Föreläsning i Västerås 2019 – Sverige håller på att vakna!

Många år har nu gått sedan De Fria och Carl Norberg gav sig ut på uppdraget att försöka upplysa allmänheten om tingens ordning i verkligheten och vad som ovillkorligen står för dörren som en konsekvens, en allmänhet bestående av den kanske enskilt mest mentalt tränade befolkningen i världen – dvs den svenska.

En resa som bäst beskrivs som en emotionell berg- och dalbana när vi ser till vad som förevarit, med det massiva motstånd vi under alla år fått utstå från såväl sittande etablissemang såsom illasinnade krafter i samhället och inte minst då en synnerligen omedveten befolkning, som en direkt konsekvens av den institutionaliserade korruption som är rådande i det lilla landet lagom sedan mycket långt tillbaka.

Just därför är denna föreläsning ett monument över vad vi kan åstadkomma när vi kombinerar våra ansträngningar utifrån våra egna förmågor och ett tydligt bevis på att även de minsta av varelser kan vara med och skapa förutsättningarna för den största av förändringar. Det handlar om att vara den vattendroppe som hjälper till att urholka stenen, genom upplysning till vidare upplysning och ledning.

Ett särskilt tack vill vi sända till alla er som dök upp och gjorde vår föreläsning till den succé den blev! ❤Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Cannibalism Trending in Southern California –
  http://leozagami.com/2019/09/10/cannibalism-trending-in-southern-california/
  – Few topics cause more intense feelings of revulsion than cannibalism, and rightly so. The consumption of human flesh has always been considered abhorrent, vile, and to most, morally wrong.
  However, a Swedish scientist speaking at a
  – !!! Stockholm summit of libtards and local Illuminati !!!! –
  last week offered cannibalism as a possible tactic to combat global climate change, unveiling publically for the first time the fixation of the mondialists with cannibalism.
  Stockholm School of Economics professor and researcher Magnus Soderlund,- !!! a Freemason of the Swedish Rite !!!, said that he believes eating human flesh derived from dead bodies might save the human race if only a world society were to “awaken the idea.” The scientist also mentioned the possibility of cannibalism during a TV broadcast on Swedish channel TV4. …

  Gilla

%d bloggare gillar detta: