Migrationscirkus – del 1: ”Man måste förstärka sina asylskäl”

Av Luai Ahmed

24 september, 2019

För ett tag sedan skrev jag att jag skulle kunna författa 10 böcker om fenomenet att Sverige lockar till sig några av världens skräpigaste och girigaste flyktingar. Detta tänker jag utveckla vidare i detta inlägg.

Första dagen som jag hamnade i Halmstad träffade jag en jemenitisk kvinna. Vi kan kalla henne Reem. Reem är ateist. Det vill säga hon har riktiga asylskäl. I Jemen blir man mördad för att vara ateist. Ateister har därför ett riktigt skäl att söka asyl i icke-muslimska länder där de inte blir mördade för att ha åsikten att Allah inte finns. Trotts detta gjorde hon saker som fick mig att ifrågasätta dels hennes moraliska kompass, dels Migrationsverkets kompetens och om tjänstemännen var tillräckligt kompetenta för att skilja mellan lögn och fakta.

Framför mina ögon, sa Reem till mig och en annan kille, att hon vill att nån av oss ska skriva ett hotfullt brev till henne, som hon då skulle manipulera för att likna ett gammalt brev. Hon sa detta till oss med ett stolt leende, som om hon uppfann ett botemedel för cancer.

”Men, varför behöver du göra så? Du har ju riktiga asylskäl. Du behöver inte ljuga om någonting?” frågade jag, riktigt nyfiken och förvånad.

”Är du dum i huvudet? Det finns folk som har riktiga asylskäl och blev nekade. Man måste förstärka sina asylskäl. Du måste göra det med, Luai!”

”Nej, det behöver jag verkligen inte”

Jag tänker inte avslöja denna individs identitet. Problemet är inte Reem och inte Abu Rashid som utnyttjar Migrationsverkets naivitet och inkompetens. Problemet är handläggarna som delar ut asyl till vilken människa som helst, nästan som om alla som söker jobb hos Migrationsverket är godhetsknarkande F! aktivister. Kort sagt, det finns oändliga brister och stor dumhet på cirkusen Migrationsverket.

När jag gick till mitt förhör hos Migrationsverket hade jag runt 20 artiklar om hoten mot min familj, inklusive artiklar som beskrev hur mina bröder både blivit kidnappade och påkörda, samt rapporter från internationella organisationer som förstärker mitt fall. Till råga på allt var jag bög och ateist, vilket var a whole other story.

Dessutom överlämnade jag bevis på att Jemens lagstiftning säger att bögar och ateister ska dödas. Min advokat arbetade inte särskilt mycket under mitt fall, utan att han fick 120 000 kr för att organisera och sätta ihop information och data som jag hade lämnat till honom.

Efter att ha bott flera månader på ett flyktingboende kom jag till insikt att jag ansträngde mig för mycket. Medan jag gjorde allt för att samla riktiga bevis att jag skulle dö i Jemen, och detta var dessutom en stressfull period i mitt liv, träffade jag väldigt många flyktingar som pratade öppet om svenskarnas naivitet och hur det är så lätt att få PUT i Sverige.

Jag var då tvungen att hålla tyst eftersom jag kände att vi satt i samma båt så att säga. Folk runt omkring mig tog det lugnt, drack te och tävlade om vilka som kunde komma på de bästa lögnarna. Visserligen blev jag regelbundet tillkallad för att utföra småsaker, vanligast att översätta brev, men jag återvände alltid direkt till mitt rum. Det fanns en anledning till varför jag inte umgicks med någon i flyktingboendet och låste in mig på mitt rum.

Jag tyckte väldigt illa om dem eftersom jag hade flytt för mitt liv från denna typ av individer som verkligen inte har den bästa moralen. Det överraskade mig verkligen att de nu skulle komma till Sverige. Dessutom överraskade det mig att de var så många. Jag skulle senare förstå att Sverige hatade sig själv och fyllde sig med dessa individer.

Många av mina släktingar, vänner och läsare blir förvånade över hur arg jag är. Min mamma, till exempel, säger ofta till mig att mina ord är ”för hårda”. Jag påminner er alla om att dessa människor vill mig mycket illa. Min mor påminner jag om att de vill mörda hennes son och hon blir då tyst och förstår varför jag blir så till synes barnsligt förbannad och har åsikter som kan uppfattas som ”starka”.

Sverige förvandlas sakta men säkert till ett flyktingboende och det är jobbigt, minst sagt. Medan mina svartpillade svenska vänner inte skaffar barn så hör man ingenting förutom barns skrik i flyktingboenden. Jag vet inte vad det är för fel på svenskarna och varför de hatar sitt land. Det kanske är så att de har blivit hjärntvättade att tro på ”att alla är lika mycket värda” men det där tramset skiter jag fullständigt i. Jag var aldrig och kommer aldrig att bli ”lika mycket värd” i jemeniternas ögon. Tvärtom, de vill mörda mig. ”Alla är lika värda” låter fint i svenskarnas ständiga och naiva hus, som ännu inte fullt ut introducerats till tredje världen.

Mitt huvudargument i denna artikel är alltså att många asylfuskare kommer till Sverige, men varför så många och varför just till Sverige? Många brukar säga ”bidrag”, vilket stämmer, men det finns flera anledningar. Vädret och liberalism är inte några av dessa kan man säga.

1. Sverige ger eller gav, PUT

2. Sverige har inga krav för att bli medborgare

3. Sverige ger mest bidrag

4. Sverige är det mest godtrogna landet

5. Sverige vill inte att folk ska prata svenska (dvs, man får bli svensk medborgare utan att kunna säga ”hej, hur är läget?”)

6. Sverige har gett asyl till fuskarna (dvs, det är känt i Mellanöstern att Sverige ger asyl till folk utan asylskäl)

7. Sverige propageras i MÖ för att vara MÖ:s himmel

8. Sverige älskar Palestina

Och de två farligaste punkterna:

9. Sverige är islamofobiskt

10. Sverige är bördig jord för islam

Att Sverige är islamofobiskt är nog den sjukaste grejen jag har varit med om. Jag förstår inte det riktigt. Ibland kan man hitta ledtrådar och svar på förbryllande frågor via olika extremistwebbsidor men i detta fall hjälper det inte. Visserligen framgår det tydligt att extremvänstern är ”medmänskliga” och att extremhögern tycker att judar vill styra och förstöra landet. Dock, svaret på varför Sverige är så islamofobiskt är svårt att se. Trots det tror jag att jag vet vad det beror på. I min värld beror det på ignorans. Sveriges övertro på allas godhet leder till att hot och faror ignoreras. Jag kom från en del av världen där man uppfostras till att tro att icke-muslimer är smutsiga och att islam ska ta över världen till en del där alla ses som goda och snälla. ”Vill du ta över världen säger du, det går givetvis bra, för alla måste vara goda å snälla!”

Detta är katastrofalt ohållbart.

Det är Vänstern som skapat problemen, och det är Högern som haft lösningarna hela tiden. Det gäller att lyssna och vakna upp någon gång!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: