USA rustar för inbördeskrig när militären mobiliserar för att ta ner kabbalen

Benjamin Fulford, Veckobrev
2019-10-07

https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

melania.jpgUSA är på väg mot ett fullbordat inbördeskrig eller en revolution, eftersom den amerikanska militären nu har mobiliserat trupper och reservenheter ”för att ta ner Deep State”, säger Pentagon-källorna. ”Med 125 000 åtal, kommer många att vara förseglade, vilket blir en blodig oktoberrevolution eller oktoberöverraskning för den satanistiska Halloweenhelgen.” De noterar att ”Melania Trump bar rött den 1 oktober för att beteckna Röda oktober för ett nytt budgetår när militären mobiliserar trupper för att försvara Trump”.

marinen

Mobiliseringsordern kan bekräftas på U.S. Marines egen hemsida:

Ordern tillåter marinsoldater och andra amerikanska militära enheter att vidta åtgärder i USA om ”en guvernör begär federalt bistånd för att svara på en allvarlig katastrof eller en nödsituation” eller ”när den ges av presidenten” eller efter ”en begäran om styrkor (RFF) ) från den ansvariga stridande befälhavaren”. Ordern lyder vidare:” Marinen med ämnesordrar kommer att utföra order … för att svara på hot i hemlandet”.

Image result for Steve Pieczenik

Image result for gina haspel

Gina Haspel

Flera källor, inklusive Dr. Steve Pieczenik (som fungerade som biträdande statssekreterare under Henry Kissinger, Cyrus Vance och James Baker) bekräftar att mobiliseringen är ett svar på ett försök till en CIA-kupp under ledning av CIA-direktören Gina Haspel mot USAs president Donald Trump. Dr. Pieczenik är förresten son till en som överlevde Förintelsen och han har gått med på att beskylla nazi-judarna som varit involverade i massmordet på sitt eget folk.

 

 

kupp
(klicka på rubriken för att komma till artikeln)

CIA-källor bekräftar att Haspel är ”en blod släkting till Rockefeller-klanen (Clinton, Zuckerberg, etc.). Dessutom säger källorna att Haspel ”var ansvarig för ”Cat’s Eye”, den första hemliga svarta platsen för förhör av påstådda terrorister, upprättad i Thailand. Hon drev också en hemlig svart plats i Guantánamo Bay-fängelset efter 9/11 på begäran av GW Bush / Dick Cheney. (Detta var helt utanför böckerna). Hon reste mellan Thailand och Cuba. Efter sitt uppdrag i Thailand utsågs hon till stationschef för CIA London-kontoret. Hon övervakar komplotten för att …

… ta bort Trump, men hon agerar på beställningar från sina hantlangare. Gina Haspel är inte hennes riktiga namn. ”

Haspel gick till handling och utlöste nödsituationen efter att Trump avskedat chefen för National Security Council John Bolton och inledde en rensning av femte kolonnerna som finns där, säger Pentagon-källorna.

Image result for Malaysia Air Flight 370/17Den andra stora utlösaren för nödsituationen är att ”Wall Street befinner sig under attack,” säger Pentagon-källorna. I synnerhet säger de, ”JP Morgan åtalas som ett kriminellt företag under RICO för narkotikahandel, bedrägeri, finansiering av terrorism, sanktionsöverträdelser och annan kriminell verksamhet.” En attack mot JP Morgan är naturligtvis en attack mot den nazistiska Bush-klanen. Rockefeller “blodsugande vampyrbläckfisk” Goldman Sachs tas också ner för sitt engagemang i Malaysia 1 MDB-skandalen, tillägger källorna. Naturligtvis kopplar den här skandalen till massmordshändelsen med Malaysiska Air Flight 370/17.

vatinanrad

Många andra megabankar utreds nu också som organiserade brottsorganisationer i Europa och USA, bekräftar flera källor. Den viktigaste av dessa utredningar avser Vatikanpolisens räd för ”att skaffa dokument och elektroniska apparater från vissa kontor i det första avsnittet av statssekretariatet och statens finansiella informationsmyndighet” relaterade till klagomål om ”Institute for Religion Works
[Vatikanbanken] och revisorns kontor, beträffande finansiella transaktioner som genomförts över tid ”, lyder ett pressmeddelande från Vatikanen.

Detta är enormt, eftersom Vatikanbanken är där mutkonton för hundratals så kallade världsledare finns. Razziorna var delvis relaterade till Trumps förfrågningar om att ta reda på vem som har finansierat de olika ”häxjakterna” mot honom.

Emellertid säger Vatikanens P2 frimurarkällor att de är emot ”Trump-religionen” och kommer att kämpa mot ”[Trumps svärson Jared] Kushner-gruppen och deras mål för världsmakt.” P2 säger att de vill ”ha en federal värld , inte en värld bestående av religiös fundamentalism vid makten”.

Nära besläktade med dessa räder är en kamp som pågår i Schweiz om kontrollen över världens guldreserver och därmed kontrollen över ett nytt guldbaserat finanssystem, och därmed kontrollen över världen. Mycket om detta krig avslöjas i denna nya ”Neil Keenan-video” som gjordes av de människor som mördade den riktiga Keenan.

CIA-källor i Sydostasien gav följande analys av detta:

”Videon gjordes för en månad sedan under Formula One-loppet i Singapore 19-22 september. Titta noga på hans video så ser du att han har en stor tumör eller? på sin högra arm som han täcker över för en del av presentationen och hans tänder skiljer sig från den ursprungliga Neil Keenan.

Image result for sri mulyani indrawati

Sri Mulyani Indrawati

Hans ”go-between” i Indonesien är Sri Mulyani Indrawati, Indonesiens finansminister. Hon har ett mycket intressant förflutet. Hon var tvungen att lämna Indonesien på grund av Century Bank-skandalen 2008. Nästan 1 miljard dollar försvann och det påstås att de gick in i president Susilo Bambang Yudhoyonos omvalskampanj. Hon blev en av de tre verkställande direktörerna för Världsbanken i maj 2010 under
6 år, fick specialutbildning av den sionistiska kabbalen, och skickades sedan tillbaka till Indonesien för att driva landets ekonomi för sina hanterare som finansminister. Hon utnämndes av president Joko Widodo (Jokowi) 2016. Här är några av hennes uppenbara drag till förmån för den sionistiska kabbalen som finansminister.

”Sri Mulyani Indrawati förekommer regelbundet i Indonesiens nyheter, om allt det goda som hon påstås göra för landet. Hon är till 100 % en kabbal agent. Hennes huvuduppgift är nu att hjälpa UBS och den sionistiska kabbalen, som kontrollerar banken, att förvärva guld som finns lagrad i bunkrar på olika platser i Indonesien. Den största bunkern ligger på Jakarta. Detta är ett sista försök att få den guld som de behöver för att hålla sitt petrodollar banksystem ifrån att kollapsa.

”Neil Keenan nämner UBS bank i Schweiz. Som ni vet gjorde de den ursprungliga affären med president ”Bung” Sukarno genom Green Hilton-avtalet som Genève undertecknade år 1963. En del av guldet flyttades fysiskt till Schweiz, medan det mesta förblev i Indonesien lagrat i bunkrar.

Image result for megawati sukarnoputri

Megawati Sukarnoputri

”Jag vet förresten att när Megawati Sukarnoputri var president i Indonesien mellan åren 2001-2004, gick hon personligen till UBS Bank i Zürich med sina livvakter och lämpliga dokument som visade hennes efterträdares förvaringsägande av tiotusentals ton guld. Hon fick höra av bankens ”speciella säkerhets- / juridiska team” att hon inte skulle få något från UBS och om hon försökte få ut guldet på laglig väg via den internationella domstolen i Haag, skulle hon elimineras. Detta visar UBS:s makt och vem som verkligen står bakom banken – den sionistiska kabbalen. Sri Mulyani Indrawati-kopplingen visar oss vem Neil Keenan faktiskt arbetar för”.

Baserad på denna och annan underrättelse – om den amerikanska militären vill vinna inbördeskriget, måste de rikta in sig mot bläckfiskens chef, som finns i Schweiz. Hota dem med kärnvapen mot Basel, Zürich och Zug, i Schweiz, såvida de inte återlämnar guldet till dess rättmätiga ägare, och segern är din.

En annan sak som den amerikanska militären måste vara medveten om är hur mycket Rockefeller-klanen och deras kolleger, khazarmaffian, har sugit upp till Kina. Kinesiska hemliga sällskapskällor säger att de lovades ett ”Förenta staterna i Kina” som skulle inkludera Japan och Sydostasien om ”Hillary Rockefeller” väljs. Det är den verkliga anledningen till att, som Trump nyligen tweetade, ”sömnige” Joe Biden ”fick 1,5 miljarder dollar från Kina trots ingen erfarenhet och utan uppenbar anledning. Det finns INGEN MÖJLIGHET  att dessa kan vara legitima transaktioner”.

Källor för asiatiska hemliga sällskap har också förklarat att det plötsliga överlämnandet av 100 miljarder dollar till Softbanks Masayoshi Son var också ett drag av petrodollar-folket för att suga upp till Kina. De säger att Son (孫) är en släkting till ingen annan än Sun (孫) Yat-sen, den allmänt ärade fadern till det moderna Kina. Så att tratta in miljarder petrodollars till honom var ett bra sätt att piska upp en favör till asiaterna, säger källorna. En annan smart Rockefeller-flyttning för att hänga Kina, säger japanska militära underrättelseskällor, var att sätta honom i ledningen som ansvarig för den japanska valstöldmaskinen hos Musashi Engineering.

Image result for jay rockefeller

Jay Rockefeller

Den amerikanska militären överväger kanske en allians av bekvämlighet med de franska Rothschilds mot deras gemensamma fiende, Rockefellers, säger de asiatiska källorna. De säger att Nissans vd Carlos Ghosn arresterades på konstruerade anklagelser som beställts av Rockefellers och att Rothschilds nyligen hade dödat Jay Rockefeller som en hämnd. Vi har dock inte kunnat bekräfta detta och inget offentligt tillkännagivande angående Jay Rockefellers död har gjorts.

Hur som helst, medan Son är en av de mest intelligenta människorna som jag någonsin har träffat, är han inte ens i stånd att tvätta alla dessa petrodollars till verklig ekonomisk aktivitet, vilka nyligen inträffade.

Under tiden i Saudiarabien, ryggraden för petrodollarn, påpekar Pentagon källor att ”Med uttömda reserver i den fientliga östliga Shia-provinsen och inget försvar mot missiler och drönare kan saudiernas värdering av  Aramco inte vara tillnärmelsevis
1 miljard $.”

davos

Davos i öknen

De säger dessutom att den kommande ”Davos i öknen” konferensen kan igen bojkottas, eftersom [marionett härskaren] Mohammed bin Salman inte kan garantera säkerheten för investeringskonferensen.” Översättning: ”Sluta stödja kabbalens petrodollar och dess fanatiska messianska kontrollörer, eller så vi kommer vi att bomba dig tillbaka till stenåldern”.

isrelgeneral

Yair Golan

Även Israel börjar äntligen vakna till det faktum att de lurades av fanatikerna. I förra veckan anslöt sig den före detta israeliska arméchefen Yair Golan till judarna och vaknade upp till de farliga fanatikerna som gömde sig i deras mitt och varnade för att
”Vi måste vara försiktiga, mycket försiktiga, för mitt ibland oss finns det radikala med en messiansk inställning som kommer att använda israeliska demokrati”. Han varnade för att Israel skulle kunna möta samma öde som Nazi-Tyskland.

Det franska folket vaknar också upp. Även om pressen ignorerar revolutionen som utvecklas där, så ignorerar verkligheten den inte. I förra veckan arrangerade den franska polisen en massiv demonstration där de sa att de var underbetalda, överarbetade och förlorat förmågan att stoppa den 48 veckor långa Gula Västarna-rörelsen.

Till sist hör vi från MI6 att drottningen befinner under ett enormt tryck från kabbalen för att stoppa Brexit. Hennes majestät vet emellertid att folket har röstat för Brexit och sist och slutligen är hon folkets tjänare.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: