Q är…

https://phibetaiota.net/2019/09/q-is/


Robert David Steele, fd CIA administratör och visselblåsare

Vi kommer till slutet av sommaren, med Labor Day och semesterledigheten tillhör nu det förflutna. Kvällarna blir mörkare och svalare, människor kommer tillbaka inomhus och TV-skärmen får åter uppmärksamhet. Det kollektiva medvetandet kommer att vända tillbaka till verksamheten hos regeringen – och straffrättslig rättvisa.

Senator Graham har framställt en formell begäran hos riksadvokat Barr om att han ska avklassificera materialet som är relaterat till olaglig spionering på Trump-administrationen. Denna Spygate-skandal kommer äntligen att träffa den offentliga världen och avslöja den korrupta alliansen mellan Demokraterna, ett kompromissat rättssystem och de ohederliga massmedia.

Detta skapar en kaskad av avslöjanden om hög kriminalitet – tillsammans med ytterligare mediekomplicitet för att täcka upp det. Denna samverkan inkluderar såväl masspublicerande medier som sociala medieplattformar. YouTube, Facebook och Twitter som maskeras som neutrala kommunikationstjänster, är i verkligheten olagliga informationsportar.

Denna frigöring av skandalen var länge förväntad: en kollaps av trovärdigheten för medieinstitutionerna som är avsedda för att stödja det fria informationsflödet och för att ställa makten till ansvar. Det finns en förtroendekris som man aldrig tidigare har stött på.

Det är här Q-operationen kommer in: vi har haft nästan två års förberedelse för detta ögonblick. Medborgarjournalister och alternativa medier tar redan upp manteln som pålitliga och sanningsenliga källor, och de överträffar de misskrediterade MSM-massmedierna vad gäller både publikens storlek och engagemang.

Jag blev nyligen ombedd att sammanfatta ”vad är Q?” Och kom med fyra kärnfunktioner som detta militära underrättelseprogram implementerar under dessa extraordinära tider.

1. Q är en flerårig process för att avslöja hemlig olaglig regeringsaktivitet

q-drop

Det finns över 3500 ”droppar” från Q hittills, men kärnberättelsen om korruption berättas det om under de första 100. Vem som helst kan läsa dem inom en timme eller så. Den mycket obekväma sanningen är att den amerikanska regeringen länge har understött ett institutionaliserat system för gränsöverskridande brottslighet, som även har kapat många andra länder.

Q gav forskare med öppen källkod ett ramverk för hur de skulle ”gräva” efter data om detta system av brottslighet. Tron att Hillary Clinton – i huvudsak en knähund för detta system – inte kunde förlora valet 2016, hade gjort dem slarviga och de lämnade ett omfattande offentligt bevis. Resultatet är en enorm mängd undersökande data samlat av anonyma medborgare som samarbetar över hela världen.

Att säga att det som har upptäckts är oroande är att missa poängen: inte bara det att många ”konspirationsteorier” är sanna, de är sammanlänkade som en del av en enda plan för att förstöra friheten och för att åstadkomma ett globalt totalitärt styre. Dina värsta mardrömmar av svek och folkmord genomfördes aktivt – av dem som svurit att tjäna dig.

Obama var specifikt en inte legitim president, och varje del av hans arv kommer att nedmonteras. Han är det största politiska bedrägeriet som någonsin har begåtts, och det står till vissa delar i konkurrens till hans föregångare. Hillary Clinton var tänkt att bli en fortsättning på detta bedrägeri, till dess destruktiva slut. MSM-medierna har känt detta hela tiden, och exponeringen av komplotten kommer att förgöra dem.

Kärnan i detta psykopatiska system av kriminell makt är våldtäkter mot barn, kopplad till en forntida sex- och dödskult som har pågått under många generationers tid. Regeringen har bestått av ockulta krafter och verkar som science fiction, men de visar sig vara den värld vi lever i. Att förstå denna fula verklighet är nyckeln till att få ett avslut på det onda som de försvarar.

2. Q är profylaktisk mot inbördeskrig och vaksam aktivitet

Under de senaste två åren har det förekommit en strid mellan mainstream och alternativa medier för ”berättande överlägsenhet”. Det har involverat massmedia som driver Russiagate-bluffen, och nu ligger trasig och utsatt som en tillverkad och betalad lögn.

Massmedia var tvungna att försöka avsätta president Trump med syfte att bevara sig själva. Även om det kuppförsöket som de representerar är mycket allvarligt, har detta på många sätt visat sig vara en distraktion. Allmänheten har hållits engagerad – och jag vågar säga att det till och med var underhållande – med detta drama, medan den noggranna processen med att rensa upp rättsväsendet har pågått tyst i bakgrunden.

Q har gett aktivister för rättvisa ett fokus som de annars skulle ha saknat. Q har erbjudit ett argt offentligt hopp – grundat på praktiska framsteg – med ett fredligt och lagligt system för civil och militär rättvisa. För den verkliga utmaningen är inte att ställa förrädarna inför rätta utan att göra det på ett sätt som inte får samhället att kollapsa.

När förräderiet mellan många betrodda politiker, företagsledare och militärpersonal nu avslöjas finns det en etablerad Q-rörelse med en förteckning över fredliga utredningar av sanningen, snarare än en vaksam verksamhet som söker hämnd. Förtroendekollapsen för massmedia – som ställt upp för dessa brott – kommer inte att lämna ett vakuum till bråkstakarna att ockupera.

Q-dropparna visar på att det som har utvecklats ingår som en del av en hanterad process för rättvisa som man har tänkt igenom med militär precision. Det ger vanliga människor som vaknar upp till mardrömmen, ett förtroende för planen på en lösning, och en god anledning till att avvisa dem som skulle vilja orsaka skada genom att ställa till med våld eller uppror.

3. Q är ett träningsprogram för bedömning och logiskt tänkande

Årtionden av hjärntvätt i media och social träning har lett till att stora delar av allmänheten misstror sin egen bedömning och att inte tro på bevisen de ser och hör med sina egna ögon och öron. Beväpningen av massmedia mot medborgarna själva var avsedd för att skydda, skapar en djup social uppdelning och ömsesidig misstro.

Propaganda har förpackats som journalistik, och förmågan att skilja på dessa två erbjuds inte i skolorna. Sanningen har blivit tvärtom: offentlig utbildning har blivit indoktrinering. Kriminella har lärt människorna att stänga av en rationell utredning när de hört begreppet ”konspirationsteori” och därmed har de ignorerat deras brott, baserat på hotet om att bli förlöjligade och socialt bannlysta.

Q är som ett stort startläger för digitala soldater, som måste lära sig att hantera detta komplexa och omstridda informationslandskap. Q-dropparna använder ofta Sokrates-metoden och uppmuntrar inlärning genom att ställa frågor snarare än att ge paketerade svar. Q uppmanar människor att tänka själv – snarare än att säga till människor vad de ska tänka – och att använda logik framom känslor.

Q har hjälpt oss att förstå vilka typer av data vi kan lita på i en datamiljö fylld med desinformation och vad vi bör vara försiktiga med. Vi har varit tvungna att bli mer omsorgsfulla i vårt urval av trovärdiga källor, och mer kritiska när det gäller framtida datum och händelser som kanske eller inte kommer att hända. Q har bekräftat vårt förtroende för bevis och förnuft över påstådd myndighet.

Två år efter byggandet av denna ”Q-armé” har skapat en massrörelse bestående av människor som ifrågasätter allt de får höra och tar inget för vad det ser ut att vara. Vi har lärt oss att utöka vårt tänkande och är öppna för nya möjligheter som tidigare skulle ha avfärdats som ”där ute”. För sanningen är verkligen mer främmande än fiktion – tillsvidare.

4. Q är ett informationsvapen mot institutionaliserad brottslighet och korrupta medier

MSM-medierna är det kraftfullaste vapnet för det kriminella ”djupa tillståndet” som just nu fråntas makten. Medias bedrägerier har fångat själarna hos många av våra landsmän till en webb bestående av lögner och hat. För att motverka detta har Q skapat en formidabel fiende som kan ta på sig de ”falska nyheterna”, eftersom digitala soldater dissekerar alla falskheter i realtid, 24 × 7.

I den kommande striden kommer de korrupta massmedierna att försöka snurra till allt till deras fördel – oavsett hur oförsvarligt det än är. De har redan jobbat hårt för att förekomma historien och skapat tvivel genom videobevis med ”djupa förfalskningar”; de föreslår att pedofili är en sexuell benägenhet snarare än ett allvarligt brott; och de försöker normalisera kannibalism. (Ordet ”pedovore” är ett ord som jag önskar att jag inte hade haft anledning att stöta på).

I slutändan måste allmänheten bestämma vem som säger sanningen: Erbjuder massmedia journalistik eller propaganda? Kan det vara riktigt sant att det finns bara en samordnad berättelse under så många till synes oberoende varumärken? Hur kan ett sådant oetiskt system för mind control någonsin vara möjlig i en modern teknologisk tid?

Q-operationen har inletts med den ultimata catch-22 för ett korrupt MSM-media, vilket bevisar att det är ren propaganda och inte legitim journalistik. Hur så? Identiteten på Q är medvetet ogenomskinlig. Q är inte ett ”formellt” program från den amerikanska regeringen eller militären. Ändå erbjuder Q hundratals datapunkter som visar på att Q är verkligen kopplad till Trump-administrationen.

Varje vanlig person kan söka efter dessa och värdera dem. De är inte tvingande. Samtidigt skriver MSM-medierna oändliga påstötningar om Q, som fördömer allt som Q erbjuder som ”avslöjad konspirationsteori”. De skriver och attackerar direkt riktat mot människor som tänker själv och förkastar medias falska berättande.

Ändå gör dessa ”journalister” aldrig den mest grundläggande utredningsverksamheten som att fråga president Trump om Q är legitim och om han är kopplad till honom. Denna ”Q-fråga” förvandlar Q till det mäktigaste (och paradoxala) informationsvapnet i historien: hela massmedias trovärdighet är på väg, och misslyckas varje dag med att fråga det fler människor inser, de är inte med i journalistikens verksamhet.

Massmedias vägran att ställa denna enkla fråga förstör hela tiden deras trovärdighet, utan någon handling eller ansträngning som krävs av sanningskrafter. När Spygate och andra skandaler utspelar sig kommer allmänhetens uppgörelse med medias medverkan att växa, och kraven på att en ”Q-fråga” ska ställas, och blir oemotståndlig.

Vid den tidpunkten kommer de korrupta MSM-medierna att ha utlöst sin egen död: Varje påstående angående deras tvister kommer att kräva allmänna bevis. Ett lavin av avslöjanden kommer att överösa och begrava dem. Varje tidigare träff som de skrev om Q kommer att fungera som en gravskrift – och utgör en varning för dem som kan tänka ut sådana organiserade lögner i framtiden.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. I am sure this post has touched all the internet users, its
    really really good paragraph on building up new
    blog. I could not refrain from commenting. Very well written!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: