Regeringar betjänar inte allmänheten Lösningen är anarki, som skulle leda till frihet. Är vi inte alla anarkister?

October 9, 2019
Peter B. Meyer
http://finalwakeupcall.info/en/2019/10/09/government-is-your-enemy/

 

Rikedoms-distribution och förstörelsen av den

Demokratin är en bluff, det står helt klart,  och den kommer att misslyckas förr eller senare. Den är det högt uppskattade västerländska idealet, men den är inget annat än en diktatorisk korrupt mobb regel, eftersom den ständigt kränker individernas inneboende rättigheter, eller någon minoritet genom majoritetens styrande, och respekterar inte individernas naturliga rättigheter över majoriteternas krav.

I själva verket spelar det ingen roll vem du röstar på, Deep State – Illuminati –

Rothschild-kabbalen, genom sin kontroll av alla partier, bestämmer vilken regering som ska installeras. De kontrollerar alla läger med politiska strömningar. Politiken är full av bedrägerier utan ett uns av integritet – att säga en sak och göra en annan är deras modus operandi. De politiska partierna är bara ett medel för att införa skuggregeringens dagordningar som kräver och tvingar omvandlingen av det mänskliga samhället till global diktatur.

Demokrati är samtidigt helt enkelt en förmögenhetsfördelning och i slutändan ett förmögenhetsförstörelseprogram som beskattar skattebetalarna av skatteätarna. När det gäller EU; tyskarna, finländarna och holländarna producerar och sparar, medan resten konsumerar. Så småningom kommer en konkurs att visa sanningen om demokratin, vilket Hans-Hermann Hoppe, en framstående österrikisk högskolekonom, förklarar på följande sätt:

”Det är inget annat än en särskilt smygande form av kommunism, och att de politiker som har gjort denna omoraliska och ekonomiska galenskap och som därigenom har berikat sig personligen – är aldrig naturligtvis ansvariga för de skador de har orsakat! – vilket är inget annat än ett avskyvärt gäng bestående av kommunistiska skurkar”.

Friedrich von Hayek, en annan välkänd figur från den österrikiska ekonomihögskolan, skrev i sitt sista arbete, ‘The Road to Serfdom’:

”Genom att ge regeringen obegränsade befogenheter kan den mest godtyckliga regeln göras laglig och på detta sätt kan en demokrati skapa den absolut tänkbara formen för despotism”.

Det är svårt att ignorera Hayeks och Hoppes profetiska varningar och ord när vi observerar dagens politiska manipulationer för att hålla EU intakt och euron vid liv. Européerna luras i ett hopp om att en dag kommer det att hända ett mirakel som gör det omöjliga möjligt, löser denna kris utan smärta och lämnar EU och dess Euro intakt.

På den ena sidan av myntet kommer emellertid alla väl avsedda förbättringar att stoppas på något sätt som behövs, eftersom det först skulle hota deras makt, eftersom massorna kommer att kräva sina vanliga gratis luncher och mer.
Och för det andra, eftersom det skulle bromsa överföringen av rikedomar i deras riktning, eftersom det skulle bromsa statliga utgifter som de litar på.
För det tredje skulle det vanligtvis innebära en omedelbar minskning av deras personliga förmögenhet, eftersom aktie- och fastighetspriserna kollapsar. Och det är därför det alltid finns en förutfattad uppfattning om inflation, eftersom fördelarna flyter snabbt och det mestadels går till de personer som ansvarar för systemet. Räkningen tenderar alltid att dyka upp mycket senare och betalas till högre priser av allmänheten, trots depression och elände.

Regeringar betjänar inte allmänheten

Regeringen är problemet, inte lösningen. Efter elva år med en malande och fördjupad lågkonjunktur är det dags att byta kurs. I en demokrati väljs regeringar av folket för att tjäna dem, men inte för att vara den auktoritära diktatorn, som numera är fallet. Regeringar har tagit all kraft och medel för att berusa vårt sätt att leva. De har fått kraften att beskatta, internera, fängsla, tortera och skicka unga män och kvinnor för att utkämpa krig i främmande länder som inte ens utgör ett hot. De reglerar, hindrar företag, stjäl pengarna, hindrar handeln genom embargo och sanktioner och kontrollerar allt som de kommer att tänka på. Regeringar tjänar helt klart inte allmänheten, vad värre är, de är folkets fiende.

Att genomföra säkerhetskontroller på flygplatser utan syfte att uppnå ett verkligt skydd från terrorister, utan snarare för att skapa affärer för myndigheter. Detta gör att människor undrar vem som kommer att skydda dem mot stöld och våld och det borde verkligen vara tillräckligt för att övertyga dem om att det är deras regering, som en institution, som terroriserar, stjäl och begår aggression mot dem.

Människor överlåter rättvisans gång till en institution som är otvetydigt korrupt. Människor är tvungna att förbli under handledning, att överlämna sina friheter till regeringen  och möjligheter utan att blinka.

Den moderna representativa regeringens makt är att den överlämnar massorna till att tro att de också är insiders. De uppmuntras till att rösta och att tro att deras röst verkligen betyder något. Uppenbarligen spelar den ingen roll alls. I allmänhet har väljarna ingen aning om vad eller vem de röstar på. Ofta får de motsatsen till vad de trodde att de hade röstat på i alla fall. Regeringen är ett fenomen, inte ett system. Det förstås bäst som en kamp mellan utomstående och insiders. Insiders kontrollerar alltid regeringen och använder den för att ta kontrollen över utomstående. Varför vill de göra det? De vanliga orsakerna är rikedom, makt och status. Kort sagt: Regeringen är en institution där ”insidern” stjäl rikedom, makt och status från de ”utomstående”.

Politiker köps, mutas och manipuleras av eliten, och detta är sant i alla länder. Detaljerade filer lagras om politiker, med hjälp av information från underrättelsebyråer, som kan användas för att skrämma upp en tvivlare till att inställa sig i ledet, genom rädsla för att deras hemligheter blir offentliga. De som kontrollerar partierna, kontrollerar också underrättelsebyråernas nätverk, men de flesta vägar leder till Rothschild-dynastin.

För de flesta av politikerna finns det inga gränser eller moraliska dilemman kring små saker som integritet och lagar om skydd av personuppgifter. Ju fler hemligheter människorna i regeringen har som skulle förstöra dem om de avslöjades, desto mer lämpliga och önskvärda blir de för att fylla nyckelpositioner. Om de någonsin försöker stå upp mot den officiella linjen finns ju alltid filerna.

De övre nivåerna inom politiken består av många människor som dansar till musiken av rädsla för allmän exponering för allt från ekonomiskt bedrägeri till pedofili. Det finns tre typer av politiker som når det närmaste statliga maktsystemet:

  • En liten minoritet som medvetet är en del av konspiration och medveten om målen.
  • De som bara vill ha makt och status och som kommer att göra vad som helst för att få den, genom att säga och göra vad som krävs; och
  • De som har stora hemligheter som kan avslöjas när som helst om de vägrar att följa order.

Det sägs inte att varje politiker uppfyller ett av dessa tre kriterier, bara den stora majoriteten som gör det, tillhör regeringen eller toppen av de stora partierna, men varken de ansvariga eller i oppositionspartierna. Med andra ord, alla politiker som har den minsta chansen att bilda en regering är korrupta i grunden. Limmet som håller strukturen samman genom manipulationer, beträffande olika politiska partier och länder utgör spindelväven av hemliga sällskap jesuiterna och frimurarna, vilka är de viktigaste.

Makt korrumperar och absolut makt korrumperar absolut. Den typ av människor som tvingas till regeringen gillar att kontrollera andra människor. I motsats till vad vi har hjärntvättats till att tänka, det är därför de värsta människorna – inte de bästa – som kommer in i regeringen.

Kom ihåg att du inte får de bästa och klokaste in i regeringen. Det beror på att det finns två slags människor. Människor som gillar att kontrollera fysisk verklighet som är det viktiga och människor som gillar att kontrollera andra människor. Den andra gruppen, som gillar att dominera medmänniskor, dras naturligtvis till regering och politik och utgör därför ett aktivt hot mot människors personliga frihet och ekonomiska välbefinnande.

Trots att valet av Trump 2016 var enormt bättre för Hillary ur en personlig synvinkel och ekonomisk välstånd, utgör den knappast en förändring av  trenden. Nedgången i den västerländska ekonomin är som en jätte snöboll som rullar nerför toppen av ett berg. Den kunde förmodligen ha stoppats tidigt i dess begynnelse, men nu har den blivit en flodhäst. Om människor står i dess väg kommer de att krossas. Den kommer inte att stanna förrän den når botten av dalen.

Lösningen är anarki, som skulle leda till frihet

Lösningen är Anarki, men ofta missförstås detta vanligt av människor som ett pejorativ som används för att beskriva huliganer som rusar på gatorna, kastar tegel, stenar och Molotov-cocktails, vilket generellt gör dem obehagliga för sig själva.

Men i själva verket betyder det motsatsen. Ordet har missbrukats av de officiella medierna för att användas för exakt det motsatta av vad det i själva verket står för. Vad de omformade det till är en bekvämt förvirrande definition som tjänar den djupa statens mål.

Korrekt förstått, är termen anarki, härledd från det grekiska ordet anarchía, och översätts till ”utan en linjal”. I huvudsak är det ”Frihet”, att vara oförslavad, i motsats till att tvingas mot sin vilja. Frihet att handla frivilligt, Frihet att umgås med den man önskar, under alla förhållanden, under förutsättning att de inte minskar andras förmåga att njuta av samma frihet. Men när du tittar dig omkring har regeringar all makt, alla möjligheter att påverka vårt sätt att leva.

Men underligt nog är det regeringen som de flesta förlitar sig på och letar efter skydd hos mot allt ont som oftast skapats av själva regeringen.

Genom målmedveten och strategisk felinformation via de officiella medierna, blåses fakta ut ur proportioner, vilket gör befolkningen rädd och i stånd till underkastelse. De flesta terrorattacker är tillverkade och är ett insider jobb, med myndigheternas kunskap och medverkan, som Twin Tower 9/11 för att påverka den allmänna opinionen, vilket gjorde det möjligt för regeringen att utkämpa krig som dem i Afghanistan och Irak.

Anarkister tror inte på statens rätt att existera. Varför inte? Staten är inte en magisk enhet; den är en parasit på samhället. Allt som är användbart för staten tillhandahålls av företagare som söker vinst. Staten med sin regeringsapparat och anlitar expertis från företagare för nästan alla projekt och av företag av värde för staten. Regeringen är bara en mellanhand och gör därför allt oöverträffligt mycket dyrare. De tar inte ens hänsyn till förbrytarens praxis över hela linjen för quid pro quo. De flesta projekt skulle bli bättre och billigare på grund av detta mycket enkla faktum.

Ännu viktigare är att staten representerar den institutionella styrkan. Den har ett monopol på våld, och det är alltid extremt farligt.

Som Mao Tse-tung sa: ”Statens makt kommer ut ur en pistolmynning. Staten är inte din vän”.

Staten är en död hand som påför sig samhället, främst gynnar den dem som kontrollerar det, tillsammans med sina vapen. Den borde inte reformeras; den bör avskaffas. Samhället bör omvandlas till en struktur av fredlig anarki.

I stället för att frukta anarki skulle det gynna människor att förstå att anarki på många sätt skulle vara den naturliga lösningen på våra problem. Den som tvivlar på detta kommer att ha problem med att förena faktumet att 99 % av deras mest kritiska livsbeslut fattades i ett privat anarkistiskt tillstånd.

Är vi inte alla anarkister?

Titta på valet av att välja din kompis. Föreställ dig att regeringen hävdade att de har rätten att besluta vem du ska gifta dig med. Vad tror du att skulle hända med kvaliteten på de mänskliga relationerna under en sådan regim?

Föreställ dig nu att regeringen valde också dina vänner för dig, planerade dina sociala evenemang, middagar och planerade dina helger. Föreställ dig att en panel med byråkrater tilldelade dig en hobby, föreskrev en TV-kanal för dig och tilldelade dig en viss tid att titta på den. Föreställ dig att Minister of Gastronomy valde restaurang åt dig, gjorde dina menyval och beslöt om ditt vin. Vad tror du kunde hända med din totala livskvalitet?

Få människor, om ens några, skulle tolerera sådana intrång i sina personliga friheter. Och med goda skäl! Vem skulle vilja fullfölja ett statligt pålagt äktenskap eller, ännu värre, ålägga denna skyldighet på en ovillig, statligt utvald partner? Anständiga individer förtjänar och, om behovet skulle uppstå; kommer att försvara sin rätt att välja dessa saker åt sig själva.

När det gäller de viktigaste sakerna i livet, när det gäller vår familj och vänner och att bestämma hur vi tillbringar den dyrbara tiden vi har med dem, är vi alla anarkister. Det är hög tid att vi tar av oss hatten för resten av våra liv och börjar agera som individuella frihetskämpar och respekterar dem alla.

Kom igen och bli en realist. Förståelsen och uppfattningen att regeringarnas handlingar är onödiga, med det enda syftet till att bromsa dina friheter och förslava dig. Du måste bekämpa detta nu. För när du är förslavad blir det omöjligt för dig att befria dig, förrän du inser att du inte gillar det längre. Denna typ av slaveri trotsar vårt tillstånd. Det trotsar vad vi är på cellnivå.

Kom ihåg; Det obligatoriska vaccinationsprogrammet utformades för att skada våra barn och för att producera varelser som knappt är mänskliga. Dessa vacciner förändrar psykologiska nervceller och synapser, vilket resulterar i misslyckandet med att koppla neuro-utvecklingsprocesser. Målet är att underlätta och säkerställa att våra barn blir tråkiga, så att de är begränsade intill djurisk nivå bestående av tråkiga zombies och okunniga fotsoldater; i själva verket är de vandrande döda.

Fråga dig själv; vad ska du göra när khazarerna är segrarna för vår frihetsstrid? Just nu är du och dina ättlingar officiellt en slavklass, inte bättre än Duracel-kaninen, och du kommer att användas för det ändamål som eliten anser vara lämpligt för dig. Detta är ett fängelse du inte kan fly ifrån. Se hur svårt det blir att uppfylla Brexit, där majoriteten av britterna har valt att lämna EU-fängelset!

 

 

Glöm aldrig; Vi måste slåss och vinna den striden.

Gör din del genom att dela den här artikeln med alla dina kontakter och inspirera andra att göra detsamma. Genom att prenumerera och dela kan vi sprida denna nyhet och hålla jämna steg med den senaste utvecklingen. Kom ihåg; alla kan hjälpa till att tömma träsket genom att dela sanningen, genom att vidarebefordra artiklar till alla dem du känner. Dina barn och barnbarn kommer att vara tacksamma för ditt bidrag.

 

 

 



Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: