Den amerikanska regeringen befanns skyldig i domstol för mordet på Martin Luther King Jr. – Det rapporterades aldrig av MSM-media!

2014-02-04
http://humansarefree.com/2014/02/the-us-government-was-found-guilty-in.html

Sources: ExaminerGlobal ResearchComplete trial transcript; / Dr. William F Pepper’s book, ”The Plot to Kill King: The Truth Behind the Assassination of Martin Luther King Jr.” is available on Amazon.com

Martin Luther Kings familj och hans advokat, William F. Pepper, vann en civilrättslig rättegång som fann amerikanska myndigheter skyldiga till Martin Luther Kings olagliga död.

1999-rättegången, med titeln ”King Family vs Jowers and Other Unknown Co-Conspirators” är den enda rättegången som någonsin har genomförts angående mordet på Dr. King.

Image result for james earl ray and martin luther king

Familjen King nekades försök till en straffrättslig rättegång, eftersom den misstänkte James Rays tog tillbaka vad han hävdade var en falsk bekännelse.

Image result for 111th Military Intelligence GroupDet överväldigande beviset på regeringens medverkan som infördes och godkändes som omfattande och giltig av juryn inkluderar att den 111th Military Intelligence Group skickades till platsen där Dr King skulle hålla sitt tal och att det vanliga polisskyddet drogs bort strax innan mordet.

Den Militära underrättelsetjänsten satte fotografer på taket till en brandstation med fri utsikt mot Dr. Kings balkong.

Denna 20:de Special Forces Group hade ett 8 -man stort prickskytteteam på mordplatsen den dagen. Polisen i Memphis beordrades till platsen där flertalet vittnen rapporterade som källan för skjutningen, hade avskärmats av buskar som skulle ha gömt ett prickskyttelag.

Image result for King Family vs Jowers and Other Unknown Co-Conspirators

Jowers som sköt Martin Luther King

Samtidigt som de sanerade brottsplatsen övergav polisen undersökningsförfarandet för att intervjua vittnen som bodde vid platsen för skjutningen.

Tillsammans med arrangemanget för mordet, bekräftar CIA och militära avslöjanden, att MSM-medier samverkar med politiskt ”ledarskap” för att desinformera den amerikanska allmänheten i strategiska militära, politiska och ekonomiska frågor.

Detta svarar fick vi på frågan varför MSM-medier inte har täckt den civila rättegången och domen angående mordet på Martin Luther King:

”I ett kvart århundrade genomförde Bill Pepper en oberoende utredning av mordet på Martin Luther King, Jr. Han öppnade sina handlingar för vår familj, uppmuntrade oss att tala med vittnen och representerade vår familj i den civila rättegången mot konspiratörerna.

”Juryn bekräftade sina resultat och gav vår familj en eftertraktad känsla av avslut och fred, vilket hade förnekats av officiell desinformation och övertäckningar. Resultaten från hans uttömmande utredning och ytterligare avslöjanden från rättegången presenteras på sidorna i denna viktiga bok. Vi rekommenderar den starkt till alla som söker sanningen om mordet på Dr. King. ”

– Coretta Scott King, Dr. Kings fru

Efter fyra veckors vittnesmål och över 70 vittnen i en civil rättegång i Memphis, Tennessee, nådde tolv jurymedlemmar en enhällig dom den 8 december 1999 efter ungefär en timmes överläggningar om att Dr. Martin Luther King, Jr, mördades till följd av en konspiration.

I ett pressmeddelande som hölls dagen efter i Atlanta välkomnade Coretta Scott King domen och sa:

”Det finns gott om bevis för en stor konspiration på hög nivå vid mordet på min make, Martin Luther King, Jr. Och civilrättens enhälliga dom har bekräftat vår tro. Jag applåderar helhjärtat juryns dom och jag känner att rättvisa har tjänat väl i deras överläggningar. Denna dom är inte bara en stor seger för min familj, utan också en stor seger för Amerika. Det är en stor seger för själva sanningen. Det är viktigt att veta att detta var en SWIFT-dom som meddelades efter ungefär en timmes överläggning av juryn.

”Juryn var tydligt övertygad av den omfattande bevisning som presenterades under rättegången, att förutom Jowers var det en konspirationen från Maffian, lokala, statliga och federala myndigheter djupt involverade i mordet på min make. Juryn bekräftade också överväldigande bevis som identifierade någon annan, inte James Earl Ray, som skytten och att Mr. Ray blivit underrättad om att ta på sig skulden.

Jag vill göra det klart att min familj inte har något intresse av vedergällning. Istället har vår enda oro varit att den fulla sanningen om mordet har avslöjats och bedömts i en domstol … Min make sa en gång: ”Universums moraliska båge är lång, men den böjer sig för rättvisan”. I dag, nästan 32 år efter att min make och mina fyra barns far mördades, känner jag att juryns dom tydligt bekräftar denna princip. Med denna tro kan vi börja 2000-talet och det nya årtusendet med en ny anda av hopp och läkning”.

Familjen Kings ställningstagande beträffande domen i Memphis – släppt till pressen

Familjen King står fast bakom den civila rättegången som tolv domare fattade i Memphis, Tennessee-rättssalen den 8 december 1999.

Ett utdrag från ett uttalande gjord av Herr Dexter Scott King, ordförande, president och VD för The King Center, under presskonferensen den 9 december 1999 angående domen kan användas som stöd för detta familjebeslut:

Vi kan säga att på grund av bevis och information som erhållits i Memphis tror vi att det här fallet är över. Detta är en period i kapitlet. Vi hör ständigt rapporter, som besvärar mig, om att denna dom skapar fler frågor än ger svar. Den är helt falskt. Den som satt med i en nästan fyra veckors rättegång, med över sjuttio vittnen, trovärdiga vittnen kan jag tillägga, från flera domare till andra mycket trovärdiga vittnen, ska veta att sanningen finns här.

”Frågan är nu:” Vad kommer ni att göra med den? ” Vi som familj har gjort vår del. Vi har bär den här manteln så länge vi kan bära den. Vi vet vad som hände. Det är nu offentliggjort. Avskrifterna kommer att finnas tillgängliga; vi kommer att göra dem tillgängliga på webben vid någon tidpunkt. Alla seriösa forskare som vill veta vad som hände kan ta reda på det”.

Familjen King anser att juryns dom, utskrifterna från konspirationförfarandet och utskrifterna från familjen Kings presskonferens efter rättegången – som allt kan hittas på King Centers webbplats – inkluderat allt det som familjemedlemmarna har att säga angående mordet.

Därför delar familjen King övertygelsen om att det inte finns något mer att tillägga till sina kommentarer i ärendet och kommer att respektfullt avböja alla ytterligare kommentar.

Utdrag ur domen

DOMSTOLEN: (…) Okej, damer och
Herrar. Låt mig fråga er,
håller ni alla med i denna dom?

JURY: Ja (unisont).

DOMSTOLEN: Som svar på
frågan deltog Loyd Jowers i en
konspiration för att skada Dr. Martin Luther
King, ert svar är ja. Finner ni också
att andra, inklusive myndigheter,
var parter till denna konspiration som påstås av
svaranden? Ert svar på det är
också ja. (…) Är det er dom?

JURY: Ja (unisont).

DOMSTOLEN: Okej. jag vill
tacka mina damer och herrar för ert
deltagande.Kategorier:Böcker, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: