Fd japanska premiärministrar förda till Guantanamo, berättar japansk polis

Veckobrev, 2019-09-02
Benjamin Fulford
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

koizumi  Nakasone
Junichiro Koizumi      Yasuhiro Nakasone

De fd japanska premiärministrarna Junichiro Koizumi och Yasuhiro Nakasone togs i förra veckan av den amerikanska militärpolisen till Guantanamo Bay, Cuba, uppger både japansk polis och underjordiska källor . En person på Koizumi kontor, när hon tillfrågades om detta är sant, sade: ”Det finns ingen här. Mitt jobb är bara att svara i telefon. Även PR-folk är inte tillgängliga, sa hon.

Talesmän för den 101-åriga Nakasone var också otillgängliga vid skrivandet av denna rapport. Chefen för underrättelsetjänsten för kabinettet för den japanska slavpremiärministern Shinzo Abe svarade inte heller på frågor om dessa gripandena. Arresteringarna är en del av en stor nedbrytning av personer relaterade till Bush-familjen, säger en japansk högerkälla.

Arresteringarna, om de ägde rum, är mycket försenade. Koizumi är en mördare (han gillar att kväva geishor) som överlämnade kontrollen över japanska företag till sionister. Nakasone åsidosatte Japans hälso- och välfärdsministerium för att tillåta att cancerframkallande och hormonstörande kemikalier placeras i vanliga japanska livsmedel och andra produkter. Förhoppningsvis skriker de nu på sina satan-dyrkande chefer.

I vilket fall som helst är denna utveckling, om den är sann (och inte en desinformationsfälla), bara ett av många tecken på att världshändelser är på väg mot någon slags stor uppgörelse i denna månad eftersom det amerikanska företagens regeringsfrist löper ut den 30 september för internationella betalningar till den del den ännu är finansierad, är flera källor överens om.

”Jag samtalade  i går kväll med USA. Det låter verkligen som om de befinner sig i sina dödsryckningar, är oroliga och kämpar mycket hårt. Farliga tider”, bekräftade en brittisk kunglig.

bloomberg

MSM-nyheter berättar om de amerikanska försöken att få ut gamla imperialistiska kinesiska statsobligationer, vilket också pekar på några desperata drag från den amerikanska företagsregeringen för att säkra en finansiering.

tull

Sedan är det naturligtvis det mycket synliga amerikanska / kinesiska handelskriget som pågår, med båda sidor som tappar i tullar för nästan hela utbudet av den bilaterala handeln, vilket allmänt rapporteras. ”En studie av J.P. Morgan fann att Trumps tullar kommer att kosta det genomsnittliga amerikanska hushållet 1 000 dollar per år. Denna studie gjordes innan Trump höjde taxorna den 1 september och den 15 december från
10 % till 15 % , ”rapporterar Associated Press.

Det AP inte nämner är att tullarna i själva verket syftar till att betala av på amerikansk skuld.

Insatserna är extremt höga. Om USA tappade förmågan att låna, skulle “USA per capita-inkomst på 66 900 dollar sänkas till negativa 4 857 $, enligt beräkningar från Bloomberg News.

Det som Bloomberg inte nämner är att USA fortfarande har den starkaste militären i världen, så ingen är på väg att komma in i landet och tvinga amerikanerna till gäldenärerna. De enda som behöver oroa sig är, företagets ägare i USA, inte det amerikanska folket. Det enda som kommer att hända med det amerikanska folket om deras företagsledare går i konkurs är att de kommer att befrias från skuldslaveriet.

Självklart arbetar företagsledarna på övertid med att övertyga människorna om att detta är en strid mellan det ”kommunistiska” Kina och det ”demokratiska” USA, när världen i verkligheten inte vill ha varken amerikanska fascistiska eller kinesiska kommunistledare.

Pentagon-källor, för sin del, säger nu att i själva verket pågår en massiv pogrom mot …

Sionister är på gång. ”Med [Jeffreys pedofil utpressningsskandal] Epstein, kan scenen vara inställd för avklassificering av 9/11, lojalitets ed, roffningar av kapital, utvisningar och militära domstolar, eftersom Amerika blir Judenfrei [fritt från judar] likt Kina och Ryssland,” säger en källa från Pentagon.

Källan varnar för att David Koch ”som är länkad till Epsteins död kan vara en varning för mega-gruppen judiska miljardärer likt Ron Lauder, Edgar Bronfman, Les Wexner, Steven Spielberg och Maurice Greenberg (AIG).”

Vidare är ”den judiska bristen på lojalitet gentemot värdnationer och brott, korruption och parasitism nu en politiskt korrekt nationell konversation efter att Trump kallade judar för illojala, och [folk som] Bernie Sanders och Ilhan Omar kräver att USAs stöd skulle minskas till Israel , fortsätter källan.

Pentagon-källorna verkar också surra ut i alla riktningar genom att notera, att ”Trump beordrar amerikanska företag att lämna Kina, vilket är ett mästerdrag mot globalisterna, sionisterna, Deep State och Wall Street för att göra ”America Great Again” och samtidigt öka hävstångseffekten på Kina för att lämna eller avmilitarisera det Sydkinesiska havet”.

Källorna antyder också att den amerikanska militären kan ockupera Grönland, ”för att skapa ett amerkanskt/ryskt ”condominium” (gemensam överhöghet) på Nordpolen för att stänga Kina ute”. Men ryska FSB-källor gör det klart att Ryssland inte kommer att ansluta sig till USA gentemot Kina.

Den ryska FSB, den japanska militärpolisen, den brittiska MI6, den indiska regeringen och andra källor gör det klart, som nämnts ovan, att världen vill varken ha kinesiskt eller amerikanskt styre. Världen inser också att det nuvarande globala förvaltarskapet är en katastrof som måste ersättas. Vad det skulle ersättas med var ämnet för ett informellt G20-möte som hölls i slutet av augusti, säger brittiska och Pentagon-källor.

Européerna, under ledning av fransmännen och britterna, enades om att högsta prioritet måste ges för att stoppa vad MI6-källor beskriver som ”omnicid” – dödandet av allt levande. Det utbredda fördömandet av de brasilianska bränderna, med avsikt att förstöra Amazonas, var den mest synliga aspekten för detta avtal. Emellertid konstaterar MI6-källor att samma ”omnicida galning” som ligger bakom de brasilianska bränderna, startade ännu större bränder på platser som Sibirien och Angola.

Den goda nyheten är att militära styrkor har skickats till alla dessa platser för att släcka bränderna. Detta är ett konkret tecken på att världens militärer nu distribueras för att skydda planeten.

Ryska FSB-källor säger också att de har slagit ner på olagligt fiske och avverkning i ryska Fjärran Östern. Detta kommer att skära av medel till japanska kriminella gäng som är allierade med Abe-regimen, säger de.

En annan sak som hände vid det akuta G20-mötet var att Irans utrikesminister blev inbjuden till mötet. Detta var ”ytterligare ett slag för sionisterna”, säger Pentagon-källorna, som också sa att ett möte nu planerades mellan Trump och Irans högste ledare Ali Khamenei.

Den amerikanska militären försöker nå en överenskommelse med Iran, Ryssland och Turkiet för att permanent ta bort den radikala sionistiska fraktionen som vill styra världen från ett land med gränser som sträcker sig allt ifrån Eufrat till Nilen. Ett Trump / Khamenei-toppmöte skulle vara ett tecken på att en sådan överenskommelse har uppnåtts.

Frågan som ännu inte har lösts är vad man ska ersätta det sionistiska styret i väst med. Den kinesiska totalitära modellen, med universell ansiktsigenkänning och Orwelliska sociala kreditpoäng, är inget att börja med. I detta avseende gör demonstranterna i Hong Kong en viktig markering. Men de är antingen naiva eller så är de annars helt enkelt omoraliska legosoldater om de tror att USA erbjuder ett bättre alternativ.

De inser inte att USA är, om något, sämre än det kommunistiska Kina. Ända sedan valet år 2000 stals, och terrorattacken 9/11 arrangerades, har USA varit en fascistisk nynazistisk (= neocon = sionistisk) mardröm. Valet där beslöts inte av folket, utan av specialstyrkor som kämpade för konkurrerande företags maffiapartier. Dessa företagsgrupper har sänkt levnadsstandarden i USA genom att stjäla från 90 % av befolkningen, ända sedan början av 1970-talet, då USA gick ur guldmyntfoten.

White Dragon Society (WDS) tror att en bättre modell vore ett nytt system baserat på bästa praxis på platser som Singapore och de skandinaviska länderna. Dessa länder har en de facto-kombination av meritokrati och demokrati i kombination med en (relativt) fri press. Som ett resultat har de också den högsta levnadsstandarden på jorden, såväl som hälsosamma naturmiljöer.

Den amerikanska militären pressar på för att återställa en global valuta och för att flytta nationerna till ”guldmyntfoten.” Eftersom de, liksom Vatikanen, är en meritokrati, stöder de också meritokrati.

WDS anser att en ny tid kan inledas med ett jubileum – en engångsavskrivning av alla skulder, privata och offentliga, och med en omfördelning av orättmätligt erhållna tillgångar. WDS tror också att det krävs en sannings- och försoningsprocess, så att världen kan torka griffeltavlan ren och göra en nystart.

Om de nuvarande kontrollmekanismerna inte stiger åt sidan och möjliggör en fredlig övergång, kommer det emellertid att ske, eftersom Pentagon hotar med, massarresteringar, deportationer, kaos och militärstyre när den gamla regimen går i konkurs i avsaknad av en livskraftig ersättning.

Brittiska kungliga källor som informerades om det akuta G20-mötet sa att WDS-förslaget om att världen ska styras av en kommitté som företräder sju regioner diskuteras. Regionerna som föreslås är Amerika, Europa (inklusive Ryssland), Kina, Indien, Afrika, Östasien (minus Kina) och den muslimska världen. I detta förslag skulle beslut fattas med majoritet. Varje region skulle ha ett veto som bara gällde dem. Så, till exempel, om majoriteten beslöt att förbjuda fläsk, kan kineserna lägga veto mot detta och fortsätta äta fläsk i Kina.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Vore inte en global valuta bra som ägs av alla riksbanker och som används vid transaktioner över länders gränser. Utöver det skall väl varje land ha sin egen inre valuta för hur kan man annars bygga upp ett lands välfärd? Idag lever väl hälften i EU på bidrag från den andra halvan.

    Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: