Äntligen har ett antal socialdemokratiska kommunalråd vaknat!

Olle Ljungbeck
2019-09-18
I gårdagens TV fick vi äntligen höra att ett inte ringa antal socialdemokratiska kommunalråd vill sätta ett tak på invandringen. Samtidigt som jag skriver detta läser jag att Bengtsfors kommun vägra ta emot fler ”invandrare”.
Image result for Elin Lundgren.Men inte alla socialdemokratiska riksdagspolitiker delar denna syn. En av de mest orealistiska och råa i denna frågan är den socialdemokratiska riksdagsledamoten Elin Lundgren.
Den cynism hon visar mot det egna folket kan närmast liknas vid det Quislingarna stod för i Norge under nazistockupationen.
När hon skall försöka försvara den vansinniga invandringen visar hon en cynism som saknar motstycke. Hon påstår sig nämligen genom detta slå vakt om den grundläggande humanistiska värdegrunden genom att bl a inte sätta något tak på invandringen. När hon gör detta måste man fråga sig var hon i första hand har sina sympatier. Inte kan hon ha dem hos svenska folket. Hon har fräckheten att göra det  trots att Sverige på grund av invandrares kriminalitet och brottslighet närmast befinner sig i ett krigstillstånd. Trots att mord, våldtäkter, rån, skjutningar, sprängningar, terror mot kvinnor och flickor sker dagligen i snart sett varenda kommun försvarar hon detta genom att vilja ta in fler invandrare!
Att efter detta uttalande låtsas vara humanist faller på sin egen orimlighet. När hon därtill jämför invandringen av terrorister, grova förbrytare som mördare, våldtäktsmän, rånare, pyromaner av bilar och byggnader till tiotals miljarder varje år med en babyboom måste man ställa frågan; ”Var finns logiken och förnuftet”? Ser Sverige ut i dag som det gör därför att dagens politiker helt enkelt är för obegåvade för att fatta sammanhangen. Begriper hon inte att om det handlat om en babyboom skulle dessa barn från första början involverats i det svenska humanistiska värdesystemet! Hennes påstående borde diskriminera henne som riksdagspolitiker.
Kanske är förklaringen enkel. Det var nämligen Lundgren som när hon läst mina protester mot den galna invandringspolitiken dels anmälde mig för ”Hets mot folkgrupp” till polisen och därefter skenade iväg till Gävle Dagblad och påstod samma sak där.. När jag då gjorde en motanmälan eftersom mitt plakat redan granskats av åklagare och befunnits fritt från något som helst brott mot Yttrande och tryckfrihetsgrundlagen fick hon bråttom att ta bort sina anklagelser på Facebook. Så sanningen har inte någon hög status hos riksdagsledamoten Elin Lundgren.
Detta parti kallar sig också feministiskt. Även detta faller på sin egen orimlighet, när aldrig tidigare svenska kvinnor och flickor levt under så otrygga och våldsmässiga förhållanden som dagens. Detta av en enda orsak. Massinvandringen. Ni svenska kvinnor som dagligen utsätts för hot och terror från invandrade brottslingar kan ni verkligen ge er röst till en politiker – Elin Lundgren – som så djupt skymfar er.


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

 1. I am not sure where you’re getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission. It is appropriate time to make a
  few plans for the longer term and it’s time to be happy.
  I have learn this submit and if I could I desire to counsel you some attention-grabbing issues or suggestions.
  Maybe you can write next articles relating to this
  article. I want to read even more things approximately it!
  I like it when people get together and share views.
  Great site, continue the good work!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: