En totalt obegåvad individ visar återigen sig som den stackare han är – Mikael Damberg

2019-09-02
Olle Ljungbeck
Rubricerad person har trots sin fruktansvärda brist på begåvning och förnuft kommit in i politiken och regeringen på grund av släktskap. Nu visar han detta och sitt rövslickeri för Sveriges genom tiderna värsta bödel – Stefan Löfven.
Dessa båda plus ytterligare ett antal från sjuklövern har nu lyckats föra Sverige till  katastrofens brant. Trots detta utestänger de det parti och de personer som i migrationsfrågan haft helt rätt från första början. Deras och sjuklöverns agerande är första steget innan de gör Sverige till en diktatur där islamister ges rätten att agera efter sin kulturs/religions människofientliga och grymma ideologi. Partier som M, och KD låtsas ibland ha kommit till insikt om de senaste årens mest politiska dårskap – invandring av flera hundratusentals individer som ännu inte nått nedersta trappsteget på civilisationens stege.
Trots att sjuklövern nu kommit överens om att samarbeta om Sveriges sammanbrott är deras förslag totalt menlösa och kommer inte att förändra eller lösa den katastrof dessa obildade, inkompetenta och ointelligenta stackare föreslår. Den enda lösningen har Sverigedemokraterna. Därför kommer mord, våldtäkter, rån, terror, skjutande, förstörelse av bilar och fastigheter att fortsätta som förut. Så Svensson vänta dig inte något av de som nu kommit överens om att träffas  utan den som har lösningen.
Svensson skall Du verkligen låta dessa ”sju” fortsätta tills den absoluta och oundvikliga katastrofen är ett faktum?
Är det feghet som håller dig tillbaka eller vad?
Stig fram och visa dessa bödlar att deras tid är ute.
Visa dessa lismande, fega stackare att vi – Du och jag och en stor del av svenska folket har fått nog och nu bestämt att deras tid är ute


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: