FBI-dokument hävdar att vi har besökts av ”varelser från en annan dimension”

 Ancient Code

https://www.ancient-code.com/fbi-document-weve-visited-beings-another-dimension/?fbclid=IwAR0gQRw9oPjvM93JjnSxnguChH7_IlEIJ22D5wcHeevUJ-shLCt_zIxB-vs

 

Medan de flesta människor påstår i en global debatt om utomjordingar, diskuterar UFO-observationer i rymden, på jorden och det stora antalet visselpipor som har kommit fram och säger att vi inte är ensamma i universum, har FBI ett mycket intressant dokument postat på deras webbplats.

I det avklassificerade dokumentet anges att vi inte bara har besökts av ET, vi har tydligen besökts av ”varelser från andra dimensioner.”

Det är emellertid anmärkningsvärt att nämna att själva dokumentet INTE FINNS I ORIGINAL hos FBI. Dokumentet – som är ett utdrag från ett 69-sidigt dokument som heter ufo1.pdf— är skrivet av en tidigare universitetschef.

Icke desto mindre behandlades dokumentet med stor vikt av FBI, vilket är något jag tycker är mycket intressant.

Den officiella länken från FBI-arkivet kan hittas här http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

En omskriven kopia av rapporten finns nedan. (OBS) vissa ord i originaltexten är oläsliga på grund av de många noteringarna och överstykningarna.

Dokumentet, som mottogs den 8 juli 1947, anger:

Detta memorandum riktas respektfullt till vissa forskare som skiljer sig, till viktiga luftfarts- och militära myndigheter, till ett antal offentliga tjänstemän och till några få publikationer. Författaren har liten förväntan på att något av importen kommer att åstadkommas genom denna gest. Det faktum att uppgifterna här erhölls med så kallade supernormala medel är förmodligen tillräckliga för att säkerställa att de ignoreras av nästan alla personer som den adresseras till: det verkar ändå vara en allmän skyldighet att göra dem tillgängliga. (Den nuvarande författaren har flera universitetsgrader och har varit fd universitetsavdelningschef).

En mycket allvarlig situation kan uppstå när som helst när det gäller ”flygande tefat”. Om en av dessa skulle attackeras kommer det attackerande planet nästan säkert att förstöras. I allmänhetens mening kan detta skapa i det närmaste panik och internationell misstänksamhet. De viktigaste uppgifterna om dessa farkoster finns nu till hands och måste erbjudas, oavsett hur fantastiskt och obegripligt det kan tyckas för sinnen som inte tidigare har fått instruktioner om att tänka i dessa banor.

  1. En del av tefaten har besättningar, andra är under fjärrkontroll.

  2. Deras uppdrag är fredligt. Besökarna funderar på att bosätta sig på detta tefat.

  3. Dessa besökare är människoliknande men mycket större i storlek.

  4. De är inte utomjordiska människor utan kommer från sin egen värld.

  5. De kommer INTE från en planet såsom vi använder ordet, utan från en eterisk planet som interpenetrerar med vår egen och inte är märkbar för oss

  6. Besökarnas kroppar och farkosten tar automatiskt form när de kommer in i vibrationshastigheten för vår täta materia.

  7. Diskarna har en typ av strålenergi eller en stråle, som lätt kommer att sönderdela alla angripande farkoster. De återställer det eteriska när som helst och försvinner helt enkelt från vår åsyn helt utan spår.

  8. Regionen från vilken de kommer är inte det ”astrala planet” utan motsvarar Lokas eller Talas. Studenter med esoteriska frågor kommer att förstå dessa villkor.

  9. De kan förmodligen inte nås via radio, men kan antagligen uppfångas med radar, om ett signalsystem kan utformas för den apparaten.

Vi ger denna information och varning och kan inte göra mer. Låt utomjordningarna behandlas med all vänlighet. Om inte diskarna är med (oläsliga) ett (oläsligt, oläsligt) som vår kultur och vetenskap inte kan hantera. Ett tungt ansvar vilar på de få inom myndigheten som kan förstå denna fråga.

Tillägg: Lokorna (tefaten) är ovalformade, av varierande längd, bestående av en  värmebeständig metall eller legering som ännu inte är känd, den främre delen innehåller kontrollpanelerna, den mellersta delen ett laboratorium; den bakre innehåller vapen, som i huvudsak består av en kraftfull energiapparat, kanske en stråle. …

 Kategorier:Rymden, Uncategorized

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: