USA:s regering försöker dölja Saudiarabiens roll i 9/11

saudi arabia

Tucker Carlson, Fox News


October 2, 2019


https://thefreethoughtproject.com/mainstream-media-finally-exposes-saudi-role-in-9-11-asks-why-were-giving-them-our-troops/?utm_source=getresponse&utm_medium=email&utm_campaign=rssfeednewsletter&utm_content=The+Free+Thought+Project+Newsletter

I förra månaden, efter det att ett oljefält bombades i Saudiarabien, tweetade president Donald Trump att ”vi väntar på att få höra från kungariket …” för att ta reda på ”under vilka villkor vi kunde fortsätta” att skicka dem våra militära tillgångar. USA:s president erkände att han väntade på beställningar som skulle överlämnas från en teokratisk diktatur i Saudiarabien, om hur man skulle använda män och kvinnor inom de amerikanska väpnade styrkorna.

Naturligtvis ledde detta till ett återfall för båda sidor och av goda skäl. Saudiarabien är den största statliga sponsorn för terrorism i världen och de stod bakom den största terrorattacken som någonsin genomförts på amerikansk mark, 9/11.

Trots att de visste att saudierna hjälpte och finansierade terroristerna som flög flygplanen in i de två tornen i World Trade Center den där ödesdigra dagen år 2001, har presidenterna George W. Bush, Barack Obama och Donald Trump böjt sig för den diktatoriska regimen, bokstavligen. Det stöd som USAs etablering lovar terrorist-diktaturen i Saudiarabien är en förolämpning för varje enskild person som har tjänat eller tjänstgjort i de väpnade styrkorna och nästan ingen, särskilt inte MSM-medierna, är beredda att avslöja detta … tills nu.

Denna vecka valde FOX NewsTucker Carlson, som ibland har fel men ibland har han rätt, att bryta medias paradigm om tystnad angående Saudiarabien och rapporterade om deras roll i 9/11. Resultatet var inget annat än ett bombnedslag.

Under Tuckers segment tog han upp och avslöjade hur FBI blev tillsagda att hålla tyst om Saudiarabiens roll under 9/11 och hur de medvetet försökte följa offrens familjer. Han påpekade också att det finns dokument som visar på att USA visste att saudiarabiska tjänstemän hjälpte kaparna, men man fortsatte med att förse dem med miljarder vapen, och nu vår faktiska militär.

Det faktum att FOX News rapporterar om dessa fakta är monumentalt, med tanke på MSM-medias totala tystnad när det gäller denna information. Precis i fjol röstade senaten enhälligt för att man skulle avklassificera dokumenten om Saudiarabiens roll under 9/11 men den registrerades inte så mycket som en blip på MSM-medias radar.

När det gäller rapporteringen om Saudiarabien, rapporterar MSM-media bara enstaka incidenter som mordet på Jamal Khashogg. De nämner nästan aldrig hur, trots att de visste att de finansierade attackerna den 11 september, både Obama och Trump har hjälpt Saudiarabien till folkmord.

Som The Free Thought-projektet har rapporterat, är den nuvarande situationen i Jemen inget annat än ett folkmord, eftersom det finns 7 miljoner civila som svälter, och 19 miljoner av landets 27 miljoner befolkning är ”i behov av någon form av hjälp.” Saudiarabien har upprepade gånger underlättat för hungersnöd, fortsatt att mörda barn, och allt sker med hjälp och godkännande av Förenta staterna.

Tucker gick också vidare i sin rapportering och noterade hur Saudiarabien finansierar och stöder Al Qaida och man uppmanade Bush att hjälpa Osama Bin Ladens familj att fly från USA dagarna efter 9/11. Det faktum att denna information tilläts komma ut i MSM-media är verkligen glädjande. Det är hög tid att amerikanerna lär sig hur miljarder av deras skattedollar flyter fram och tillbaka från ett land bakom den värsta attacken i USAs historia och hur vi beväpnar denna terroristnation till tänderna.

För dem som inte kommer ihåg, är det ett faktum att 15 av de 19 kaparna för 9/11 kom från Saudiarabien. Under 2017, som Tucker rapporterade, använde familjerna till offren för terrorattackerna 9/11, en ny lag för att följa Saudiarabien i rättegångar gällande deras roll i attackerna. Under rättegången avslöjades bevis som visar att den saudiarabiska ambassaden i Washington finansierade en ”tomgång” för kapningarna som två saudiska anställda utförde.

TFTP har tidigare rapporterat, tack vare utgivningen av de 28 sidorna, vet nu amerikanerna och resten av världen att Saudiarabien spelade en viktig roll i 11 september-attackerna. Tack vare utgivningen av dessa 28 sidor vet vi också att den amerikanska regeringen var medskyldig i täckandet av Saudiarabiens roll i attackerna.

Till och med i den allvarligt felaktiga och partiska ”rapporten från kommissionen angående 9/11” uteslöt man inte ”sannolikheten för att välgörenhetsorganisationer med betydande saudisk regerings sponsring avsatte medel till Al-Qaida”.

I ett och ett halvt decennium höll presidenterna Barack Obama och George W. Bush hemligt den påstådda rollen som Saudiarabien spelade i 11 september-attackerna mot Amerika. På grund av den mysiga relationen som USA har med terroristnationen – som Trump är medskyldig till att upprätthålla – har specialintressen inom regeringen valt att skydda sina saudiska vänner istället för att berätta för amerikanerna om sanningen om vad som hände den där ödesdigra dagen.

Som Tucker noterade i sin rapport, är FBI och CIA också inblandade. Faktum är att flera visselpipor har framfört och hävdat att CIA och FBI har kvarhållit underrättelsedata, vilka i princip tillät att 9/11 kunde hända.

FBI-agenterna som fick i uppdrag att utreda Osama bin Laden före 9/11, kom ifjol ut med fördömande anklagelser och noterade att CIA medvetet blockerade dem från att informera sina huvudkontor om framtida Al-Qaida konspiratörer som varit närvarande i USA år 2000 och igen under sommaren 2001.

”Jag är ledsen och deprimerad över detta,” sade Mark Rossini, en av FBI-agenterna som tilldelats arbetsgruppen. ”Det är tydligt att [9/11] attackerna inte hade behövt ske och det har inte funnits någon rättvisa.”

”Det är hemskt. Vi vet fortfarande inte vad som hände, säger Ali Soufan, en annan ledande FBI-agent tilldelad en kontraterroristenhet som också hölls i mörkret angående händelserna om de framtida kaparna av 9/11.

CIA står anklagad för att ha samarbetat med Saudiarabien för att aktivt täcka den underrättelse som kunde ha stoppat attackerna från att ha ägt rum den ödesdigra dagen, och ingen har fått  så mycket som en smäll på fingrarna, och majoriteten av media har inte heller någonsin gjort valet att rapportera om den.

”Saudisk underrättelse har medgett att de visste vilka dessa två killar var,” sade Andrew Maloney, en advokat för familjerna. ”De visste att de tillhörde Al-Qaida redan dagen då de kom till Los Angeles. Så varje uppfattning från den saudiska regeringen som säger: ”Åh, vi hjälper bara alla saudier här” är falsk. De visste. Och CIA visste det. ”

När USA fortsätter att ge dem vapen, ger dem militärhjälp och nu lovar dem våra trupper, suddar saudierna ut allt och skrattar oss rätt upp i våra ansikten.

Som TFTP tidigare rapporterat, när Canada vägrade att stödja deras uppmaningar till den saudiarabiska regeringen att frigöra de kvinnliga rättighetsaktivister som landet för närvarande håller i fängelser, tweetade den statens sponsrade grupp, Infographic-KSA (Kingdom of Saudi Arabia) ett motbjudande hot.

9/11

Hotet bestod av en digitalt manipulerad bild som avbildade ett flygplan som flyger mot Torontos CN Tower – som en uppenbar hänvisning till 9/11.

För de hundratals familjer som för närvarande stämmer den saudiarabiska regeringen för deras roll i 9/11 tjänade detta tweet som en spark i baken, men USA böjer sig fortfarande bakåt till att erbjuda dem vårt stöd. Det är äckligt.

Trots upprepade krav från både aktivister och politiker så har den amerikanska regeringen överväldigande tittat åt andra hållet inför alla bevis och kränkningar av de mänskliga rättigheterna och istället valt att ignorera det och fortsätter att sälja de tyranniska terroristvapen som de för närvarande använder för att utföra folkmordet i Jemen. Och nu erbjuder vi dem våra ärade män och kvinnor inom USAs militär.

Eftersom media har varit så komplicerat och täckt saudiernas roll, kan den kraftfulla karaktären av videon nedan inte underskattas. Även om vi säkert inte håller med Tucker Carlson i många frågor, förtjänar det betänkande som han gjorde här nedan definitivt beröm. Kanske om fler vanliga MSM-journalister agerade på detta sätt, skulle USA sluta stjäla miljarder i skatter från amerikaner, för att hjälpa Saudiarabien med att förlora Mellanöstern.

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

  1. ‘9/11’ är inget annat än en påhittad ursäkt, för att kunna städa upp efter konsekvenserna utav Operation Cyclon. Involverade i denna operation var CIA och Pakistans säkerhetstjänst ISI. Pågick under det kalla kriget enbart för att stöka med Sovjetisk militär, som var stationerade efter den Sovjet-Afghanska gränsen. Det man gjorde var att utbilda och beväpna afghanska mujaheddin i träningsläger lokaliserade i Pakistan. Finansierades utav USA och Saudiarabien. I denna röra utbildades bl.a. Usama Bin Ladin och grunden till Al-Qaida lades.

    Så ja, i artikeln nämnda parter har varit med ‘på tåget’ sedan länge.

    Mer finns att läsa om på Wikipedia [en].

    Gilla

%d bloggare gillar detta: