Khazarmaffian utför ett sista försök att starta ett falskt Armageddon genom en ”Iran-attack” mot Saudiarabien

16 september 2019, Veckobrev
Benjamin Fulford
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den khazariska maffian, som står inför den överhängande konkursen i deras Washington DC Corporation, arrangerade en ”attack” på Saudiarabiens oljeproduktion som ett desperat Hail Mary-bud för att starta deras sedan länge planerade WWIII, är flera källor överens om.

Attacken har ett tvåfaldigt syfte:

 1. Att förhindra en amerikansk konkurs genom att höja oljepriset och tvinga länder som Kina att köpa amerikansk olja; och
 2. Låta de iranska och amerikanska militärerna inleda WWIII, och för att fortsätta med ”Armageddon” och för att bana väg för Jared Kushner att bli ”Messias.”

Det första du behöver förstå är att Irans “Supreme Leader” Ali Khamenei och USAs president Donald Trump är båda anställda hos familjen Rothschild (satanic Red Shield).

khomeini2

anglo-american

Anglo-Iranian Oil

De av er som fortfarande dricker Kool-Aid *) från MSM-media, bör göra en oberoende faktakontroll. Många av er vet att det är en fråga om offentlig upptäckt att varje gång som Donald Trump gick i konkurs som affärsman, blev han räddad av Rothschilds. Men visste du att Ayatollah Khomeini, ledaren för den iranska revolutionen, var faktiskt av brittisk-indisk börd och son till en brittisk anställd inom Petroleum? Det Rothschild-ägda BP var då känt som Anglo-Iranian Oil.

*) Kool-Aid = är ett pulver som tillsätts vatten eller annan vätska för att göra en fruktsmaksatt läsk

Här är vad en iransk dissident har att säga om Khomeinis efterträdare: ”Alla iranier känner och hatar Ali Rothschild (Khamenei).”

Så nu har vår Rothschild-slavpresident Trump tweetat, ”Saudiarabiens oljetillförsel attackerades. Det finns anledning att tro att vi känner till den skyldige; är låsta och laddade beroende på verifiering. ”

iran2

Image result for amir ali hajizadeh

Amir Ali Hajizadeh

Sedan har vi Rothschild-slaven, den iranske ledaren Khamenei, som beordrar sin republikanska vaktbefälhavare Amir Ali Hajizadeh att säga att Iran var ”redo för ett fullständigt krig” och hotade ”Amerikas militära baser och flygplan, som är stationerade upp till 1 243 mil runt Iran, som befinner sig inom räckvidden för iranska missiler”.

Det ser också ut som att både iranska och amerikanska toppledare kampanjar inför återvalet av massmördaren och krigsförbrytaren Benjamin Netanyahu den 17 september, innan det judiska folket vaknar upp och sätter honom i fängelse där han hör hemma.

Många inom den amerikanska militär- / underrättelsegemenskapen håller sig fortfarande fast vid hoppet om att Trump bara går med sionisterna som en del av ett utarbetat knep för att ta bort dem från USAs kontroll. Pentagon-källor säger således att Trump ”inrättade Bibi [Netanyahu] för ett nederlag med ..

… ett ”ömsesidigt” försvarsfördrag. ”Källorna säger att det” kontroversiella ömsesidiga försvarsfördraget med Israel motsätts av israeliska försvarsmakten och det amerikanska försvarsdepartementet, och kommer kanske aldrig att ratificeras av Senaten, eftersom till och med FNs havsfördrag inte kunde ratificeras eftersom det kräver att endast 34 senatorer blockerar det”.

Vidare, ”även om det ratificeras, kan Israel inte betala denna check, eftersom den amerikanska militären inte kommer att tillåta att något blod flyter på sionister, då de är omgivna av S400 undervattenkärnladdningar, avancerade missiler och drönare från Ryssland, Iran och Hizbollah,” säger källorna.

Den israeliska kriminella ministern Netanyahu besökte Ryssland på uppdrag av sina Rothschild-mästare i förra veckan, i hopp om att få dennes stöd för direkta israeliska attacker mot Iran. I stället hotade den ryska presidenten Vladimir Putin ”honom med Riot Act” och hotade med att skjuta ner alla attackerande israeliska flygplan, säger Pentagon-källorna.

vt

Istället, skriver Gordon Duff för Veterans Today (som har omfattande amerikanska flygvapenkontakter), att det var faktiskt israelerna som attackerade Saudiarabien och nu försökte de skylla på Iran.

missil

Image result for John Bolton

John Bolton

Trots allt detta, håller sig några av våra Pentagon-källor tydligt fast vid hoppet om att Trump i hemlighet arbetar mot sionisterna även när han låtsas gå med på allt de vill ha. De säger att Trump skickade ”en olycksbådande varning till Israel genom att avsätta John Bolton dagen före 9/11 och avslöjade israeliskt spionage i Vita huset och Kongressen.” Trumps offentliga förnekande av israeliskt spionage bara var ett skydd, tycks källan tro.

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/14/israel-anklagas-for-att-plantera-mystiska-spionapparater-nara-vita-huset/

I vilket fall som helst säger Pentagon-källan att avskedandet av Bolton och en Houthi-seger över Saudiarabien ”borde vara produktivt och utgöra” ett möte mellan Trump och Irans president Hassan Rouhani vid FNs generalförsamlings möte som öppnas den 17 september.  Trump ”kan kanske tvingas lyfta på de iranska sanktionerna med saudisk olja, för att få till stånd ett toppmöte med Khamenei”, tillägger källan.

Image result for aramco

Dessutom kan den israeliska marionettledaren ”Mohammed bin Salman avsättas, eftersom saudierna besegrats med attacken mot oljeanläggningarna nära Riyadh”, säger källan. Detta ”borde döda Aramco-börsintroduktionen samtidigt som Patriot-luftförsvarsmissiler är värdelösa, och hanterar ett stort slag mot Raytheon och det militärindustriella komplexet”, tillägger han.

I vilket fall som helst ger attacken, som uppenbarligen är överdriven, på saudiska oljeanläggningar kortvariga fördelar för den amerikanska företagsregeringen. Trump twittrade: ”Jag har godkänt att olja släpps från den strategiska petroleumreserven, om så behövs, till ett fastställt belopp som är tillräckligt för att hålla marknaderna väl försedda. Jag har också informerat alla lämpliga organ att påskynda godkännanden av oljeledningarna som för närvarande håller på att tillåta processen i Texas och i olika andra stater”. Översättning: ”Vi kommer att undvika konkurs den 30 september genom att sälja mer olja”.

Som ett tecken planerades detta drag i förväg, det asiatiska hemliga sällskapet och CSIS-källor berättar för oss att de tidigare japanska premiärministrarna Junichiro Koizumi och Yasuhiro Nakasone arresterades, vilket rapporterades om den 2 september, av agenter som arbetade för Rothschilds tjänare Michael Greenberg. De släpptes efter att ha lovat att lobba mot kärnenergi för att tvinga Japan till att köpa mer olja från USA Corporation, säger källorna.

Dessa ansträngningar för att avvärja en konkurs kommer när det brittiska samväldet, kineserna, ryssarna och de flesta av resten av världen försöker övertyga det amerikanska militärindustriella komplexet, att låta den amerikanska företagsregeringen gå i konkurs.

U.S. Corporation, som tog över från Republiken Amerikas Förenta Stater år 1871, har varit en katastrof för det amerikanska folket, särskilt under de senaste åren. Den verkliga levnadsstandarden för 90 % av amerikanerna har sjunkit sedan 1972; USA har det högsta antalet fängelseinterner i världen; medicinska utgifter är de högsta i världen även om livslängden minskar; utbildningsstandarden är dyster; och sionistiska fanatiker kontrollerar en Kongress som 90 % av amerikanerna inte stöder.

Planen som diskuteras är att ersätta U.S. Corporation med ett Nordamerikas Demokratiska Förenta Stater. I denna plan skulle den aldrig besegra de elitistiska kanadensiska väpnade styrkorna och slås samman med den amerikanska militären. Samtidigt skulle amerikanerna få en bra regering, bättre hälsovård, högre levnadsstandard, lägre brottsfrekvenser etc. Denna plan innebär inte att amerikanerna ska kontrolleras av Castro-sonen och sannolikt broder-mördaren Justin Trudeau, lovar källor från MI6.

Till dem som tycker att Trump fortfarande är deras frälsare, tänk på följande. Det finns nu över 120 000 förseglade åtal, men Trump hindrar dem från att agera; 9/11 sanningen har inte avslöjats som han lovade; “QAnon” har stängts av; och Trumps svärson är Jared ”666 Fifth Avenue” Kushner. Pentagon-källor tillägger att Trump gör allt som står i hans makt för att stoppa militärdomstolar och han täcker upp Jeffrey Epstein-avslöjandena.

Vi hoppas verkligen att Trump bara spelar tillsammans med sionisterna såsom många tror, men hittills visar hans handlingar något annat. Vänligen sätt i kontakten och rädda Amerika från de galna messianska fanatikerna som har tagit makten.

Image result for jim rogers

I alla fall, även om den amerikanska företagsregeringen lyckas sparka burken lite längre bort längs vägen, är den matematiskt utdömd. Den legendariska investeraren Jim Rogers, som talade i förra veckan på den utländska korrespondentklubben i Japan, förutspår att det nuvarande finanssystemet ”kommer att kollapsa under de kommande två till tre åren” och den amerikanska centralbanken ”försvinner”.

likviditet

Rogers, likt de flesta veteran finansiärer känner till om det nuvarande systemet – baserat på negativa räntor och att pumpa in pengar i zombieföretag – är utdömt. Som Bank of America påpekar, är amerikanska finansiella tillgångar nu värda mer än fem gånger ett BNP.

varning3

Om det amerikanska militärindustriella komplexet inte går med på en ordnad kapitel 11-konkurs och en omstart av den amerikanska regeringen, kommer det att bli kaos. ”Många regeringar kommer att kollapsa och försvinna,” förutspår Rogers.

I stället för anarki, vore det inte bättre att starta om det globala finanssystemet som börjar med ett jubileum och en kampanj med flera miljarder dollar för att få ett slut på fattigdomen och stoppar miljöförstöringen? Kineserna, det brittiska samväldet, ryssarna, Vatikanen och många andra stöder denna plan. Det är bara de fanatiska messianska och bedrägliga sionisterna som gör allt de kan för att förhindra att detta sker. De vill fortfarande döda 90 % av oss och förslava resten.

Den amerikanska militären bör gripa Jared Kushner och sätta honom under bevakning. Jag garanterar att det inte skulle ta lång tid innan han visade tecken på satanistisk besittning. De borde också läsa upp Riot Act för Trump.

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

 1. PUTINS f,d fru lever inte! Hon var eliminerad efter hennes avslöjande om mord av Putin och utbyte av PUTIN mot plastikopererad skådespelare (Ryssland ledes av den khazariska kriminella maffia)-
  Rekommenderas att översätta… – https://www.youtube.com/watch?v=ytR8W6R1OvM

  Gilla

 2. ATTACKEN MOT SAUDIARABIEN – EN AMERIKANSK FALSKFLAGG ATTACK FÖR ATT RÄDDA DOLLARN, USA OCH ISRAEL
  http://blueshift.nu/saudiarabien-en-zioamerikansk-falskflagg-attack/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: