NASA stäms för att ha varit bedrägliga och ljugit om att människan, främst, är ansvarig för global uppvärmning

 

Publicerades den 9 okt. 2019

Tips av: Rickard Andersson
Saxat från Facebook
NASA stäms för att ha varit bedrägliga och ljugit om att människan, främst, är ansvarig för global uppvärmning.

Sedan skandalen om att klimatalarmisterna ljugit och fullständigt fabricerat uttalandet om att ”97 % av publicerade vetenskapliga rapporter stödjer faktumet att människan, främst, är ansvarig för global uppvärmning” så börjar det hända saker. Jag gjorde en video om att det bevisats vara helt osant. Den videon kommer upp uppe till höger nu.
Nu står också NASA inför en massiv stämning kring att även de ljugit om detta. The Competitive Enterprise Institute, eller CEI lämnar in en stor, detaljerad stämning mot NASA som utgår från några ståndpunkter.

Bland annat kräver CEI:
1: att: NASA, från sin hemsida, omedelbart ska ta bort påståendet om att 97 % av klimatrelaterade forskare är överens om att människan är ansvarig för global uppvärmning.
2: att: NASA ska ta bort att detta stödjs av flera källor, eller alternativt hänvisa till dessa källor.
3: att: NASA ska erkänna att man bedragit sina läsare genom att använda forskare som inte har tagit ställning och placerat dessa i kategorin som stödjer påståendet om att människor är ansvariga för global uppvärmning. [Som tillägg här tillfrågades 11 944 forskare och nästan 8000 tog inte alls ställning.]
4: att: NASA utfärdar en korrektion av terminologin man använt för att vilseleda människor, termer som inte alls använts i den studie som gjorts.

Låt mig tydliggöra. Cook som initierade hela denna hysterin påstod att ”97 % av publicerade vetenskapliga rapporter stödjer faktumet att människan, främst, är ansvarig för global uppvärmning” i hans egen data så framkommer dessa siffror.
Man behöver inte vara särskilt duktig på siffror för att snabbt se att det är mer likt 97 % som inte stödjer det faktumet.

Advokaten för CEI, Devin Watkins, säger det tydligt: ”The claim that 97 % of climate scientists believe humans are the primary cause of global warming is simply false” eller exakt översatt till svenska så ingen missförstår här: ”Påståendet att 97% av klimatforskare påstår att människan är den främsta orsaken till global uppvärmning är, helt enkelt, falskt.” Devin fortsätter som ni också ser i printen med: ”Den siffran skapades endast genom att ignorera många forskares åsikter, däribland de forskare utan position. Det är på tiden att NASA korrigerar det påståendet och istället presenterar opartiska siffror för allmänheten”

Problemet för de alarmister som tidigare slingrat sig, och den åsnevänstern köpt varenda lögn tidigare, har varit deras sätt att slingra sig ur saker. Denna gång är det deras egna studie, eller datan i den studien som de själva gjort som visar att detta är fallet. Det går alltså inte att ta sig ur detta utan att förkasta sin egen studie och begrava informationen i länkhavet. Men det går omöjligt att ta sig ur med fakta.

NASA har nu 120 dagar på sig att besvara dessa krav. Jag älskar detta. Varenda ben i min kropp njuter just nu. Varenda folkhatande och lögnaktig globalistinstans ska brinna, varenda politiker med folkförakt ska bli ihågkommen, varje underminerande västfientlig sopa ska ställas till svars för allt de lidande de orsakat.

 

 Kategorier:klimatet, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

  1. Tack för din grymma blogg. Och för att du ofta delar.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: