Kan den vara mentalt frisk som ständigt förnekar verkligheten?

>2019-09-05
Olle Ljungbeck

Detta gäller bödlarna Stefan Löfven, Annie Lööf, Isabella Lövin, Per Bolund, Jonas Sjöstedt m fl i ”sjuklöverns” ledande skikt.

För att rädda det egna skinnet driver bl a dessa bödlar Stefan Löfven, Isabella Lövin Per Bolund, Jonas Sjöstedt, Annie Lööf ett spel där prestige och rädsla för att bli avslöjade för att ha skapat dagens katastrofala utveckling i Sverige med mord, våldtäkter, rån, terror, bränder etc .

Därför vill de inte ha Sverigedemokraterna med eftersom dessa hela tiden  tydligt visat hur felaktig och brutal mot Sveriges folk ”sjuklöverns” migrationspolitik varit. Trots det som dagligen händer fortsätter de att förringa katastrofen de har skapat till att enbart röra sig om gängkriminalitet när Sverige står på gränsen till inbördeskrig och sammanbrott. Inte minst gäller detta bl a svenska kvinnors/flickors otrygghet. Dessa är i dag helt utlämnade i otrygghet och riskerar att bli våldtagna så fort de avlägsnar sig från sin bostad. Samtidigt som detta är den verklighet Sveriges kvinnor lever under utropar sig Stefan Löfven sig som feminist! Detta måste vara antingen ett uttryck för grymhet  och hänsynslöshet, alternativt grov mental ohälsa.

När dessa bödlar tror att man löser invandringsproblemen genom att få slut på gängvåldet har de  verkligen inte fattat hur verkligheten ser ut alternativt vågar eller vill de inte detta.

Denna medvetna eller mentala skada att inte vilja tolka verkligheten som den är, tyder på rädsla för att drabbas av folkets oerhörda vrede och vedergällning när tillräckligt många insett vem som bär ansvaret för Sveriges sammanbrott.

När man medvetet omskapar ett av världens mest trygga välfärdsland till ett helvete för för folket är ordet bödel inte överord. Ett samhälle där mord, våldtäkter, rån, bränder, förstörelse, hedersvåld, barn- och tvångsäktenskap, könsstympning, dödsskjutningar, sprängningar, misshandel och tortyr av djur blivit vardagliga händelser är bödel ingen överdrift.

Att som de nämnda ändå förneka detta och sin egen skuld tyder på grymhet alternativt grova mentala skador. Eftersom media dagligen rapporterar om dessa händelser kan de inte heller försvara sig med; ”Vi visste inget”! Deras skuld är så lätt att föra i bevis att någon förlåtelse för deras fruktansvärda brott aldrig kan komma i fråga. De partier som kommer att deltaga i den kommande ”utredningen” och godtar att den enbart skall röra sig om gängvåldet har svikit folket redan i inledningsskedet och därmed än en gång visat sin skuld.

Har de någon hederlighet skall de givetvis också redovisa den skuld till Sveriges värsta katastrof någonsin som ”sjuklövern” gemensamt orsakat men också de enskilda ministrar som bär det främsta ansvaret.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: