Klimatbluffen – 14 bevis för att klimathotet är påhittat

Dessa 14 faktum är, bland andra, varför jag vill mena att klimathotet är falskt. Först hette det global cooling, sen global warming och nu climate change.

Hej mitt kära folk.

Jag satte ihop 14 punkter för som motbevisar det påhittade klimathotet.

1: Vår planet har funnits i cirka 4,5 miljarder år. Över 4,1 miljarder (90 %) har varit varmare.

2: Vi lever just i slutet av en istid. Det finns is på jorden.

3: Vi är i en nedåtgående trend co2.

4: Vi har haft mycket högre co2 i atmosfären långt innan människan ens fanns. För hundratals miljoner år sedan hade vi 7000 PPM till exempel.

5: Människan har cirka 0.5 % – 2 % möjlighet att påverka klimatet globalt.

6: Om vi skulle trycka på en magisk knapp nu och sluta förbränna fossila bränslen så skulle vi få 0,0001 grad kallare (en myriaddel eller en tiotusendel). Människan är så irrelevant för klimatet.

7: Koldioxidutsläppen har gjort jorden grönare än vi sett på generationer. Till och med alltmer politiserade NASA har erkänt detta. Återigen co2 ÄR näring för växtligheten på jorden!

8: Tack vare ett lite varmare klimat har vi färre naturkatastrofer än på mycket länge. Bortsett från torka. Torka har ökat något på platser som varit varma redan tidigare.

9: Växterna skulle må bra av mycket högre koldioxidnivåer vilket diskvalificerar teorin om att det skulle vara dåligt för oss, om så inte utesluter när det är för mycket. Inte ensamt men tillsammans med att vi lever i symbios med växtlighet och det jag nämnde i punkt 3.

10: Om du har ett växthus och du vill att dina växter i det växthuset ska växa optimalt, vad gör du? Du sprutar in massor av co2.

11: De stora bankerna framförallt vurmar för detta påhittade klimathot. Självklart vet de om att det bara är ett påhitt. Handling talar mer än deras falska ord. Varför, kära någon, skulle de dela ut långfristiga lån om de trodde att jorden skulle gå under om 11 år som AOC säger här? Vilken bank skulle då ge dig ett huslån på 20-30-40 år? För det har bankerna såklart inga problem att göra.

12: Nummer 12 är ganska talande. Om du uppriktigt ville suga upp mer co2 från atmosfären, så plantera fler träd bara. Sådär! Finito, så är ”problemet” löst direkt. Träd och växter konsumerar som sagt koldioxid så planterar man fler träd, konsumeras mer koldioxid. Men de vill inte göra det, för det ger inte globalisterna mer makt och ingen världsregering.

13: Många har fått för sig att: ”97 % av forskare anser att människan är ansvarig för global uppvärmning.” Denna siffra är helt tagen ur luften och den faktiska siffran är att 11 984 forskare tillfrågades och 64 av dem ansåg det. Och dessa 64 är helt anonyma. Du kan inte se vilka de ens är, någonstans. Hur kommer det sig? Det är nonsens, det är smörja, det är struntprat, vad du än vill kalla det är nonsens, det är smörja, vad du än vill kalla det. Men sant är det alltså inte. Däremot har 31 487 forskare tröttnat och skrivit på detta. Och de är inte anonyma, inte heller deras yrkesområden.

14: Först kallades det ”global cooling” men temperaturen började stiga. Så globalisterna bytte taktik. Nu skulle man istället säga ”global warming” men 1998 slutade den globala medeltemperaturen helt att stiga. Vilket i i sig också motbevisar någon form av kausalitet mellan koldioxidutsläppen och den globala medeltemperaturen eftersom våra koldioxidutsläpp har ökat SAMTIDIGT som alltså temperaturen stått stilla. För att återgå, först sa de ”global cooling”, sen ”global warming” fram till man förstod att temperaturen stod still.

Nu kallar man det alltjämt för ”climate change”. DN skrev 1972 att vi hade 10 år kvar innan vi skulle dö.Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

6 svar

 1. Wow, this post is fastidious, my younger sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to
  convey her. It’s perfect time to make some plans for the future and
  it’s time to be happy. I’ve read this post and
  if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions.
  Maybe you can write next articles referring to this article.

  I wish to read more things about it! I’ll right away
  clutch your rss as I can not to find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly permit me realize in order that I could subscribe.

  Gilla

 2. https://sv.wikipedia.org/wiki/Magnus_S%C3%B6derlund
  Magnus Söderlund går öppet om att propagera kannibalism i Sverige för att ”bättra” på klimat!!!

  – man skulle kolla om han var bland de som besökte Jeffery Epstein’s människooffer rituals Ö – där serverades slaktade människor under rituella former som mat!!!!! – just därför han slaktades förre han började prata om deltagarna…. – som borde raderas från div länders ledning och näringsliv ….

  Gilla

 3. …just nu Tilde de Paula (den nickedocka för media maffia) på ”efter 5” -TV4 babblar att för att rädda klimatet
  !!!!! man skall vänja sig att äta människokött….!!!!!
  och de kör med satanisk agenda stenhård även med pannan genom väggen!!! –

  – det finns info att NWO / illuminaterna försöker sparka WW3 men klarade inte (folk vaknar snabbt och degraderingen avstannat trots förstörd utbildning och massiv hjärntvätt) – tiden rinner bort för deras program-plan därför började de att slå pannan i väggen…. stelbent och aggressivt…
  – arkitekten A.W. (https://sv.wikipedia.org/wiki/Aleksander_Wolodarski) … infiltrerade många år sedan till Sverige projekterade de 2 höga hus vid ingången av norra porten i Stockholm som byggs nu av https://oscarproperties.com/ byggnaderna är otroligt dekadenta, obekväma och med massor vassa hörn …. då enligt eteriska kunskap sätter mänskor i depression och illamående (för att skapa transformering av GAVVAH … med andra ord ta ifrån människor deras livsenergi – ockulta metoder) – det var information ca 20 år sedan redan att detta bli porten vid Norra Stationsområde där Antikrist/Moshiach skall göra infart när han som NWO huvud ta över värden och skall resa med segertåg över alla länder… – under falsk agenda förbereder ockupanterna förslavning och mördande av den civiliserade delen av världen och äntligen nerslagna vitt människa civilisation med massmord, rättslös förslavning och globalt koncentrationsläger…
  – politikermarionetter puttas av ointelligenta hjärntvättade degraderade (aldrig arbetande, med låg bildning) marionetter som selekteras av div. frimurarnas/sionistbildade tankesmedjor etc.

  Gilla

  • Det finns test som visar människor som äter människokött – ”man skall släcka ljuset och i mörkret kannibals ögon lyser” – detta är känd fenomen…. (även under WW2 användes detta för att urskilja de som ätit människokött – tyska SS eliminerade de utan hänsyn till rangordning själv… )

   Gilla

  • http://alfheimr.xyz/
   Bonnierägda TV4 bekräftar elitens planer på mänsklighetens utplåning
   ► När TV4 tillhandahåller en plattform för att sprida kannibalism som en lösning på en påstådd klimatkris är detta ett tecken på att den västliga s k civilisationen är dödsdömd. Läsare som är tveksamma, inbjuds till att reflektera över hur t ex HBT-rörelsen tack vare etablissemangets stöd på kort tid flyttat fram positionerna för vad som är acceptabelt och “normalt” rörande sex, pedofili och familjebildning och sedan göra samma projicering på den här propagandan…

   http://blueshift.nu/bonnieragda-tv4-bekraftar-elitens-planer-pa-mansklighetens-undergang/
   – … När TV4 sprider dessa tankar sprider de också den outtalade förutsättningen att människor skall dödas och deras kroppar tas om hand om under slakteriliknande former.
   Den här kannibalpropaganden är inte begränsad till Sverige. Den hemsöker just nu också flera andra länder.
   Finns det någon som inte inser att det här signalerandet från etablissemang runt om i Väst är ett kollektivt sjukdomstecken på att den västliga s k civilisationen är dödsdömd?…

   Gilla

%d bloggare gillar detta: