5G är det ultimata riktade energivapensystemet, säger partikelfysikern Katherine Horton

Katherine Horton

Av 

https://www.collective-evolution.com/2019/07/31/5g-is-the-ultimate-directed-energy-weapon-system-says-particle-physicist/?fbclid=IwAR3Amrp5BKGC8xqG7ie2pfU_J2lhg4QpSit6jSc2xVwG__m7vWeU5-NWkjo

I KORTHET

  • Fakta:Partikelfysiker Dr. Katherine Horton hävdar, baserad på sin forskning och personliga erfarenheter, att 5G-nätverket är avsett som ett riktat energivapensystem som anpassar sig till den globala elitens mål att förslava mänskligheten.

  • Reflektera över: Kommer utrullningen av 5G att visa sig vara den ultimata katalysatorn för mänskligheten att väcka och förändra vår kollektiva bana?

Dr. Katherine Horton ser den aktuella lanseringen av 5G-nätverket på ett sätt som skiljer sig från mainstream-uppfattningen. Och hon har goda skäl.

Till att börja med är hon partikelfysiker med doktorsexamen från det prestigefyllda Oxford University. Hon arbetade som högenergifysiker på partikelcollideraren på det tyska Electronsynchrotron DESY i Hamburg, Tyskland och på den ökända Great Hadron Collider på CERN i Genève, Schweiz.

I Oxford arbetade Dr. Horton som forskare vid St John’s College, en position som tillät henne att utvidga sin forskning från partikelfysik till medicinsk fysik och fysik i komplexa mänskliga system . Som en del av det senare genomförde hon systemanalysundersökningar av det engelska rättssystemet, ekonomier, det finansiella systemet, valutor samt vit organiserad brottslighet.

Med andra ord, hon har legitimation att vara offentlig fiende nummer ett för en global elit som bedrägligt försöker använda teknik som en nyckelkugga i deras plan för att förslava mänskligheten under en totalitär världsregering.

En riktad individ

Under sin barndom i Rumänien hävdar Dr. Horton att hon och hennes familj upplevde skräck och terrorism eftersom de var högt utbildade och vägrade att delta i den snodda och informanta brottsligheten som befordras av mobbnätverket där.

Dr. Horton säger att förföljelser och andra sådana aktiviteter ökade i november 2011, när hon deltog i ett Högsta domstolsfall i London som en del av sin systemanalys-forskning inom det engelska rättssystemet. Hon säger att hon öppet förföljdes på väg hem från domstolen och började märka en nyckelskugga som väntade på henne utanför sitt hem varje morgon för att följa henne till tågstationen.

I ett försök till att möta dessa krafter framöver, genom domstolarna och genom aktivism, har detta lett till en ökning av dessa attacker mot henne som inte bara omfattar mänsklig skrämsel utan tortyr genom riktade vapen. Du kan läsa mer information om hennes erfarenheter på hennes Stop 007-webbplats, som bland annat erbjuder support och juridisk vägledning för riktade individer.

Försöker kontextualisera 5G-nätverket

I den omfattande intervjun nedan som Alfred Lambremont Webre är värd för, försöker Dr. Horton föra fram sin enorma kunskap om energivapens förmågor och väcka oss till det faktum att dessa är dagens moderna krigsvapen, inte de ballistiska vapen som vi fortfarande ser porträttade i filmer och pratade om i geopolitiska konflikter.

Hon använder också sin kunskap och sin personliga erfarenhet av fenomenen ”Targeted Individuals”, såväl som hennes gräl med skuggregeringen och deras militära och underrättelsetentakler för att skapa ett brett sammanhang för vad 5G-nätverket verkligen är:

Jag tror att den genomsnittliga människan kämpar så mycket för att förstå vad allt detta handlar om och det är vad de [Global Elite] bankar på. De bankar på det faktum att det till exempel finns en mycket liten nackdel gömd i detta marknadsföringsprogram som är 5G. Till exempel när de tog upp 3G och 4G, antar alla att 5G bara är en bättre 3 och 4G, så vad är det för oväsen för det? Är det bara Ludditer som bara är rädda trädkramare, och inte tycker riktigt om att titta på glada kattungevideor supersnabbt på sin telefon? Men det är inte vad det är frågan om.
5G är ett grundläggande annorlunda system.

Och det finns flera upptäckter jag fick när jag försökte undersöka ämnet, och jag skulle säga att mitt huvudfokus inte ens är 5G eller 5G-kampanj. Mitt huvudfokus ligger på kampanjer för att stänga av alla riktade energivapen-system, som också innehåller satellitvapen, vapen dolda i bilar, vapen som bärs av gängkrigare i ryggsäckar, och alla dessa slags saker som 5G är, om du gillar det statliga systemet. Det omsluter allt. Det kan göra lite av allt och det kommer att finnas överallt.

Så ditt 5G-system är som en gängkrigare med ett riktat energivapen i ryggsäcken som skjuter dig i ansiktet när du går bakom honom, till exempel, på trottoaren. Men det kommer inte att vara en gängkrigare, de kan undanröja dem om de bara har dessa 5G-antenner med 50 eller 100 meters mellanrum. Så 5G-systemet kommer att göra allt som det nuvarande globala vapensystemen kan göra och det kan också, tror jag starkt, också omedelbart döda. Förstår du?

Så med andra ord, om du vill minska jakten, min syn på 5G-systemet, och jag ska visa er varför jag tror att det är så, borde 5G-systemet bäst föreställas som att regeringen eller denna skuggrupp som har infekterat regeringen, har tagit över varje stad på planeten och varje by och till och med den minsta staden och till och med den, du vet, skogen, där du tror att det inte finns något, och sätter upp dolda maskingevär som följer dig och din familj som pekar precis på dig så att de kan skjuta dig till döds med ljusets hastighet om någon så önskar. Ok? Det är den bästa beskrivningen av 5G-systemet som jag har.

Ett komplext system med grymma motiv

Ovanstående beskrivning och mycket av hennes förklaring i videon kan påverka trovärdigheten för många läsare. Det utmanar verkligen den allmänna världsbilden att våra valda ledare är de bristfälliga men i slutändan legitima myndigheterna i vår värld. Att krig och mord bedrivs av motiverade skäl, att underrättelsebyråer skyddar oss och inte kommer att försöka skada oss, eller att vi inte på något sätt är offer för en komplex socialteknik för att förvandla oss alla till lydiga slavar. Men här på CE har vi slagit hål på mainstream-uppfattningen sedan vi började för ett decennium sedan, och idag kommer de långvariga dolda planerna för massövervakning, slaveri och avfolkning allt tydligare att komma i sikte.

Hur tydligt syns avfolkningsagendan? I intervjun pekar Dr. Horton oss på webbplatsen deagel.com, en webbplats som övervakar försäljning och distribution av militär vapenteknik över hela världen. Hon visar att planerna för folkmord faktiskt återspeglas i publicerade uppskattningar av befolkning inom det kommande decenniet. Som ni kan se från sidan nedan, som direkt kan nås här , förutspås en befolkning i USA på 100 miljoner år 2025, minskat från 327 miljoner år 2017.

För Dr. Horton är denna lömska nedgång i den amerikanska befolkningen under de närmaste åren troligen beroende av en framgångsrik implementering av 5G-nätverket i USA. Men detta betyder inte att hennes övergripande budskap är ett av undergång och dimma, som är tänkt att framkalla rädsla och hopplöshet. Snarare, som någon som har kämpat mot denna auktoritet för den bättre delen av sitt liv, tror hon att denna rusning för att utrota 5G är ett desperat försök från den globala eliten, den ”kriminella kartellen” som hon kallar den, att hålla fast vid den makt de har haft sedan biblisk tid:

Jag vill visa hur 5G-systemet verkligen ser ut i praktiken, då vill jag visa, du vet, hur branschen faktiskt gläder sig över det, de vet att det här är ett vapen, de säljer, de gillar oss, och de gör narr av oss och sedan ska jag visa er vad detta vapen är planerat att användas till och redan används för just nu.

Så det jag talar om är inte bara, åh, om det är fem år in i framtiden, nej, det här systemet dödar människor just nu. Och nu är den enda frågan: tidsfördröjningen mellan oss som ”inser,” att vi samlar en kritisk massa och stänger av detta system och arresterar brottslingarna – vem som tänkte att sätta detta i skabb, känner väl till [konsekvenserna] – nu som tidsfördröjning och kartlägger ganska mycket av hur många som kommer att dö, förstår du?

Och den här brottskartellen … de vet vad de gör, och deras mål är att döda så många människor som de kan, och det är för att de inser att när befolkningen växer och Internet kommer in kan de inte ha samma typ av kontroll över mänskligheten – det är matematiskt omöjligt att ha samma typ av kontroll på mänskligheten – som de brukade ha, du vet, redan på 1980-talet, till och med 1990-talet och den kontroll de hade fram till 1990-talet var ganska mycket kontrollen de hade haft sedan bibliska tider och babyloniska tider och innan dess.

Dr. Horton granskar några av de presentationer som de tekniska företagen har lagt ut i allmänhetens områden angående 5G och hon visar på många fall där dessa företag verkar håna oss på vår bekostnad, sätter i verket, med tunnt beslöjade bilder och symboler i sina ritningar, är deras planer på att rulla ut ett vapensystem som kan rikta in sig på varje individ de väljer ut.

Det är kanske den härskande klassen som kommer att vara den främsta orsaken till deras undergång, eftersom de bara hjälper till med att påskynda mänskligt uppvaknande. För Dr. Horton är det viktigaste att de som får hennes meddelanden sprider det långt och brett, för vi är faktiskt de som kommer att avgöra hur lång tid vi har på oss innan vi når en kritisk massa och kan stoppa operationerna av denna kriminella kartell helt och hållet. Från hennes egna personliga upplevelse av att vara en riktad individ, hennes samarbete med andra offer och hennes forskning, tror Dr. Horton verkligen på att ju snabbare vi vaknar till dessa sanningar och tar tillbaka vår makt, desto snabbare slutar vi det onödiga lidandet och dödandet av oskyldiga människor.

Att begrunda

Även om vissa saker är osäkra i dessa tider, kan det inte röra sig om att mänskligheten som ett kollektiv börjar vakna till vad som faktiskt har pågått i världen. Zbigniew Brzezinski noterade detta 2008, och det var en vis varning till hans globala elitpartner:

För första gången i mänsklighetens historia är nästan hela mänskligheten politiskt aktiverad, politiskt medveten och politiskt interaktiv. Det finns bara ett fåtal fickor av mänskligheten kvar i de mest avlägsna hörn av världen som inte är politiskt vaksamma och engagerade i den politiska oron och rörelser som är så utbredda idag runt om i världen. Den resulterande globala politiska aktivismen skapar en kraftig ökning i jakten på personlig värdighet, kulturell respekt och ekonomisk möjlighet i en värld som är ett smärtsamt ärr av minnen från århundraden av långa främmande koloniala eller imperialistiska dominanser. ( källa )

Som diskuterades i en CE-artikel av Claire Edwards för några dagar sedan med titeln ” 5G-paradoxen: Hur 5G-kontrollnätet kan leda oss till frihet ”, kan de hektiska försöken att rulla ut 5G-nätet över hela världen komma att fatta eld hos världseliten. Jag kan säga , eftersom det inte är garanterat att uppvaknade medborgare deltar i världen. Det enda sättet att få en kritisk massa människor som är kraftfull nog till att förändra mänsklighetens bana, kan nås är om de av oss som är i stånd att göra det gör ansträngningen att tala och agera på sätt som ökar andras medvetenhet på dagordningen och farorna med 5G.

En sådan åtgärd skulle vara att delta i det kostnadsfria online 5G Crisis: Awareness & Accountability Summit som löper från 26 augusti till 1 september och innehåller en mängd experttalare inklusive vår egen Joe Martino.  

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

Trackbacks

  1. 5G är det ultimata riktade energivapensystemet, säger partikelfysikern Katherine Horton — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: