Lyndon B. Johnson låg bakom mordet på John F. Kennedy

2011-07-11
Dan Eden

http://humansarefree.com/2011/07/john-f-kennedy-assassinated-by-lyndon-b.html

”Det är den melankoliska lagen i mänskliga samhällen som ibland tvingas välja en stor ondska för att förhindra en större ondska”.

– Lyndon Baines Johnson

För några månader sedan fick jag ett paket med flera CD-skivor. Det fanns inget brev eller någon anteckning bifogad och det fanns ingen returadress. Jag trodde att det var en bokkampanj eller någon annan kommersiell produkt för mig att granska, jag prioriterade det. CD-skivorna stod kvar på ett hörn av mitt skrivbord i flera veckor tills jag äntligen spelade upp dem.

I stället för en kommersiell video som beskriver de vanliga ämnena ”Kosmiskt medvetande” eller ”Hall of Records in Egypt”, hade CDn ett antal ganska grova segment som innehåller intervjuer med några kända individer. Den hade också några filer som innehåller skanningar av en mängd olika dokument som stöds av berättelserna i intervjuerna.

Temat för samlingen var bekant för mig – mordet på president John F. Kennedy. Men bevisen och slutsatsen på uppgifterna var nya för mig. När jag granskade cd-skivorna och kontrollerade giltigheten av dokumenten blev det uppenbart för mig att mördaren av JFK var känd. Mest överraskande var insikten att den skyldige hade varit känd under en tid, men aggressivt undertryckt.

Det var Lyndon Baines Johnson!

Jag tillbringade ett par veckor med att kontrollera källorna och giltigheten av fakta som presenterades på cd:n. Tyvärr är de alla sanna. Det är en chockerande historia och sorglig. Den avslöjar inte bara det onda som en gång fanns, utan påminner oss om det onda som fortfarande finns i vårt land. Det är en berättelse om makt, girighet, sex och droger. Det är en amerikansk berättelse. Här är vad den berättade:

Den rykande pistolen?

När president Kennedy sköts i Dallas, Texas 1963, stormade polisen och FBI Texas Book Depository och lokaliserade ett gevär nära ett öppet fönster. Det så kallade ”sniper’s nest” hade gjorts genom att ordna flera kartonger för att både dölja skytten för alla som kunde ha befunnit sig på sjätte våningen vid den tiden och även för att stödja geväret medan skytten siktade från fönstret med utsikt över presidentens bilkortege.

Utredare skurade platsen på fingeravtryck men geväret och lådorna hade tydligen rensats. Det enda kriminaltekniska elementet som möjligen kunde identifiera mördaren var ett partiellt fingeravtryck som lyfts från en av kartongerna.

I ett försök att identifiera detta tryck tog tjänstemännen avtryck av alla som arbetade vid bokförlaget, inklusive den huvudmisstänkte, Lee Harvey Oswald. De jämförde också detta tryck med poliser och FBI-agenter som hade tillgång till brottsplatsen, men avtrycket förblev en gåta.

Trycket tillhör, som det visat sig, Malcolm Wallace, en vän sedan länge till president Lyndon Baines Johnson.

De som inte känner till metoderna för att matcha fingeravtryck kanske snabbt vill granska protokollen i en ny artikel i visningsområdet i ämnet. Till skillnad från den visuella konvergensen som visas på TV-program som CSI [och bilden ovan], matchas de flesta utskrifter inte med den här metoden. Fingeravtryck kan bli förvrängda, böjda och sträckta av ytan på olika föremål.

Vetenskapen om fingeravtrycksanalys undersöker i stället många unika funktioner som finns i fingeravtrycksmönstren. Det är en exakt vetenskap. En matchning ges en poäng baserad på antalet element som är identiska på alla två uppsättningar av utskrifterna. En ”matchning” bekräftas vanligtvis om det finns minst 12 identiska element.

Fingeravtrycket från Dallas och Wallace matchar på 14 unika punkter. Det som är än mer spännande är att en ny dokumentär i ämnet erhöll analysen av en fingeravtrycksexpert som hade gjort den här typen av arbete i 35 år. Efter sin undersökning fann han en korrelation på 34 punkter. Det råder ingen tvekan – det är Wallace.

Vem är Malcolm Wallace exakt?

Malcolm Wallace föddes och utbildades i Texas. Han var en intelligent man som tog examen från University of Texas och rekryterades snabbt av Lyndon B. Johnson och fick ett jobb vid Federal Department of Agriculture.

Image result for malcolm wallace jfk

Related image

Josefa Johnson

Han uppmärksammades först av myndigheterna när han arresterades 1951, när han försökte och dömdes för att ha dödat en professionell golfspelare vid namn John Douglas Kinser. Vid den tiden hade Kinser en relation med Lyndon B. Johnsons syster, Josefa – och var också involverad med Wallaces fru. Josepha var en alkoholist och narkotikamissbrukare. Hon hade ett rykte om sig att vara promiskuös och särskilt när hon var hög avslöjade hon personlig information och berättelser om Lyndon. Det var rädd för att hon kanske redan har avslöjat vissa olagliga aktiviteter om Johnson till Kinser, särskilt vissa aktiviteter han hade bedrivit under sin kandidatur till Senaten.

Image result for john douglas kinser
John Douglas Kinser

Kinser sköts ner i sin golfklubb. Strax därefter arresterades Wallace och befanns skyldig till mord av första graden. Under sin tio dagar långa rättegång företräddes Wallace av LBJ:s egen advokat. Johnson hyrde ett rum nära domstolen och fick löpare uppdateringar om vittnesmålen och förfarandet. Till allas överraskning avslutades rättegången med att Wallace fick en 5 årig villkorlig dom!

 

 

Image result for Henry Marshall+wallace

Henry Marshall

Senare, 1961, involverades Wallace igen i ett annat mord för Johnsons räkning. Den här gången var offret Henry Marshall, en tjänsteman vid den lokala jordbruksavdelningen som hade undersökt en olaglig källa till Johnsons finansiering. År 1961 undersökte tjänstemannen för det statliga State Agricultural Stabilization and Conservation, Henry Marshall, en bred serie av bedrägliga statliga subventioner – motsvarande 7-8 siffriga summor – tilldelad av Billie Sol Estes, en nära personlig vän till senatens majoritetsledare och vice ordförande – President Lyndon B. Johnson.

Marshall hade avslöjat ett dokumentspår som ledde honom närmare och närmare Johnson själv. Det rapporteras att alla de skyldiga höll ett möte där Johnson gav ordern ”Bli av med honom.”

Image result for billie sol estes

Den 3 juni 1961 slog Malcolm Wallace Henry Marshall medvetslös med ett trubbigt föremål, matade den medvetslösa mannen med kolmonoxid från en slang fäst vid Wallaces pickup, sköt sedan honom fem gånger med ett bolt-action 22 kalibrigt gevär och dumpade honom i ett avlägset hörn till Marshalls gård nära Franklin, Texas. Fredsdomaren Lee Farmer förklarade döden som ett självmord och gav order om att Marshall skulle begravas utan obduktion – trots protester från Marshalls änka. Trots detta, förklarade de lokala myndigheterna, under påverkan av Johnson-gänget, att han hade ”begått självmord”.

Image result for Henry Marshall+wallace

I fruktan för att hans syster skulle kunna utgöra ett hot mot hans politiska karriär hade LBJ mer jobb för Wallace. Den 25 december 1961 hittades LBJ:s syster, Josefa Johnson, död i sängen i hennes hem i Fredericksburg, Texas, klockan 15:15. Dödsorsaken angavs vara en hjärnblödning. Josefa Johnson hade återvänt hem kl. 23.45 från en julfest på Lyndon Johnsons ranch. Det gjordes ingen obduktion och ingen undersökning; dödsattesten utfördes av en läkare som inte var närvarande för att undersöka den avlidne. Fröken Johnson balsamerades på juldagen och begravdes den 26 december.

Vi kommer tillbaka till Wallace senare i den här artikeln. Men först, låt oss titta närmare på ”chefen” – LBJ

Redaktörens anmärkning: Jag vill att var och ska veta att jag befinner mig i utmärkt hälsa, jag är inte självmordsbenägen och planerar inte att ha några olyckor efter publiceringen av denna berättelse. Bara så du vet. Jag vet inte heller hur länge den här sidan kommer att finnas kvar (av olika skäl) så skicka e-post till någon så att fakta kommer att finnas ”där ute.” Tack, vänner. – Dan Eden

LBJ beordrade mordet på JFK

   

Vem var Lyndon B Johnson?

De flesta av oss kände till Lyndon Banes Johnson som ”LBJ” – den reslige mannen med Texas-accenten som motvilligt övertog ansvaret som USAs 46:e president efter mordet på John F. Kennedy. Några av oss kommer ihåg att han höll tal till nationen, såg ut som en sorglig byracka och beklagade att fler amerikanska soldater hade dött i Vietnamkriget – en konflikt som delade nationen mellan demokrater och republikaner, mellan gamla och unga och mellan de rika och de fattiga.

Inte många av oss visste vem Lyndon B. Johnson var innan han placerades på Kennedys presidentkampanj år 1960. Han var helt enkelt en senator från Texas. Det var John F. Kennedy som stod i rampljuset och lämnade LBJ i skuggorna.

Johnson föddes 1908 i Johnson City, Texas. Det finns ingen anledning att uttråka någon med detaljerna i hans ungdom. Vissa hävdar att han var en mobbare och andra beskriver hans uppblåsta ego och hans hänsynslösa ambition om att lyckas.

George Parr

År 1941 ställde en ung Lyndon B. Johnson upp och misslyckades med att väljas till Texas Demokratiska senator. Det var en förlust som drabbade Johnson hårt och en händelse som han var fast besluten om att aldrig skulle upprepas. År 1948 ställde han upp igen för Senaten, denna gång mot en populär kandidat vid namn Stevenson. Under hela kampanjen visade valresultatet att han var mycket nära att lyckas. Mot slutet av slutspurten såg det ut som Stevenson var framme. Men Johnson hade ett hemligt vapen – ”Duke of Duval County”, George Parr.

Parr kontrollerade rösterna för södra Texas. Alla såg kandidaten han stödde och hans inflytande var legendariskt. Naturligtvis fanns det ett pris för Parrs stöd. Ibland betalades det framåt men ibland skickades det till framtiden.

Det var Johnsons verkliga tur att Parr hade bytt ut sin röst i Johnsons första senatsval och därmed förlorade Johnson valet. Nu levererade samma George Parr, tillräckligt betald av Johnsons läger och utan erbjudanden från Stevenson-lägret, valet till Johnson.

Sex dagar efter att omröstningarna hade avslutats var vinnaren fortfarande inte avgjord. Enligt alla uppskattningar förväntades att Stevenson skulle vinna. Men då hände något mirakulöst. I distriktet Alice, Texas, dök plötsligt 202 ytterligare röster i valdistriktet Precinct 13. Alla utom två av dessa var ikryssade för Lyndon B. Johnson.

Detta foto fanns bland de personliga arkiven för Lyndon Johnson, samlade efter hans död. Många är kända som ”Box 13-skandalen” och man tror att det stöder berättelserna om att valet var riggat

Misstänksamma tjänstemän noterade att dessa 202 namn tycktes ha lagts till i listan, var i alfabetisk ordning och var skrivna med samma handstil och med samma bläck. Stevenson skrek ojust spel, men Johnson och hans ”vänner” vann valet med stöd av den demokratiska konventionen.

Senator Johnson använde sitt ämbete för att öka sitt inflytande med storoljan. Hans främsta överklagande var hans stöd för Oil Depletion Allowance, bidraget som gjorde det möjligt för oljebolagen att undvika skatter på sin förmögenhet.

Som Robert Bryce påpekade i sin bok, Cronies: Oil, the Bushes and the Rise of Texas, America’s Superstate,

”Många studier visade på att oljemännen fick en skattelättnad som var enastående i amerikansk verksamhet. Medan andra affärsmän var tvungna att betala skatt på sin inkomst oavsett av vad de sålde, fick oljemännen specialbehandling.”

Bryce ger ett exempel i sin bok hur oljeavskrivningsbidraget fungerar.

”En oljeman borrar en brunn som kostar $ 100 000. Han hittar en reservoar som innehåller olja värt $ 10 000 000. Brunnen producerar en miljon olja värd $ 1 år per år under tio år. 27,5 procent, eller 275 000 dollar, av dessa 1 miljoner dollar i inkomster från hans beskattningsbara inkomst.

Således har han på bara ett år dragit av nästan tre gånger sin initiala investering. Men bidraget fortsätter att betala tillbaka. För vart och ett av de kommande nio åren får han fortsätta lyfta bidrag för $ 275 000. I slutet av det tionde året har oljemannen dragit av 2,75 miljoner dollar från sin beskattningsbara inkomst, även om hans initiala investering endast var $ 100 000″.

Ett sådant system var uppenbart orättvist och gynnade endast en liten grupp affärsmän i Texas. Det verkade bara vara en tidsfråga innan Kongressen tog bort detta hål. Dessa oljemän använde emellertid en del av sin stora rikedom till att manipulera politikerna i Washington – särskilt LBJ.

Ironiskt nog ville Kennedy minska utsläppsnivån för olja. Kennedy var också emot den eskalerande Vietnamkonflikten. Med 16 000 militära rådgivare i Vietnam ville storoljan och storföretag desperat se detta utvecklas till ett fullständigt krig. Men Kennedy hade redan undertecknat ett nationellt säkerhetsdokument (NSA # 263) för att dra tillbaka alla trupperna år 1965. Med miljarder som skulle förtjänas från en militär ekonomi var Kennedy ett uppenbart hinder. Men Johnson sågs som en vän av stora pengar.

Image result for clint murchison

Image result for clint murchison

Clint Murchison

Denna kärlek-hat-konflikt med Kennedy-administrationen upplevdes särskilt av en rik, oligark som heter Clint Murchison. Och det var på Murchisons herrgård, strax innan Kennedys resa till Dallas år 1963, där både LBJs och JFKs öden slutligen skulle avgöras.

Så varför var LBJ på JFK-biljetten?

Med deras politik ofta i opposition verkar det konstigt att Kennedy valde Johnson till att vara hans medarbetare år 1960. Faktum är att John F. Kennedy och hans bror Robert inte ville ha något att göra med Johnson. Och det var ett problem.

John F. Kennedy hade sina personliga demoner. Han var beroende av IV ”meth” (metamfetamin) och steroider på grund av sina svåra ryggsmärtor och sin kroniska Hodgkins sjukdom. Han var också en kvinnotjusare. Han hade många affärer medan han var senator och dessa var väl dokumenterade av J. Edgar Hoover.

Hoover hade sina egna sexuella demoner (han var homosexuell), utpressades själv av organiserad brottslighet och stora oljeintressen och var hotfull mot exponeringen av JFK:s sexuella aktiviteter, om han inte tillät Johnson en plats i hans tjänst. Hoover spelade sina kort och Kennedys vek sig motvilligt.

Enligt Kennedys personliga sekreterare, Evelyn Lincoln, var både Bobby och John F. Kennedy extremt upprörda över beslutet: I rummet på Biltmore Hotel … var de samlade ihop sig tillsammans, på sängen, och diskuterade om LBJ … Bobby skulle få det att se ut som om han tittade ut genom fönstret och stirrade. John skulle sitta där och tänka. Det var intensiva 30 minuter … Hur skulle man manövrera för att få det så att han (Johnson) inte skulle vara med i laget … ”

Det var utpressning … de skadliga ryktena matades till LBJ av J. Edgar Hoover om hans (Kennedys) kvinnor … LBJ och Hoover hade tryckt ner honom i ett hål”.

Det blev en kortlivad seger för LBJ. Johnson har varit på toppen av höjden som Texas senator. Men som vice ordförande dömdes han till att klippa band och utföra ceremoniella uppgifter runt om i världen. Hans enorma ego var begränsad till att dela ut pennor med hans autograf tryckt på dem, men hans auktoritet var starkt begränsad.

En gång, under en resan till Skandinavien, skickade den amerikanska ambassaden ett okodat telegram för alla ögon att läsas och varnade för att allt Johnson sade inte skulle anses representera den amerikanska regeringens åsikter. Denna typ av förnedring påskyndade Johnsons fientlighet mot Kennedy och drev honom till att agera.

Men Johnson kunde inte bli av med Kennedy så lätt som han hade blivit av med sina texas-motståndare och fått dem att försvinna. JFK var trots allt USA:s president. Det här jobbet kräver mer än hans trigger-man, Wallace. Det kräver en person som kan samordna underrättelseorganen, FBI och organiserad brottslighet. Lyckligtvis för Lyndon B. Johnson, existerade det en sådan person.

Del Charro – en smältdegel av ondska

Image result for clint murchison

Clint Murchison

Clint Murchison var en oligark vars förmögenhet gjordes inom oljeindustrin, vårdades och bevarades av bidraget, Oil Depletion Allowance. Han ägde cirka 500 olika företag och kontrollerade nästan allt, och allt i Texas. Han utökade sitt inflytande till Washington DC och andra kraftfulla arenor genom ett mycket speciellt hotell som han drev – El Charro Hotel – i La Jolla, Californien.

Som du antagligen gissat var Del Charro inget vanligt hotell. På 1950-talet började rumspriset officiellt med $ 150 per natt. Murchison, en multimiljonär, gjorde det verkligen inte för att göra vinst. Nej. Om du stannade på Del Charro var din mat och logi vanligtvis pro bono.

Pro bono publico är en fras på latin för professionellt arbete som utförs frivilligt och utan betalning. Till skillnad från traditionell frivillighet är det service som använder professionella kunskaper för att tillhandahålla tjänster till dem som inte har råd med dem. Wikipedia

De frekventa gästerna var alla maktpersoner som J. Edgar Hoover (chef för FBI), Carlos Mossello (New Orleans maffiachef), Richard Nixon (som förlorade presidentvalet 1960 till Kennedy), Bobby Baker (Johnsons högra hand och sekreterare i den amerikanska senaten) och en rik man vid namn DH Byrd (ägaren till Texas Book Depository).


Med en partner vid namn Sid Richardson, ägde Murchison också Del Mar Race Track. Eftersom Hoover var förtjust i spel, ställde Murchison upp för honom med en karriärstol vid mållinjen. Han lät också Hoover investera i sina oljefyndigheter och skulle ge honom sina pengar tillbaka om en brunn inte gav olja.

Del Charro var quid pro quo och gav en social atmosfär där organiserad brottslighet, FBI-chefen, stora oljepengar och politisk makt kunde blandas.

Image result for clyde tolson j edgar

J. Edgar Hoover och Clyde Tolson

Bakom kulisserna fanns en ”förståelse.” Mobben hade fått fotografier av J. Edgar Hoover som bedriver oralsex med sin manliga partner, Clyde Tolson. Maffia-chefen, Mossello, ”kontrollerade” dessa fotografier och utpressade Hoover för att undvika alla åtgärder mot ”mobben”. Fram till början av 1960-talet hade FBI ingen formell utbildning eller avdelning som tog upp organiserad brottslighet. Uppifrån och ner var det känt att det här var ”hands off”.

Allt detta var på väg att förändras under det ödesdigra året 1963. JFKs bror och nu riksadvokat Robert Kennedy, som var Hoovers nye chef, hade förklarat krig mot folkmassan. Detta försatte Hoover i en extremt orolig situation.

Efterhand blev organiserad brottslighet, Hoover och storoljan frustrerad över JFK. Nixon hade också sin yxa att slipa, efter att ha besegrats av Kennedy i presidentvalet 1960.

Kennedy talade inte bara om förändring – han fick det att hända. Oljeutsläppsbidraget skulle sänkas, organiserad brottslighet hade börjat åtalas av ett ivrigt Justitiedepartement, till och med CIA var upprörd över Kennedy.

Kennedy hade gjort det klart att CIA skulle samla in underrättelser, som det beskrivs i deras stadgor, men de skulle inte föreslå eller främja politik. Han var så arg på deras prestationer i Vietnam och Cuba att han talade öppet om att upplösa organisationen.

”Om Förenta staterna någonsin upplever ett försök till ett kupp för att störta regeringen kommer den från CIA. Byrån representerar en enorm makt och total ansvarsskyldighet för var och en.”

– JFK

Ja, en storm var under uppsegling. Gästerna på Del Charro var redo att göra något. En kväll, strax innan Kennedy blev inbjuden till Dallas, gjorde de det.

”Gör er av med honom”

Related image

H. L. Hunt

Kvällen före Kennedys mord var det en middagsfest på Murchison herrgård i Dallas, Texas. Den speciella gästen var J. Edgar Hoover, chef för FBI. Andra gäster på hög nivå inkluderade Richard Nixon, H. L. Hunt (Hunt Oil) och andra speciella ”gäster” från vaktlistan för Del Charro Hotel.

H. L. Hunt var troligen den rikaste amerikanen år 1963. Hans beräknades vara värd cirka 5 miljarder dollar. Han var särskilt intresserad av att bevara oljebidraget och tyckte inte om de sociala programmen som Kennedy-administrationen föreslog. Han berättade för samlingen av landsmän att det enda sättet att få kommunister som Kennedy-bröderna från sitt ämbete är att ”skjuta bort dem.”

Ironiskt nog gynnades Hunt Oil av Johnsons uppgång till makten och, i nyare tider, kommer de att dra nytta av kriget i Irak. I september 2007 tecknade Hunt Oil en överenskommelse med de irakiska kurderna för att utveckla sina enorma oljereserver. Det är det första stora oljebolaget som skördar rånarna från Bushs krig. Ja, de rika blir rikare.

Image result for murchison mansion dallasGästerna i Merchison Mansion åt vaktel till middag, och kort efter att de var klara anlände Lyndon B. Johnson. De manliga medlemmarna samlades snabbt bakom stängda dörrar.

En av de kvinnliga gästerna var Madeline Brown, LBJs flickvän. Brown hade träffat Johnson direkt efter att han vann plats i Senaten och följde ”Box 13” -skandalen. Han firade sin seger på ett hotell i Texas och dansade först med Medeline och överlämnade till henne sedan sin hotellrumsnyckel. De två hade en affär som sträcker sig över många år och deras ”möten” arrangerades ofta med hjälp av Johnsons assistenter.

Den kvällen kommer Madeline ihåg att hon blev förvånad över att se Johnson där, eftersom han inte var planerad att vara med på middagsfesten.

”När Lyndon anlände gick de in i ett konferensrum och du kunde bara känna atmosfären. När Lyndon kom ut … han var röd i ansiktet … han tog min hand och sa: ‘De guds fördömda Kennedys kommer aldrig att genera mig igen. Det är inte ett hot. Det är ett löfte! ” 

Flera år senare såg Madeline hur orolig Johnson verkade, som om han hade några psykologiska demoner. I hela Texas gick rykten om att han hade varit ansvarig för JFK:s död. En kväll ställde Madeline Brown frågan som hon alltid velat ställa. Johnson blev extremt arg och använde fult språk och skyllde så småningom mordet på ”storoljan” och CIA.

 ”Arrangören” — Edward Clark

Om beslutet att mörda Kennedy fattades den natten på Murchison-herrgården, måste planerna ha varit färdiga mycket tidigare. Detta möte i Dallas, kvällen före mordet, var bara den felaktiga punkten där det skapades och uppsåtliga mordet fick ”gå vidare.” Det var en ren affär.

Från vittnesbörden från Billy Sol Estes, en nära anhörig till Johnson, får vi veta att handlingen samordnades av en man vid namn Clark.

Image result for edward aubrey clarkEdward Aubrey Clark föddes i San Augustine, Texas den 15 juli 1906. Han fick sin första examen från Tulane University i New Orleans. 1927 gifte Clark sig med Anne Metcalfe från Greenville, Mississippi, och arvtagare till det största bomullsplantagsystemet i södern.

Clark fick en juristexamen 1928 från University of Texas. Efter att ha lämnat Juristskolan blev Clark länsadvokat i San Augustine. År 1932 flyttade han till Austin och arbetade som assistentadvokat för Texas.

År 1935 blev Clark assistent till guvernör James Allred. Strax efter att han träffade Lyndon B. Johnson och de två männen blev nära vänner. Guvernören utsåg Clark till statssekreterare år 1937. Året efter öppnade Clark en privat juristbyrå med Everett Looney. Han arbetade också som politisk lobbyist för oljeindustrin. En av hans huvudkunder var Big Oil, ett företag som ägs av Clint Murchison. Han var en av ”gästerna” på Del Charro Hotel, som ägs av Murchison, och var känd som ”arrangören”.

Image result for barr mcclellan

Några år efter mordet kunde Clarks advokatpartners inte motstå att skryta om Clarks engagemang i affären. Han sa till Barr McClellan, som arbetade på företaget, ”Jag är den enda levande mannen som vet vad som hände på Ruta 13 …” (Med hänvisning till Johnsons riggade senatsval) ”Clark tog hand om saker och ting i Dallas.”

Image result for William K. Harvey

William K. Harvey

Clark planerade mord i många möjliga städer och beslöt slutligen att mordet bäst skulle utföras på deras egen gräsmatta. Genom sina många kontakter och ”gästerna” på Del Charro Hotel hade Clark tillgång till maffian, FBI och CIA. Den sistnämnda var involverad genom mobbföreningen med William K. Harvey, en fd FBI-man som arbetade med CIA:s utländska mordprojekt. Planerna var detaljerade men, som historien visar, mycket effektiva. Man inte bara lyckades mörda Kennedy, utan de uppnådde också sina ekonomiska mål, politiska mål och de täckte sina spår.

Så vad har berättelserna med det vi fick höra … anti-Castro-fanatiken, Lee Harvey Oswald och enmansskytteteorin … Gör dig redo för några fler överraskningar.

”Oswald?” CIA Agent

I följande memorandum från CIA:s direktör identifieras Lee Harvey Oswald tydligt som en CIA-agent:

Oswald-ämnet utbildades av byrån, under skydd av Naval Intelligence-byrån, för sovjetiska uppdrag. Under den preliminära truppen 1957 var försökspersonen aktiv i en serie av det resonabla fastlands-Kina och upprätthöll ett säkerhetsgodkännande upp till den ”konfidentiella” nivån. Hans militära journaler under denna period är öppna för er byrå och jag har beordrat dem att skickas till kommissionen.

Edward Clark, som agerade på order från Lyndon Johnson, hade ordnat det så att alla parter som ville att Kennedy mördades skulle bidra med antingen kontanter eller arbetskraft. Det var som ett pokerspel där varje spelare satte sina chips i potten. Oswald var CIAs bidrag. Malcolm Wallace var Johnsons chip. Folkmassan bidrog med två expertmän för att ta ”head-on-skottet” som en back-up till Oswald och Wallace. Storoljan, nämligen Murchison, lade upp pengarna.

I gengäld fick storoljan sina oljeutsläppsbidrag och den militära industriella ekonomin som de drömde om. CIA bibehöll sin styrka vid makten och eskalerade Vietnamkonflikten till ett fullskaligt krig, och tystade folkmassan. Riksadvokaten Robert Kennedys tryck på Hoover för att bekämpa deras kriminella aktiviteter; Lyndon B. Johnson undvek att åtalas för korruption med Billy Sol Estes och Bobby Baker, i det närmaste omöjlig att fängslas, nådde han toppen som USA:s president. Inte dåligt – va?

”Bush?”

I följande memorandum från J. Edgar Hoover ser vi att informationen om anti-kubansk aktivitet, som förmodligen var motivationen för Oswald, gavs muntligt till Hoover av ingen annan än George Bush!

Många personer som var inblandade i detta brott blev mycket framgångsrika under de följande åren. Det var belöningen för deras medverkan och tystnad. Nixon och Bush (Senior) blev presidenter. Hoover fortsatte i sin position och undvek att avslöja sin homosexualitet. Gerald Ford, utnämnd till Warren-kommissionen av Lyndon B. Johnson, och som fann Oswald som den ”ensamme galningen,” blev också så småningom president.

Hunt Oil Company kommer att dra nytta av det nya kriget i Irak. Bush Sr. blev chef för Carlyle-gruppen, en kabbalist och vapenhandlare som drar nytta av kriget mot terrorn … Och Robert Kennedy, riksadvokaten som antagligen visste vad som verkligen hände – blev mördad på randen till att fortsätta politiken efter sin bror, JFK.

Har något förändrats? Har vi krig för att upprätthålla en militär industriell ekonomi? Undanhåller regeringen enorma hemligheter från folket? Få korruption och ondska belönas? Är påven en ex-nazist? Du berättar för mig …

Tillägg:

Okänt för den allmänna amerikanska allmänheten och det har aldrig nämnts i historieböckerna, är det faktum att en Texas Grand Jury officiellt har åtalat och funnit Lyndon B. Johnson skyldig som en medkonspiratör (från hans samröre med Malcolm Wallace, Billie Sol Estes och Edward Clark) till nio (9) mord:

Mordet på Henry Marshall (jordbrukssekreteraren)
Mordet på George Krutelnik (en FBI-informatör som arbetade för Estes)
Mordet på Ike Rogers och hans sekreterare
Mordet på Harold Orr (en FBI-informatör som arbetade för Estes)
Mordet på Coleman Wade (en FBI-informatör som arbetade för Estes)
Mordet på Josefa Johnson (LBJ:s egen syster!)
Mordet på John Kinser (Josefas pojkvän)
Mordet på president John KennedyKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

5 svar

 1. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious
  if you get a lot of spam comments? If so how do you stop it, any plugin or anything you can recommend?
  I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.
  I am sure this article has touched all the
  internet users, its really really fastidious article on building up new
  webpage. It is appropriate time to make some plans for the
  future and it is time to be happy. I have read this post and if
  I could I wish to suggest you some interesting things or tips.
  Maybe you can write next articles referring to this article.

  I wish to read even more things about it! http://plumbing.com

  Gilla

 2. I need to to thank you for this good read!! I absolutely loved every
  bit of it. I have you book-marked to look at new stuff you Way cool!
  Some extremely valid points! I appreciate you writing this write-up plus the rest
  of the website is extremely good. I couldn’t refrain from commenting.

  Gilla

 3. Reblogga detta på morganstankar och kommenterade:
  Märkligt vad dålig PS har blivit på att vara objektiv idag och Bildts agerande liknar mycket av samma metodik med Estonia och Balkan krisen.

  Gilla

Trackbacks

 1. Lyndon B. Johnson låg bakom mordet på John F. Kennedy – morganstankar
%d bloggare gillar detta: