Greta Thunberg Climate Change Hoax Dr Tim Ball Interview

Jason Liosatos intervjuar Dr. Tim Ball där han ger sin syn på Greta Thunbergs framträdande i FN och hysterin, bedrägeriet och vem det som är som står bakom det hela. Tim Ball är förmodligen världens främste klimatolog.

Dr. Tim Ball är klimatolog, vann 2019-års pris i Lifetime Achievement in Climate Science. Han är professor vid University of Winnipeg, Canada, Chief Science Advisor of the International Climate Science Coalition and Policy Advisor. Dessutom har han skrivit flera böcker i ämnet klimat.

Han stämde Michael Mann för att han påstått att jorden håller på att gå under och hänvisade till ”hockeyklubban” – en datorsimulering. Tim Ball vann processen där han lyckades slå sönder Michaels Manns påståenden.

Detta kan läsas om mer här:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/14/hejda-greta-mannen-bakom-klimathysterin-domd-till-miljonskadestand-for-vetenskapligt-bedrageri/

Relaterat:

Företagen bakom Greta

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/23/foretagen-bakom-gretas-korstag/

 Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

3 svar

  1. Tim Ball har gjort en otrolig insats för att bekämpa klimatbluffen. På tal om klimatet – Läs om klimathajpen Greta Thunberg

    Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: