Dr Tim Ball intervjuas ang. klimatbluffen och hans bok som förklarar allt

Dr. Tim Ball, författare till Humans Caused Global Warming, undersöker bluffen om klimatförändringarna och förklarar hur ett överlagt, orkestrerat bedrägeri lurade en majoritet, inklusive de flesta forskare.

Denna bok undersöker påståenden om mänsklig påverkan på den globala uppvärmningen som gjorts av regeringens kontrollpanel för klimatförändringar (IPCC) med hjälp av korrekt journalistisk och utredande teknik. Den förklarar hur allt var ett överlagt, orkestrerat bedrägeri och hur man använde vetenskap för att införa en politisk agenda. De lurade en majoritet inklusive de flesta forskare. De antog att andra forskare inte skulle producera vetenskap för en politisk agenda.

Den tyska fysikern och meteorologen Klaus-Eckart Puls beslöt äntligen att leta själv. Här är vad han upptäckte.
För tio år sedan papegojade jag helt enkelt vad IPCC berättade för oss. En dag började jag kontrollera fakta och data – först började jag med en känsla av tvivel, men sedan blev jag rasande när jag upptäckte att mycket av vad IPCC och media berättade för oss var ren nonsens och inte ens stöds av några vetenskapliga fakta och mätningar. Tills idag känner jag fortfarande skam att jag som forskare presenterade deras vetenskaper utan att först ha kontrollerat den … vetenskapligt är det ren absurditet att tro att vi kan få ett bra klimat genom att vrida på en CO2-justeringsknapp.

Den här boken använder samma strategi som används i undersökande journalistik. Den undersöker vem, vad, var, när, varför och hur.Kategorier:klimatet, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: