Sveriges judiska vänstermedia monopoliserar sanningen om invandringen

Har svenska medier berättat om detta? Knappast.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Multikulturalism förtrycker individualismen. Sagt i ett nötskal, det är den enkla men ändå otroliga uppfattningen för Nima Gholam Pour, en konservativ författare och modig styrelseledamot i den lilla sydsvenska staden Malmö.

En massiv tillströmning av migranter har överväldigat Malmö. Uppskattningsvis 20 procent av dess 300 000 invånare är muslimer. Denna stad, en gång betraktad som en ”trevlig, vacker, säker” plats, anses nu av polisen vara en av no-go-zonerna.

Historiskt sett var svensken en god nationalist. De var inte så kallade ”vita nationalister” eller ”hatare”. De var snälla grannar, ett generöst och kärleksfullt folk med goda värderingar i allmänhet. Svenskar är osjälviska. De försöker vara rättvisa, empatiska och ”göra rätt saker”; eller ”rite ting”, som min farfar skulle säga med sin svenska accent. Men de var inga dörrmattor. Tiderna har förändrats.

Nyligen blev Malmö det nya hemmet till Skandinaviens största moské. Utan tvekan känns det att denna nyhet inte skulle bli väl mottagen bland lokalbefolkningen, varför  svenska medier valde att helt mörka historien – till förtret för herr Pour. För honom verkade det bli det sista halmstrået.

Herr Pour skrev en skandalös måste-läsas artikel om Sveriges medias oetiska och manipulativa praxis. I sitt förord sammanfattar han sin op-ed enligt följande:

  • I de flesta demokratiska länder bör medierna vara kritiska till dem som har makten. I Sverige kritiserar dock medierna dem som kritiserar myndigheterna. Kritik riktar sig inte mot de människor som har makten utan mot privata medborgare som enligt journalisterna har politiskt ”fel”  felaktiga idéer.

  • TV4 och alla andra medier vägrade att rapportera att det var muslimer som avbröt statsministern eftersom de ville påtvinga islamistiska värden på svenska arbetsplatser. När svenska medier rapporterade om händelsen fick allmänheten inte höra att dessa ”hijabaktivister” hade kopplingar till islamistiska organisationer. Snarare rapporterades det som om de var helt okända muslimska flickor som bara ville bära slöjorna.

  • De svenska medierna politiseras i den utsträckning de fungerar som en propagandamaskin. Genom sina lögner har de skapat möjligheter för ”post-sanningspolitik”. I stället för att vara neutrala har de svenska medierna i allmänhet ljugit för att upprätthålla vissa ”politiskt korrekta” värden. Man undrar vilken livsstil och politisk stabilitet Sverige kommer att ha när ingen kan veta sanningen om vad som egentligen händer.

Men vad Pour misslyckades med, var att identifiera vem som står bakom ”media”. Detta är den eviga frågan vi ställer på Winter Watch: Vem gör detta? Var detta en övervakning eller en avsiktlig underlåtenhet för att vara ”politiskt korrekt”?

Nej, förmodligen inte det senare, eftersom det skulle göra honom till en hycklare. Det är snarare troligt att han själv – såväl som majoriteten av världen – inte har fått ett grepp om det faktum att i stort sett har den radikaliserade judiska vänstern och globalisterna som är ägare och operatörer till den ”politiskt korrekta” mainstream median och rikedomskällan till den svåra, självförstörande, hyper-liberala ideologin som den presenterar. Detta blir mycket tydligt i såväl amerikanska som europeiska medier.

Sverige är inget undantag. Konglomeratgrupperna Bonnier, Schibsted och Stampen dominerar mediemarknaden. Följande är en lista över Sveriges topp sju dagstidningar och deras ägare:

  1. Aftonbladet, Schibsted
  2. Dagens Nyheter, Bonnier
  3. Expressen, Bonnier
  4. Göteborgs-Posten, Stampen
  5. Svenska Dagbladet, Schibsted
  6. Sydsvenskan, Bonnier
  7. Dagens Industri, Bonnier

Den judiska familjen Bonnier äger Bonniers medieimperium och den judiska familjen Hjörne äger Stampen. Stora internationella banker med judiska verkställande direktörer – som Goldman Sachs, JP Morgan och Bank of New York Mellon – äger och kontrollerar Schibsteds publikationer. Bland mindre publikationer och TV är ägarmönstret detsamma.

Även när ägarna inte är judiska, är de personer som placeras i kontrollerande positioner inom organisationen oftast det. Men på det stora hela utgör judarna en liten andel av Sveriges befolkning. Det finns bara uppskattningsvis 20 000 i detta land på 10 miljoner.

Även i media utanför Sverige försöker man mobba och skämma Sveriges ledare till att underkasta sig migrationsfrågan. Ett perfekt exempel på detta är ett avsnitt i april i ”Konfliktzon”, ett hyper-liberalt / globalistiskt program som producerats av den tyska nyhetsbyrån Deutsche Welle (DW). DW-korrespondent Michael Friedman intervjuar (på engelska) Sveriges justitie- och migrationsminister Morgan Johansson om hur landet hanterar migrationskrisen.

Jag rekommenderar hela 25-minuters videon; men om du inte har tid eller tålamod hoppar då till 8:00-11:00 under vilken Friedman, med extrem sarkasm, försöker skrämma Johansson till att inte ta emot fler migranter snabbare.

https://www.dw.com/en/morgan-johansson-on-conflict-zone/av-39465468

Det bör noteras att Friedman, som är anställd på DW som ”journalist”, är en tysk advokat från en polsk-judisk familj. Han var också vice president för det tysk-judiska rådet men tvingades avgå från denna position år 2003 på grund av anklagelser om narkotikainnehav och prostitution. Många av nyhetsartiklarna om hans fiaskon har tagits bort från internet, så den här korta historien från Los Angeles Times måste räcka:

Hans brott upptäcktes nästan av en slump. Polisen undersökte en östeuropeisk prostitutionsring när avslyssningar ledde dem till namnet ”Paolo Pinkel.” Enligt veckotidningen Der Spiegel använde Friedman det namnet när han bjöd in tre ukrainska prostituerade till Inter-Continental Hotel i Berlin och erbjöd dem kokain . Utredare attackerade Friedmans hem och kontor i förra månaden och hittade små mängder av drogen.

Friedman lämnade Tyskland och låg lågt i Venedig, men den efterföljande skandalen skadade både hans offentliga och hans privata liv. Hans talkshow “Vorsicht! Friedman”- eller“ Se upp! Friedman ”- avbröts och hans flickvän, Baerbel Schaefer, också en talkshowvärd, avslutade deras förhållande …

Paul Spiegel, ordförande för det judiska rådet, accepterade Friedmans avgång. ”Drogaffären är en mänsklig tragedi,” sade han. ”Men tiden läker alla sår. Efter en viss tid kommer han att få en andra chans, och jag är säker på att han kommer att få den”.

Han gjorde verkligen det – på DW.

Så vi har ett land (Sverige) som för sju år sedan rankades bland världens bästa ekonomier och hade högt index för livskvalitet och lycka och som försöker möta den ekonomiska, kulturella och säkerhetsbördan av massmigration åtföljt av civil oro och i kombination med attacker och propaganda från inhemska och internationella radikaliserade judiska vänster mainstream media.

Varför spelar det ingen roll om vem som kontrollerar media? Eftersom media formar verkligheten för majoriteten av folket och i en demokrati kan det vara en mycket, mycket farlig sak. Media dikterar kultur och kontrollerar politik. Politiker skapar lagar.

Nästa sak ska du veta, en 70-årig svensk kvinna arresterades för hatbrott efter att ha klagat på invandrare på sociala medier. Konstitutionella rättigheter fördömdes.

Det här är inte min farfars Sverige. Det är en galen värld. Det är en institutionell kollaps.

På nära håll är det här en oroande berättelse om en somalisk journalist som besökte Sverige, men som måste sedan fly efter hot, för att hon sade sanningen.

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: