Kannibalism är trendigt i södra Californien

70185161_2677430682268382_3930918575136571392_o


Leo Zagami
http://leozagami.com/2019/09/10/cannibalism-trending-in-southern-california/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo Lyon Zagami, före detta medlem av Comitato Esecutivo Massonico – frimurarnas verkställande kommitté – i Monte Carlo, var tills nyligen en hög medlem i italienska Illuminati. Han innehar den 33:e graden och  är ledamot i den ökända P2 Lodge. Han var ‘prinsen’: beredd att ta över efter den äldre Illuminati ‘kungen’, Licio Gelli. Han föddes av en skotsk-siciliansk Illuminati aristokratisk blodlinje, och har därför varit involverad i Illuminati-ordningen sedan barndomen. Idag avhoppad, sk visselblåsare, och hjälper president Trump.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Få ämnen har förorsakat mer intensiv avsky av känslor än kannibalism, och det med rätta. Konsumtionen av mänskligt kött har alltid betraktats med avsky, svåra och för de flesta, moraliskt fel. Men en svensk forskare talade vid ett toppmöte i Stockholm med ”libtards” *) och lokala Illuminati i förra veckan där han erbjöd kannibalism som en möjlig taktik för att bekämpa globala klimatförändringar och avslöjade offentligt för första gången globalisternas fixeringen till kannibalism. Professorn och forskaren Magnus Söderlund, vid Svenska Handelshögskolan, är frimurare av Svenska Frimurarorden, sa att han tror att äta mänskligt kött som härrör sig från döda kroppar kan rädda mänskligheten om bara ett världssamhälle skulle ”väcka idén.” Forskaren nämnde också möjligheten till kannibalism under en TV-sändning på den svenska kanalen TV4.

*) Libtard = är en förolämpning som vanligtvis används av konservativa troll för att karakterisera liberaler som dumma.

Image result for cannibals: Myth & Reality.Under tiden i kungariket med dumma liberaler, blir kannibalism alltmer fashionabelt i södra Californien. Bortsett från den rapporterade fixeringen av Hollywood-stjärnor som bedriver blodritualer och kannibalism, är Museum of Man, ett av de mer populära museerna i Balboa Park i San Diego, som sägs ”inspirera mänskliga förbindelser genom att utforska den mänskliga upplevelsen” . I januari 2016 började deras sjukaste utställning hittills Cannibals: Myth & Reality.

I en enskild utställning upptäcker du att kannibaler inte är som du tror att de är, och du kanske till och med vill gå med dem om du skulle lyssna på guiderna. Museet beskriver inte kannibaler som freaks, utan som krigare från många kulturer, europeiska kungar och drottningar, amerikanska och europeiska sjömän, amerikanska kolonister, överlevande från olyckor, sjuka och mer. När utställningen öppnades 2016 i San Diego Union-Tribune gavs Cannibals mycket beröm:

“Ta dig förbi ick-faktorn. Kväv grillskämtet. Cannibals: Myth & Reality är en gripande och vacker upplevelse, den typ du hoppas få på ett museum. Den leder dig ordentligt från en känslomässig plats till en annan och avslöjar förbindelser över tid och kulturer tills du når en punkt med djupare förståelse. Genom historien, konsten, filmer, interaktiva skärmar och spel konfronteras besökarna med det som i första hand verkar vara ett otänkbart val. I slutet kanske du inser att det är mycket mer nyanserat och komplicerat”.

Men för att återgå till Magnus Söderlunds argument för mänsklig kannibalism som ägde rum på det Gastronomiska-toppmötet under en panel som heter ”Kan du föreställa dig att äta mänsklig kött?”

”Konservativa” tabuer mot kannibalism, sade han, kan förändras över tid om människor helt enkelt försökte äta mänskligt kött. Några av samtalspunkterna på seminariet har inkluderat om att människor är för själviska för att ”leva hållbart” och om kannibalism är lösningen på livsmedelshållbarheten i framtiden. På frågan under en intervju efter hans anförande om han kunde tänka sig att prova äta mänskligt kött, sa Söderlund att han var öppen för idén.

Kannibalism förorsakar det beryktade Kuru, en mycket sällsynt sjukdom förorsakad av ett infektiöst protein (prion) som finns i förorenad mänsklig hjärnvävnad. Kuru hittades först bland människor från Nya Guinea som praktiserade en form av kannibalism där de åt hjärnorna hos döda människor som en del av en begravningsritual.

Denna praxis stoppades år 1960, men fall av kuru rapporterades under många år därefter, eftersom sjukdomen har en lång inkubationsperiod. Även om denna reflexmässiga reaktionen på att äta mänskligt kött är stark, kommer den faktiska moralen och etiken bakom känslorna som dessa, att förändras under de kommande åren om det är upp till den sjuka propagandan som finns inom vänster-agendan att ”rädda världen.”

Naturligtvis, i desperata tider, har människor tytt sig till kannibalism för att överleva; till exempel finns rapporter om kannibalism under den nordkoreanska hungersnöden 2013, belägringen av Leningrad i början av 1940-talet och Kinas ”Stora marsch framåt” i slutet av 1950- och 1960-talet, men vad den svenska beteendevetenskapsmannen Magnus Söderlund har föreslagit är att äta människor efter att de dör, kan faktiskt vara ett sätt att bekämpa klimatförändringar i den ultimata skruvade agendan för att rädda mänskligheten från utrotning. För dessa NWO-galningar biter många av oss på naglarna, och vissa kvinnor äter sin moderkakan efter att ha fött barn, så varför är det här så stort? De vill övertyga oss om att bli kannibaler för att gå med i deras sataniska legion.

Leo Zagamy Confessions 666

Leo Zagami är en regelbunden bidragsgivare till Infowars och författare till den nya banbrytande boken Confessions of an Illuminati Vol. 6.66 Cyber-satans ålder, artificiell intelligens och robotik

Relaterat:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/17/las-elite-cannibal-restaurant-har-katy-perry-meryl-streep-chelsea-clinton-som-medlemmar/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: