Snapphanen berättar om situationen i Sverige

Här är tre artiklar från den danska Snapphanen som beskriver situationen i Sverige.

Här framkommer uppgifter som, åtminstone inte jag, har sett i de svenska medierna

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

https://snaphanen.dk/

SD större än S

30/8-19

SD ligger på 23,5 och S på 23,2.  Socialdemokraterna bidrar betydligt till att bli mindre och mindre. Under de senaste tio till femton åren har partiet till och med gått mycket kraftigt tillbaka. Effekten av ett svenskt, muslimskt parti kommer att vara katastrofalt för ”rörelsen”, som man mer exakt kan kalla ”en industri” som producerar rikedom och privilegier.

– SD går förbi S – här är alla överraskningar i mätningen i augusti. Det norska Arbeiderparti har samma kurs: De tappar kraftigt i den nya Osloundersökningen – är störst endast i invandrardominerade distrikt.

Konsekvensen av att ta in fientliga folkgrupper

Situationsbeskrivning efter mordet på den 18 årige Ndella Jack i Råcksta i förrgår

Eskaleringen och blattefiringen av samhället är nu fullbordat. Nu börjar fas 2 i polariseringsagendan.

Regelrätta strider mellan gäng på öppen gata och oskyldiga kommer inte längre att gå oskadda. Även svenska barn kan komma att skadas i det som komma skall. Nu är kriminellas kvinnor och barn högvilt för allsköns galningar och hämndaktioner.

Samtidigt eskalerar utmattningen bland poliser och behovet av blattefiering av polisen kommer att eskalera i korruption och när den är väletablerad så är Sverige ett tredje klassens land, precis som var planlagt av Deep State redan från början.

Etniska svenskar röstar vidare på samma sak och blir till och med glada när sossarna återigen besegrar SD. Samma svenskar som sen tvingas fly storstäderna när de svarta orosmolnen drabbar deras barn, barnens pensionspengar och barnens sjukförsäkringar.

Allt detta har redan diskuterats och planerna har lyfts fram som faror i över 30 år. Det är inte någon oväntad händelseutveckling alls. Detta är konsekvensen av att ta in fientliga folkgrupper i det perfekta svenska paradiset som en gång fanns.

Ung gambisk kvinna dödad i Stockholm

Av Ousman A. Marong

Information som når News Bite uppger att en Ndella Jack, en gambiska bosatt i Stockholm, Sverige har skjutits ihjäl idag av okända skyttar.

Polisutredarna uttrycker emellertid misstankar om att Ndellas mördare har missat hennes make som kan ha varit deras mål.

”Inget skäl har framförts för orsakerna till att dödandet av Ndella eller om hennes make är det misstänkta målet för mördarna,” säger en källa.

Källor uppgav vidare att skytten fortfarande är fri och utredningar sägs pågå av den svenska polisen.

 

P1-debatt: Vem har makten i Sverige?

P1-debattörer: Mikael Jalving, historiker, Pernille Vermund (NB), partiets ordförande, Ahmad Mahmoud, författare och Rosa Lund (EL), borgmästare.
P1 Debatt 44 minuter.

Westerholm: ”Nu krävs massiva återsändningar för att undvika permanent svensk kris”
På grund av att Jalving och delvis Pia Kjærsgaard har bidragit är det inte så illa som sist jag lyssnade på P 1 för några månader sedan. Jag lyssnar på det så sällan som möjligt. (Pernille Vermund nämns, men jag hörde inte henne.) Det är verkligen vad man kan förvänta sig av public service.

Ahmad Mahmoud och Rosa Lund kanske kunde ha stannat hemma, de har inget att bidra med förutom löst prat. De gör pratradio till pratradio med deras vanliga. Det är verkligen bra, det är inte i Danmark som situationen är akut ännu.

De pratar om ”lösningen”. Det är antagligen för sent. Den ganska måttliga Johan Westerholm talar idag om vad som gradvis behövs för att rädda Sverige, dvs. ”Bara” stanna kraschen. En återvandring av 2,3 miljoner främlingar och ättlingar till dem måste ses som omöjlig. Samhällsexperimentet – genomfört över befolkningens huvuden – måste betraktas som irreversibelt.

“Dels måste vi få fart på återvändandeprogrammen. De som går på bidrag men saknar uppehållsrätt. De måste återvända. Då pratar vi om en storskalig återvandring. Vi måste villkora försörjningsstödet. Det innebär att den som söker försörjningsstöd prövas mot hela arbetsmarknaden innan denne blir aktuell för försörjningsstöd.” Westerholm efter Filipstad: ”Det är dags att börja tala om återvandning”.

”Malmö och andra delar av Sverige är en stat i staten där rättsstaten inte längre kan skydda sina invånare”. Så här säger en svensk politiker efter att en 30-årig kvinna med ett barn vid sidan sköts i huvudet och dödades måndag morgon. Är det gängen eller rättsstaten som har makten i Sverige? Bör Danmark stärka gränsen till sundet?

När Svensson flyttar

Njut av kvinnors dödande ikväll. “Sverige har helt spårat ur”

Så skriver en källa till mig. ”Sverige är nu en misslyckad stat”, skriver en annan. Egentligen är Sverige som en ond dröm, men eftersom jag har haft årtionden på mig att vänja mig till tanken tar jag det mer nyktert än jag annars skulle ha gjort. Ytterligare ett mord på öppen gata i ett trevligare bostadsområde. Tidigare socialdemokraten Johan Westerholm påminner oss om vad vi nu ser: “Våldet och samhällsförändringarna passerar gränsen till medelklassmiljöer och politikernas egna maktbaser.”

I går kväll blev ytterligare en kvinna skjuten i Sverige. Hon dog i morse. Många tycks föredra att bli förvisade från sina hem, snarare än att flytta en fästing i anonymitet på en röstsedel, ett alternativ som nu är för sent. Åtstramningar och lågkonjunkturen har inte ens börjat ännu.

“Vi håller på och byter ut en hel befolkning”

De svenskfödda flyttar ut och utlandsfödda flyttar in. Detta har varit fallet i Göteborgs stad sedan 2002. Men under senare år har svenskfödda emigranter blivit ännu fler.
De flesta som lämnar Göteborg flyttar till stadens kranskommuner. Faktum är att både svenskfödda och utlandsfödda ofta vill göra en sådan flytt efter en tid inne i staden.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Men felet ligger hos nadella jack
  Föräldrar dom till låter sin 18åringa dotter bli hop och gifter sig med En är tungt kriminella
  Har stort tungt kriminalitet förflutet
  Dom människor som sköt nadella jack ville nog säkert åt hennes kille för han säkert skyller dom pengar eller knark de som ligger nog bakom allt ja tycker de fel av pojkvännen med att sätta flickvännen i fara när han vet han har folk ute efter sig inte vana sin flickvän i förväg kanske detta aldrig har hänt henne
  Tråkigt nog skulle sluta så här nu kan ju inte ändra på något

  Gilla

%d bloggare gillar detta: