Till Sveriges ”regeringschef” Stefan Löfven som krossat välfärden och tagit ifrån medborgarna deras trygghet

2019-09-28
Olle Ljungbeck

 

Jag är en snart 88-årig man som mycket väl minns Sveriges statschefer sedan Per Albins tid men också partiledarna. En partiledare och statschef – du Stefan Löfven – skiljer sig totalt från samtliga dessa vad gäller moral, etik, intellektuell mognad och ansvar etc. Till detta kommer din  personlighet där det primitiva hatet är drivfjädern.

Trots att du är förblindad av hat mot ett parti och dess partiledare söker du få oss att tro
att du är humanist. Det enda som driver dig är din makthunger. För att behålla makten är du beredd att för all framtid krossa världens genom tiderna främsta välfärdssamhälle.
Men inte nog med detta. Du tillåter också att de barbarer – du, utan att lyssna till folket har släppt in i Sverige i stort sett kan mörda, begå våld- och gruppvåldtäkter, rån, terror, förstörelse av egendom utan att detta beivras och de skyldiga efter avtjänat straff utvisas.
Du har sålunda av ren maktgalenskap, som inte står diktatorerna efter, förstört vårt land  och tagit ifrån folket den trygghet som varit unik i världen. Din egoism visar sig i nästan alla sammanhang. Så har du t ex för avsikt att skänka 8 miljarder till FN.s klimatfond trots att åldrings- sjukvården och skolan saknar resurser så att verksamheten är på väg att totalt havererar. Det innebär ett fruktansvärt lidande inte minst för de människor som byggt upp Sverige till en välfärdsstat och som du nu genom din råa och primitiva personlighet raserat.
Självklart skall vi verka för att du så småningom får betala för detta med det strängaste straffet på den svenska straffskalan.
Häromdagen blev en svensk skolflicka nästan ihjälslagen av ett antal somaliska flickor. Hon hamnade medvetslös på sjukhus och det är osäkert om hon fått komma hem än. Självklart är hennes såväl fysiska som psykiska liv förstört. Detta är endast ett exempel på vad du är ansvarig för. Du bär en skuld till svenska folket genom de flera hundra mördade, flera tusen våldtagna kvinnor/flickor, tusentals rånade, tusentals terroriserade och för förstörd egendom till tiotals miljarders värde.
Men Du bär också skuld för hedersvåld, barn- och tvångsgifte, könsstympning etc etc. Därför är det ett hån utan dess like när du ständigt upprepar; ”tillsammans blir vi trygga”.
En person som är ansvarig för vad massinvandringen fått för konsekvenser och hela tiden förnekar sitt ansvar kan inte vara mentalt frisk. Att som du ständigt gör är att sprida ditt hat mot Sverigedemokraterna kan jag inte tolka på annat sätt än att du genom detta hat försöker dölja ditt eget fruktansvärda brott mot Sverige och dess befolkning.
Men för oss som insett din ondska och din maktgalenskap finns det ändå ett hopp inför framtiden. Historien visar att förr eller senare hinner rättvisan ifatt även sådana som du. Din dag kommer kanske t om tidigare än du anar då du står där ensam och naken. Så mycket ondska du har tillåtit förstöra vårt land ock så många människor denna din ondska har fått förstöra livet för, kan aldrig segra. När detta blir uppenbart kommer du inte att stå där som den humanist du själv utmålar dig för att vara. Nej, då kommer du att bli ett varnande exempel för alla framtida svenskar över hur kärleken, humaniteten, ansvaret får ge vika när maktgalenskap helt och hållet styr en människas liv.
Till slut.
Stefan Löfven din tid som statsminister i Sverige är snart över, därför att svenska folket nu har genomskådat dig. Hur kommer det att kännas att lämna den posten med vetskapen  om att du har förstört ett helt land och skadat dess befolkning så att det  kommer att lämna spår för all framtid. Hur känner du då att veta, att genom ditt förakt för demokrati och din maktgalenskap – har du släppt in tusentals barbarer att fritt härja och våldföra sig på svenska folket?
Hur kommer det att kännas att du genom att ha varit ansvarig för massinvandringen därmed orsakat en katastrof som inneburit mord, våldtäkter, rån, terror, förstörelse av egendom och en total otrygghet för svenska kvinnor/flickor? Hur blir resten av din levnadstid att leva med denna oemotsägliga sanning? Få människor skulle klara det. Endast kallhamrade primitiva maktmänniskor gör det – möjligen!
Om du försöker hävda att det jag påstår om välfärdens sönderfall inte stämmer så kan jag ge dig ytterligare upplysning om hur detta sönderfall ser ut. Jag kan ta det ur min egen krets som på ett fruktansvärt sätt åskådliggör hur en människa som från tonåren och fram till pensionsålder mer än väl gjort rätt för sig och därför borde varit garanterad en trygg ålderdom. Hur denna person i stället för en anständig vård hanterats på ett sätt som saknar motstycke.
Den skyldige till att sjuk- och åldringsvården befinner sig i dagens situation är Du Stefan Löfven. Det värsta är att detta gäller inte någon enstaka person utan kommer mer eller mindre beröra alla de äldre som är i behov av läkar- och åldringsvård.


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

21 svar

 1. Delar synpunkterna men VI får backa tillbaka till tror 2012 när Reinfeldt för att klara sig kvar vid makten lät miljöpartiet diktera villkoren för invandringspolitiken och per automatik permanenta uppehållstillstånd till Syrier.Sedan Dan Eliassons mörkande av situationen hösten 2015 så det är inte bara Löfvens skuld finns några till samt att han som den dåliga ledare han är omger sig med dåliga rådgivare.

  Gillad av 1 person

 2. När man blir hjärntvättad av gammelmedia varje dag, bor kanske under en stubbe i skogen ja då är det inte alltid man ser allt elände här i Sverige.

  Gillad av 1 person

 3. Jovisst kan man bli frustrerad på denna människa.
  Men det värsta är väl åndå att Stefan kommer inte att förstå vad han/dom har åstadkommit.

  Gilla

 4. Massinvandringen startade under Rheinfelt som ville öppna våra hjärtan. Under nazisterna dödade tyskar judar på löpande band. Två fakta som lätt glöms bort av folk med teflonminne.

  Gilla

 5. Ja Löfven är vår Störste Landsförrädare och han tjuvar 8 000 000 000 som en muta att komma in i FN efter han förstört Sverige tror jag

  Gilla

  • gerry persson Hur kan du och flera här skriva att vårt land är förstört? Våra statsfinanser går trots era domedagspredikningar med överskott. Och den nuvarande regeringen betalar av på statsskulden som vi tidigare har dragit på oss. Men för dig gerry m.fl här spelar det ingen roll vad för positivt som händer. Du/ni kommer alltid att ljuga och överdriva. Sten Jonsson

   Gilla

   • Med viss tvekan släpper jag igenom din kommentar. Har det totalt undgått dig Sten, att vi har skjutningar, bilbränder, våldtäkter, mord osv varje dag ute i vårt samhälle? Att sjukvården går på knäna, folk dör i vårdköer eller får inte den hjälp de behöver? Att alla anmälningar inte ens leder till åtal eller förrövare sätts i fängelse? Tycker du att det är ett fungerande samhälle? Statsskuld eller överskott i budget har inget med hur ett samhälle ”mår” utan ett mått på att de rätta sakerna inte har gjorts.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: