har underblåst orättvis taktik i utredningen om hans affärer med Ukraina,” rapporterar USA Today.

”Nancy Pelosi kände till alla de många sluga Adam Schiff lögnerna och massiva bedrägerierna som begåtts av Kongressen och det amerikanska folket, i form av ett bedrägligt tal som medvetet levererades som en hänsynslös nackdel, och de olagliga mötena med en mycket partisk” Whistleblower ”& advokat, ”sade presidenten i ett inledande tweet.

”Detta gör Nervösa Nancy lika skyldig som sluga ”Adam Schiff för högförräderi och förseelser och till och med landsförräderi,” sade president Trump i en tweet sent på söndagen. ”Jag antar att det innebär att de, tillsammans med alla de andra ondskefulla ”maskopierade” med dem, måste omedelbart ställas inför riksrätt!”

 

USA Today tillägger:

Pelosi, Schiff och andra demokrater har klargjort att de kommer att fortsätta undersöka Trumps ansträngningar för att få Ukraina och kanske andra länder att undersöka Joe Biden, en demokratisk amerikansk presidentkandidat.

”Det handlar om ett förbannat samtal där presidenten pressade en utländsk makt för att utreda en politisk rival som skadat nationell säkerhet,” twittrade Schiff under helgen. ”Det handlar om vår demokrati.”

Vissa kritiker har anklagat Trump för ”förräderi” – ett brott som kan straffas med döden – för att ha försökt involvera ett annat land i det amerikanska presidentvalet.

Trumps attack på Pelosi kom under en helg av arga tweets mot demokrater, journalister, visselpipor och andra inblandade i landsförräderi-dramat.

Washington Examiner rapporterar att talman Pelosi hälsades av Trump-entusiaster och med sånger ”Impeach Pelosi” (åtala Pelosi) under ett South Carolina Democratic Party-insamlingsevenemang i Greenville på fredagen.

Och:

Protester organiserades av det lokala republikanska partiets lokalavdelningar för att rösta för ett stöd för presidenten vid en tidpunkt då kongressdemokraterna rycker upp sina ansträngningar för att inleda en formell undersökning om riksrättsprocess.

”Hon gör ingenting för det amerikanska folket” berättade, Joan Boyce som kom timmar före Pelosi, för en lokal tidning. ”Och detta åtal om riksrätt som hon försöker driva, det är löjligt. Landet vill inte ha någon riksrätt Allt det här görs för att få människor att slåss mot varandra, och det är allt hon åstadkommer”.

Western Journal rapporterar att konstitutionen kan möjliggöra förankring av lagstiftare, eftersom senator William Blount anklagades år 1797. Anmälan används oftare för medlemmar av de verkställande och rättsliga grenarna inom regeringen.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: