Edward Snowdens bok som regeringen inte vill att du ska läsa

I allmänhetens tjänst
Boken finns också på svenska
Ute nu!

 

19 SEPTEMBER 2019
https://www.activistpost.com/2019/09/the-very-book-the-government-does-not-want-you-to-read-just-went-1-in-the-world.html?utm_source=Activist+Post+Subscribers&utm_medium=email&utm_campaign=f69ea1a6a3-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_term=0_b0c7fb76bd-f69ea1a6a3-388317605

  • Fakta: Edward Snowden släppte nyligen en bok med titeln Permanent Record . Den amerikanska regeringen stämmer nu utgivaren av boken för att inte ge CIA och NSA inte ska ges en chans att radera klassificerade detaljer från boken.
  • Reflektera över: Vad skyddar regeringen egentligen? Skyddar de medborgarnas välbefinnande eller skyddar de omoraliska, oetiska, politiska, företags och elitistiska intressen?

George Orwells 1984 är en klassisk bok som visar en befolkning som styrs av en politisk regim som förföljer individualism och oberoende kritiskt tänkande som ”tankebrytningar” som måste verkställas av ”tankepolisen.” Detta parti söker makt framför allt och genom det propagandistiska ministeriet av sanning, presenterar folket deras version av sanning och kastar bort all annan information och åsikt. Låter bekant?

Det är exakt vad som händer idag precis framför våra ögon. ”Sanningsministeriet” kommer i formen, åtminstone på sociala medier, som Fake News vakthundar. Det här är enheter som flaggar med information som hotar företagens och politiska intressen och betecknar dem som ”falska nyheter” när mycket av det faktiskt är det motsatta. Sedan när måste en enhet som regeringen gå in och bestämma för folket vad som är verkligt och vad som inte är det? Är människor inte kapabla att undersöka källor och bestämma detta själv? Dessa falska nyhetsvakthunder har några intressanta sponsorer. En av dessa sponsorer är till exempel NewsGuard. De finansieras av Clinton-givare och stora farmaceutiska produkter, med band till CFR. Du kan läsa mer om denna enhet här .

Företag och myndigheter som hotas av information tycks också anställa en ”armé av bloggare, surrogat, troll och bots på Twitter, Facebook och via e-post” ( Robert F. Kennedy Jr. ) För att försöka vinkla diskussioner och hjärntvätta människor. Vi här på Collective Evolution har också upplevt dem.

Världen vet varför jakten på Julian Assange pågick så länge, det beror på att han läckte hemligheter och avslöjade dem som har dem. Han avslöjade lögner, korruption och bedrägerier som representerar ryggraden i den västra militära alliansen och det amerikanska imperiet. Han avslöjade, med orden av John F. Hylan, före detta borgmästaren i New York City, ”republikens verkliga hot”, den ”osynliga regeringen, som liksom en jätte bläckfisk sprutar sina slemmiga ben över våra städer, stater och nation.” Han exponerar dem ”som praktiskt taget driver USAs regering för sina egna själviska syften.” ( Källa ) ( källa )

Han avslöjade omoraliska och oetiska handlingar som inte har någon rättfärdighet – han är en hjälte.

Samma sak gäller för National Security Agencys (NSA) visselpipa Edward Snowden som läckte sekretessbelagda dokument angående omfattningen av de amerikanska regeringens övervakningsprogram, vilket är och var enormt. Han är och var inte den första, William Binney gjorde samma sak, tillsammans med Thomas Drake och många andra.

Tänk på att detta är ett globalt program för massövervakning. Snowden släppte nyligen en bok om det och mer.

I boken går Snowden i detalj igenom hur han riskerade allt för att avslöja den amerikanska regeringens system för massövervakning. I det avslöjar han historien om sitt liv, inklusive hur han hjälpte till att bygga det systemet och vad som motiverade honom att försöka få ner det.

Massövervakning, ansiktsigenkänning etc. är motiverade av den nationella säkerhetsstaten för att bekämpa terrorism, till exempel. Men vad säger sambandet mellan terroristorganisationer och den amerikanska regeringen om dessa program? Om den amerikanska regeringen själv, eller fraktioner av den, beväpnar dessa terrorister, skapar dem och genomför falska flagghändelser och skyller dem på terrorism för att rättfärdiga infiltrering av ett land för yttre motiv och höja den nationella säkerhetsstaten vilket innebär massövervakning, detta betyder att deras motivering för dessa program är en fullständig lögn. Så vad är det verkliga skälet för dem?

Detta är välkänt, för några år sedan införde den nuvarande demokratiska presidentkandidaten Tulsi Gabbard Stop Arming Terrorist Act, som skulle hindra den amerikanska regeringen från att använda skattebetalare för att direkt eller indirekt stödja grupper som är allierade med och stödjer grupper som ISIS och al Qaida i deras krig för att störta den syriska regeringen. ( källa )

När det gäller terroristattacker med falska flaggor, tror många att de kemiska gasattackerna i Syrien orkesterades av den västra militära alliansen för att motivera infiltrationen av landet. Beviset för detta är ganska stort. 9/11 är ett annat exempel som många tror var falsk flagg terrorism.

”Att skydda nationell säkerhet” har nu blivit ett paraplybegrepp för att motivera omoraliska och oetiska handlingar.

Kanske kastar Snowdens bok ljus på det. Jag har ännu inte läst den.

William Binney är en tidigare högt rankad underrättelsetjänsteman vid National Security Agency (NSA). Han har haft rätt gång, från och med 2002 när han informerade allmänheten om ett system (‘Trailblazer’) som var avsedd att analysera data som transporteras på kommunikationsnätverk (som Internet). Han avslöjade byråns avlyssningsprogram och har mött trakasserier från FBI, NSA och fler. Han har varit in och ut ur domstolen sedan han bestämde sig för att avgå och blåsa i visselpipan.

Binney har inte slutat och är en av de på högsta nivå whistleblowers som någonsin kommer ut ur NSA. Han säger nu:

Minst 80 % av fiberoptiska kablarna över hela världen går via USA, detta är ingen slump och det gör att USA kan se all kommunikation som kommer in. Minst 80 % av alla ljudsamtal, inte bara metadata, spelas in och lagras i USA. NSA ligger kring vad den lagrar. Det ultimata målet för NSA är total befolkningskontroll. ( källa )

Takeaway

I slutet av dagen väcker den amerikanska regeringen stämning av utgivaren till Snowdens bok bara mer uppmärksamhet på att sanningen om masscensur och att denna globala elit förlorar makten. Ju mer den globala eliten svarar som de gör, som masscensur av information, att alternativa oberoende medier stängs av, och fängslar människor som Julian Assange, desto mer skadar de sina egna intressen … vilket är inspirerande för mänskligheten när vi vaknar.Kategorier:Böcker, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: