Sveriges dolda motorväg mot helvetet


Gammelmedia vid Times of London tvingades av nödvändighet att rapportera om faktiska nyheter-på-marken i den migrationsöverbelastade staden Malmö, Sverige, i januari 2018. Tack för att du äntligen gjorde det. Sverige hade ”upplevt en oöverträffad uppgång av gängskjutningar, bombningar och sexuella övergrepp”, medgav Times. ”Människor använder maskingevär och handgranater – de vill döda,” säger Zoran Markovic, före detta chef för samhällspolisen i Rosengård. Antitankvapen hittades i en källare.

Rosengårds styrka arbetar från en svart fästning av armerad betong med smala fönster och ett 10 fot högt elektriskt staket. Det bombades i förra veckan, dagar efter att en polisbil sprängdes.

Winter Watch utförde öppen källkodsforskning om storleken och sammansättningen av invandrargängen i Malmö och fann att informationen var chockerande knapp – utan tvekan råder det en datablockering i ämnet.

Det var dålig nyhetsteckning även i Sverige, vilket knappast är en överraskning. Verkliga nyhetsmedier skulle ha utredande journalister om detta; men detta verkar också saknas. Täckningen som existerar, till exempel följande rubrik från en TIME-tidningsartikel, som använder politiserad gasbelysning mot kodorden ”Alt-Right” och ”konspirationsteori” istället för verklig utredningsrapportering.

”Mer än 36 procent av unga svenska kvinnor säger att de känner sig otrygga på natten,” fortsätter artikeln. Myndigheterna har medgett att de inte kan undersöka våldtäktsfallen omedelbart eftersom resurserna är inriktade på gängbrotten. ”Vi tvingas välja mellan två onda ting,” sade polisen.

Enligt artikeln sade Stefan Löfven, den yttersta vänsterns socialdemokratiska partis statsminister (vars pro-tredjevärldens invandrings- och ”asyl” -politik är orsaken till migrantinvasionen och våldet) i förra veckan att han var redo att sätta in armén i de ”drabbade områdena.”

Till och med den Sverigedemokratledaren Jimmie Åkesson ”förklarade krig” mot organiserad brottslighet och föreslog att Sverige skulle utplacera militären till dessa no-go zoner för att motverka våldet som befanns utom kontroll.

”Folk skjuts ihjäl på pizzarestauranger, människor dödas av handgranater som de hittar på gatan,” sade Åkesson i riksdagen på onsdagen. ”Detta är det nya Sverige; det nya, spännande dynamiska, multikulturella paradiset som så många här i denna församling … har kämpat för att skapa i så många år, ”sade han sarkastiskt.

I fjol visade BBC hur oärligt – och vi skulle säga olagligt – det är att hänvisa till en artikel som visar på att sexbrotten har stabiliserats under de senaste åren. En mogen 13-åring skulle kunna säga till dig genom att titta på diagram 1 och 2 att, ja, den paraboliska uppgången har slutat och det är bara för att Sverige inte längre erbjuder ett betydande antal asyl. Men skadan är skedd. Sverige har nu en av de högsta våldtäktsnivåerna per capita [se diagram 3].

En fråga som ingen ställer

Kommer det till något annat till denna störtflod av slödder som faller över Sverige? Kan det vara mycket mer avsiktligt och beväpnat än någon någonsin har föreställt sig? Kan politiker och internationella byråer vara ansvariga förrädare och femtekolonnare av värsta sorten? Det verkar som att gängkriminaliteten har överförts från Somalia till Malmö.

En somalisk journalist som återvände till sitt land av rädsla och uttalade att det är säkrare hemma än i PK Sverige, med tanke på att hemma behandlas frågan med större ärlighet.

Tänk också på att Somalia under de senaste åren har haft en solid ekonomisk och social återhämtning. Det finns arbete och investerare från Kina, Qatar, Turkiet och Indien som kommer in. Det finns en minimal anledning att erbjuda somalier flyktingstatus nu, eftersom deras land också kan använda sina med bättre utbildning.

Tog någon den lägsta gemensamma nämnaren från Somalia, Eritrea och Afghanistan och dumpade den på Sverige? Dessutom har den somaliska diasporans anti-sociala påverkan varit mycket mindre på andra håll. Fick Sverige någon specialbehandling? Är det därför som bakgrunden till dessa brottslingar är så svår att konstatera? Trycket orkestrerades av rika vanliga misstänkta internationalister som allierar sig med ett tvinnat, inverterat, masochistiskt, hjärntvättat element i det svenska samhället.

Winter Watch slutsats: Inget europeiskt land bör tillåta ohanterliga befolkningar bestående av afrikaner och från Mellanöstern. Men ännu viktigare är, att de få som släpps in bör vara mycket genomlysta. Att tillföra skada, arrangerad av svenska femte kolonnare, att kriminella element tillåts komma in. Den förrädiska och ansvariga svenska regeringen skräpar ner sitt land och måste fördömas, konserveras och ersättas med vuxenövervakning. Och jag köper inte lögnen ”inkompetens”.

För dem som gråter rasist, fråga dem vilken inverkan och skrik det skulle ha om Sverige skickade ut sina 1 000 farligaste och värsta vita brottslingar till något land med en annan kultur och ras, och det landet var politisk korrekt och hade nyhetsmörkning medan de bildade kriminella gäng och våldtog de inhemska kvinnorna.

Grattis, idioter, ditt land har blivit likt Brasilien. När den nya vuxenövervakningen är etablerad kan de konsultera BOPE från Rio de Janerio och använda samma taktik som illustreras i följande videoklipp. BOPE kan ge Sverige många års erfarenhet av att hantera helvetet.

 Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: