Precis som vi misstänkte, kontrolleras Greta Thunberg av George Soros

09/24/2019 / By 

https://www.climatesciencenews.com/2019-09-24-climate-youth-puppet-greta-thunberg-george-soros.html

Hon är på nyheterna i dag, men 16-åriga Greta Thunberg är inte hemodlad eller tillhör gräsrötterna. Hennes klimattrick är helt och hållet en produkt av George Soros and Company, som matar Thunberg med hennes uppgifter när hon traskar runt om i världen och låtsas som om hon hade kommit med all denna klimathysteri på egen hand.

Image result for luisa-marie neubauer

I själva verket är Thunberg aldrig utan sin hanterare, Luisa-Marie Neubauer, en 23-årig, vänstervriden aktivist från Tyskland som är ”Ungdomsambassadören” för en internationell lobby- och kampanjorganisation känd som ”ONE Foundation”, som finansieras av George Soros, Bill & Melinda Gates och Bono, bland andra kändisnamn.

Förutom det faktum att Thunberg själv kommer från en familj av frimurare, har hennes mamma förmodligen haft band till den bayerska Illuminati-grundaren Adam Weisshaupt, Neubauer, hennes kontrollant, arbetar för en stor globalistisk enhet som arbetar för att implementera Agenda 2030 i Tyskland via Paris klimatavtal.

Neubauer är också medlem i Alliance 90, De gröna och Gröna ungdomarna, tre kommunistiska organisationer som använder ”hotet” om klimatförändringar som ett skydd för att driva sina svepande politiska förändringar över hela världen – förändringar som naturligtvis kommer att eliminera frihet och friheten för att ”rädda planeten.”

Neubauer själv tweetade faktiskt om att vara medlem i ONE Foundation och skryter med att hon får resa världen över och sprider klimatpropaganda med andra som var duperade precis som hon, som trodde att den globala uppvärmningen är verklig.

Använder Bill Gates Greta Thunberg för att driva på en global avfolkning via klimatbluffen?

Enligt webbplatsen ONE.org kläcktes ONE Foundation i början av 2000-talet av Bill Gates och Bono, som samlades och beslutade att de behövde ”för att bättre informera amerikanerna om extrem fattigdom runt om i världen.”

Med hjälp av Melinda Gates, Bill’s fru, såväl som Bobby Shriver, Ed Scott, Bob Geldof, Jamie Drummond och George Soros, utvecklade Gates och Bono ”en organisation mot fattigdom som kallas DATA som fokuserade på att distribuera kändisar och andra inflytelserika individer att uppmana världens ledare att vidta åtgärder i specifika utvecklingsfrågor”.

DATA slogs slutligen samman till flera andra organisationer för att bilda ONE, som nu fungerar som en politisk aktivistgrupp som syftar till att uppnå flera ”globala mål”, inklusive ”sjukdom, fattigdom och andra pressande utvecklingsfrågor.”

Det verkar som om Neubauer själv rekryterades för att vara en del av ONE, bara för att vända sig och rekrytera Thunberg. Eller kanske Thunberg sköts av någon annan för att spela denna roll, och Neubauer fick uppdraget att vara hennes ”mentor”, följa henne runt överallt där hon framträder offentligt.

Vad som än är fallet är det uppenbart att Thunberg inte kommer med de många manus som hon läser inför kongressen, media och nu senast i FN. Skit, hon talar inte ens engelska som sitt första språk, men på något sätt ska vi tro att Thunberg kan komma med ett oavbrutet flöde av professionella tal att presentera varje dag?

Eller hur. Det tror vi alla. Eller inte. Men det sorgliga är att många liberaler tror uppenbarligen  på det och avslöjar att Soros och hans kämpar fortfarande vinner informationskriget i vissa delar av samhället.

Oavsett hur många gånger klimatförändringarna avslöjas som en total bluff, finns det fortfarande en beredskap av befolkningen som tror att det är sanningens evangelium  – särskilt när små flickor dyker upp i nyheterna för att berätta för världen om ”vetenskapen” bakom den .

Så kallad ”klimatförändring” är fortfarande det största bedrägeriet som begåtts mot mänskligheten, skrev en kommentator på The Gateway Pundit. ”Det är inget annat än ett program med flera miljarder dollar i beskattning och omfördelning av förmögenhetsprogram utformat av Storbritannien för att förstöra USA genom att förstöra kapitalismen.”Kategorier:klimatet, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

5 svar

 1. När förintelsebluffen är det största mänskliga bedrägeriet mot mänskligheten.

  What do scientists say about The holocaust? Look here…

  Chemist Germar Rudolf: -”For chemical-technical reasons, the claimed mass gassing with hydrocyanid acid in the alleged gas Chambers in Auschwitz did not take Place. The supposed facilities for mass killings in Auschwitz and Birkenau were not suitable for this purpose.” He added, ”Whatever building one pick in Auschwitz, all are irreconcilable with the laws of physical science.”

  There is not an autopsy in existence that proves Zyklon B was the agent used to kill Jews during WW2. In this light, Jewish holocaust historian Raul Hilberg testified UNDER OATH on Jan. 17, 1985, ”There is no single scientific report that shows a gas chamber. I know of no autopsy.”

  Walter Luftl, president, Austrian Engineers Chamber-”Mass murder in the manner described with Zyklon B and with carbon monoxide cannot have taken place because it would violate the laws of nature and because the necessary technical and organizational prerequisites were lacking. The crematories could never have disposed of the numbers of victims. This may be considered proven by engineering science. Bodies are not a combustible material. Their cremation requires a great deal of time and energy.”
  In a March 1992 report, Luftl referred to the elimination of Jews via Zyklon B as ”technical impossible.” He added, ”Zyklon B is utterly unsuitable for the purpose of systematic mass murder.”

  Dr. William B. Lindsey- As a DuPont Corp. chemist for 33 years, he testified UNDER OATH in 1985, ”I have come to the conclusion that no one was willfully or purposefully killed with Zyklon B [Hydrocyanid acid gas] in this manner. I consider it absolutely impossible.”
  Dr. Charles Larson-A forensic pathologist that personally inspected war camps after WW2. After conducting over 100 autopsies at nearly two-dozen different locals, Larson could not identify a single body whose death had been caused by gas poisoning.

  Jean-Claude Pressac-A holocaust supporter, he still admitted that 95% of all Zyklon B was used for pest control purposes.

  ..and then have I not even mentioned Fred Leuchter the most famous investigator of the so called gas chambers. Leuchter was a gas chamber expert and he concluded that the claim of some one being gased to death in Auschwitz, Treblinka etc would be ludicrous.
  ..

  Alek*andr Sol*henitsyn Nobelprize winner and himself victim of the Bols*evikparty in Gul*g.

  “You must understand, the leading Bol*heviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred, they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. It cannot be overstated. Bolshevism committed the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant and uncaring about this enormous crime is proof that the global media in the hands of the perpetrators.”

  “We cannot state that all J*ws are Bol*heviks. But without J*ws, there would never have been Bol*hevism. For a J*w, nothing is more insulting than the truth. The blood maddened J*wish terrorists have murdered sixty-six million in Russia from 1918 to 1957.”
  – Alek*ander Sol*henitsyn

  Brutal! Drawings from Gulag: https://youtu.be/3gtIYa5ao2o

  Gilla

 2. Egentligen så spelar det ingen roll för det är inte Soros eller någon annan ”mäktig” familj som kan driva den överordnande agendan. Alla dessa män lever och dör som var och en av oss och kommer konsekvent dömas utifrån sina gärningar. Dvs, ju äldre de blir, ju hårdare dom!

  Gilla

 3. Jag säger bara Fy Fan för Globslisyerna!

  Gillad av 1 person

Trackbacks

 1. Precis som vi misstänkte, kontrolleras Greta Thunberg av George Soros — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: