U.S. War College-studie visar: 95-100 % av khazarmaffian är besegrad

September 9, 2019, Veckobrev

Benjamin Fulford
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den internationella militära och legala kampanjen mot den khazariska maffian har med ”95-100 % sannolikhet lyckas”, uppger sannolikhetsmodeller som testats av U.S. War College, uppger MI6 och Pentagon källor. Veckans jubileum den 9/11 åtföljs av fredagen den 13:e och är ett bra datum för att driva hårt för deras oundvikliga slutliga nederlag, säger källorna.

Nyckeln till khazarernas nederlag överlämnades till militären av en grupp schweiziska matematiker som analyserade 43 000 transnationella företag och spårade sin kontroll till en grupp bestående av 700 individer, främst bankirer, säger MI6-källor.

revealed

Detta är ”ett Ponzi-schema som kallas Global Network of Corporate Control (GNCC), som ligger i en sammankopplande eller flug-företagsstruktur,” säger källorna. Militära styrkor gör sitt bästa arbete när de har ett tydligt mål, och denna lista bestående av 700 individer gav dem detta mål, bekräftar Pentagon-källorna. U.S. War College genomförde en serie ”sannolikhetsmodeller” för att komma med en plan som säkerställer att ”Global Coalition for the Rule of Law” (dvs. folket) i slutändan kommer att råda, säger källorna.

Det betyder inte att kriget är över än, eftersom den khazariska mobben bokstavligen kämpar för sin överlevnad eftersom den väcker problem i USA, Storbritannien, Hong Kong, Iran, etc. Dessa är dock bara meningslösa ansträngningar av en besegrad eftertrupp, om än extremt rik kriminell grupp.

Ett viktigt datum som kommer upp, är det israeliska valet den 17 september, där den högsta satanistledaren Benjamin Netanyahu och hans kollegor använder alla smutsiga regeltrick för att förbli vid makten. Judarna måste nu antingen konfrontera och besegra sina satanistiska ledare eller annars möter de en kombinerad turkisk / iransk / amerikansk / rysk / arabisk koalition som kommer att tvinga dem till att ta bort sina kriminella ledare.

deba.jpg

Det kommer inte att bli en lätt kamp. Till och med den Mossad-länkade informations- / desinformationssidan Debka säger att Netanyahu planerar att inleda ett krig för att skjuta upp valet och förbli vid makten.

analysis.jpg

Dessutom rapporterar den israeliska tidningen Haaretz att Netanyahu tar en sida från de amerikanska demokraternas bok om  ”det ryska” bedrägeriet om valstöld för att försöka påstå att ”araberna” stal valet.

I vilket fall som helst är ett annat viktigt datum den
31 oktober, Brexit-tidsfristen för Storbritannien. Här, utifrån politiska bisarra upptäckter, har khazarerna kallat in alla bestickningar och utpressningar som de har. Bara ett exempel: Oppositionens Labour Partys skugg-utrikessekreterare Emily Thornberry sade på TV att hon skulle söka ”bästa möjliga affär” med EU och sedan kampanja emot den.

Emily Thornberry

Parlamentarikerna ”leder landet till ett kaos- och panikläge när beslutet redan har fattats. In eller ut, spelar ingen roll för de två buande – i slutändan kommer EU inte längre att existera”, lovar MI6-källor. Att stanna kvar i EU skulle innebära en förlust av suveränitet och  i praktiken är det fosterlandsförräderi och inget annat”, säger de.

”Monarkin och de äldre generalerna inom den brittiska armén är alla anpassade till suveränitet” och inte till de komprometterade politikerna, tillägger de. Den allmänna opinionen i Storbritannien är också emot politikerna, trots pressens propagandakampanj, som är agenter för mega-konglomeratet som kontrolleras av de 700 bankirerna, konstaterar de.

Det som också är intressant, att medan den västerländska MSM-propagandapressen går ut om platser som Israel, Hong Kong och Storbritannien, ignorerar de helt en stor och våldsam revolution som utspelar sig i …

… Papua, Nya Guinea, där australiensiska och indonesiska myndigheter nu står inför ett val mellan att förlora kontrollen eller att genomföra storskaliga massakrer, säger CIA-källorna.

papua

”I Sorong sattes ett fängelse i brand och mer än 250 fångar flydde. Tusentals samlades i Jayapura i Timika nära världens största guldgruva Grasberg, medan en marknad sattes i brand vid FakFak, ”säger artikeln nedan.

footage

papua2.jpg

https://www.sbs.com.au/news/don-t-let-west-papua-become-the-next-timor-leste-exiled-independence-leader-warns-australia

papua3

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/indonesia-urges-calm-in-papua-after-two-weeks-of-protests-11857826#cxrecs_s

Indonesiska poliskällor säger att de är satta under en order om munkavle från huvudkontoret som lyder: ”Inget prat eller videor om kaoset som pågår nu i Papua. Att bortse från denna order kommer att ge allvarliga påföljder, inklusive fängelse”. Folket vill ha ett oberoende från Indonesien, säger lokala källor.

Beroende på norr om Papua, Nya Guinea i Hong Kong, lugnar situationen ner sig trots de bästa ansträngningarna från USAs Inrikesministerium och CIA. Här är vad en CIA-källa var tvungen att rapportera om angående situationen i Hong Kong:

”Vissa CIA-anställda har fångats med röda händer, fotograferats och man har bandat när de betalar HK $ 3000 per dag till dem som är ute på gatan och HK $ 300 för sittstrejkande på flygplatsen”. Nu ”flydde fem av de bästa arrangörerna till USA. De fick ett särskilt arrangemang för att byta flygplan via Taiwan”, rapporterar källan också.

”Den kinesiska hemliga polisen har infiltrerat demonstranterna och ”plockat upp demonstranter”. De fördes till hemliga platser utanför Hong Kong. Kommer de att ses igen”? undrar källan.

Striden i Hong Kong är bara en front för ett de facto hybridkrig som nu äger rum mellan Kina och de amerikanska CIA-källorna och säger att nästa drag kommer att innebära ett försök till att stänga ner Hongkongs banksystem.

Dessutom, ”som ytterligare ett slag mot det sionistiska Hollywood och Big Tech kan den
8 000 mil långa fiberoptiska kabeln från Los Angeles till Hong Kong, sponsrad av Google och Facebook, blockeras av USAs president Donald Trump i hans handelskrig med Kina”, rapporterar Pentagon-källorna .

Trump pressar dessutom på Frankrike, Storbritannien, Tyskland och Japan för att tillåta Rysslands återinträde i G8, som en del av en kampanj för att uppvakta Ryssland bort från Kina, säger källorna. De funderar också på att acceptera den ryska presidenten Vladimir Putins erbjudande om att sälja ryska supersnabba missiler till USA som en del av denna ansträngning, säger de. Att köpa dessa ryska supersnabba skulle ”tvinga det militär-industriella komplexet till att förnya sig, tävla och sluta våldta amerikanska skattebetalare”, tillägger Pentagon-källorna.

Samtidigt tillbaka till Mellanöstern, USA förbereder sig för ett toppmöte mellan Trump och den iranska högste ledaren Ali Khamenei genom att ordna ett slut på Saudiarabiens krig mot Irans Houthi-allierade i Jemen, konstaterar de. Här säger de ”Yemen-kriget är över på grund av avancerade Houthi-drönare och missiler från Iran. Som ett resultat härav tvingas Saudiarabien skipa fred och kan behöva betala krigsskadestånd”, säger de.

ukraina2

Den sjudande konflikten i Ukraina verkar också vara över. ”Administrationen för Ukrainas president Vladimir Zelensky har visat en förnuftig inställning och beredskap för kompromisser, till skillnad från hans föregångare, sa Rysslands utrikesministerium i ett uttalande på lördag”, uppger den officiella ryska nyhetsbyrån Tass.

Kanske kommer en fredsavtal i Ukraina att göra det möjligt för många aszekiska judar att återvända till sitt riktiga hemland, som är Ukraina och inte Israel.

Slutligen denna vecka noterar vi att det khazariskt-kontrollerade finanssystemet blir allt mer instabilt och skulle kunna kollapsa oväntat när som helst. Grafen visar hur aktiemarknaden fortsätter att trotsa den finansiella tyngdkraften och stiger, även när fonderna fortsätter att fly från den.

Nästa diagram visar hur detta görs möjligt av företag som använder centralbankspengar, mycket av det lånat till negativ ränta, för att köpa tillbaka sina egna aktier.

Med andra ord, de 700 khazariska mobbarna som äger de västerländska centralbankerna skriver ut pengar för att låna ut dem till sig själva så att de kan köpa fler av de företag som de redan äger. Samtidigt visar den reala ekonomin flera tecken på kollaps. Det ser ut som en dödsspiral för mig.

slump.jpg

28 Signs Of Economic Doom As Pivotal Month Of September Begins

https://www.zerohedge.com/news/2019-09-03/28-signs-economic-doom-pivotal-month-september-begins

Det ser också ut som den khazariska mobben försöker överdriva skadorna förorsakade av orkanen Dorian för att bedra försäkringsbolagen som har försökt undvika sin riggade aktiemarknad.

De gjorde det med 9/11, Fukushima, Haiti och någon annanstans. Förhoppningsvis kommer försäkringsbolagen den här gången bara att betala för den verkliga orkanen.

Förresten, Tokyo, där jag bor, drabbades av en tyfon i går kväll, men åtminstone när det gäller mitt område var den bara en vanlig storm som inte gjorde någon verklig skada.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

7 svar

 1. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I have read this post and if I could I wish
  to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I desire to read even more things about it! I have been surfing
  on-line greater than three hours as of late, yet I never
  found any interesting article like yours. It’s lovely value sufficient for me.
  In my opinion, if all web owners and bloggers made
  good content as you probably did, the internet will
  likely be a lot more helpful than ever before.
  Hey there would you mind stating which blog platform
  you’re using? I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time choosing
  between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask
  is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique.

  P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!
  http://www.cspan.net/

  Gilla

 2. Greetings! I’ve been reading your website for some time now and finally got the
  courage to go ahead and give you a shout out from Austin Texas!
  Just wanted to say keep up the good job! I couldn’t refrain from
  commenting. Very well written! Hola! I’ve been following your website
  for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout
  out from Porter Texas! Just wanted to say keep up the great work!
  http://porsche.com

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: