AG Bill Barr och John Duham i Italien för att utreda Obamas Spygate-skandal

Tidigare Trump-kampanjrådgivaren George Papadopoulos tweetade ut på fredag ​​kväll att riksåklagare Bill Barr är för närvarande på officiellt besök i Italien.

Som tidigare rapporterats finns det ett förslag på att  italienska tjänstemän arbetade med USA: s Deep State  2016 för att inrätta Trump-kampanjtjänstemän.

Riksåklagare Barr reste till Italien för några dagar sedan för att undersöka Obama-administrationens spionage mot Trump-kampanjen.

George Papadopoulos:  AG Barr har varit på officiell resa i Italien de senaste två dagarna. Som jag förklarade för månader sedan, på Fox och i min bok, var Mifsud en italiensk operativ som hanterades av CIA. Italien har nycklarna till kungariket. Rätt regering, rätt tid.

Italian News rapporterade den senaste helgen att Bill Barr och John Durham träffade Italiens spionchef Gennaro Vecchione två gånger i augusti.

Enligt La Repubblica krävde Barr och Durham bevis för att Italien, under ledning av före detta premiärminister Renzi, deltog i spionaget på kandidaten Donald Trump.

Bloomberg  rapporterade:

Italiens spionchef Gennaro Vecchione träffades två gånger i augusti med den amerikanska riksåklagaren William Barr och åklagaren John Durham för  att hjälpa till med en utredning av skandalen med president Donald Trumps möjliga band till Ryssland, rapporterade en av Italiens ledande tidningar.

Det första mötet ägde rum den 15 augusti vid den amerikanska ambassaden i Rom, enligt en artikel publicerad på söndag av tidningen La Republica. Det andra hände den 27 augusti och involverade Vecchione, chef för Italiens avdelning för informationssäkerhet, samt cheferna för Italiens interna och externa säkerhetsorgan.

Båda mötena godkändes av premiärminister Giuseppe Conte, rapporterade Corriere della Sera tidigare i veckan …

… Under det första mötet bad Barr och Durham Vecchione att avslöja den maltesiska professorn Joseph Mifsuds vistelseort, enligt La Republica …

… Enligt La Republica  krävde Barr och Durham också bevis för att Italien, som då leddes av Matteo Renzi, deltog i den internationella konspirationen för  att misskreditera Trumps kampanj. I en intervju som publicerades på söndag av La Stampa avfärdade Renzi anklagelsen som en ”farce” och säger att han aldrig träffade Mifsud.

Vid mötet den 27 augusti med Barr och Durham hade cheferna för Italiens säkerhetstjänster inget att säga för att stödja teorin, enligt La Republica – trots Vecchiones initiala löften.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: