Pentagon planerar att deportera sionister när den globala valutan återinförs

By 
Veckobrev, 28 augusti 2019
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for g7-mötet

Det amerikanska militärindustriella komplexet gör allvarliga förflyttningar mot sionisterna och förbereder sig för att utvisa många av dem till en judisk autonom zon i Sibirien, säger Pentagon-källorna. Medan Pentagon och dess allierade är ganska angelägna om att ta över sionisternas kontroll, vilket även centralbankirerna och G7-ledarna som träffades i förra veckan i Jackson Hole, Wyoming och Biarritz medger. Frankrike medger att ett ekonomiskt paradigmskifte behövs. Dessa förändringar är relaterade till prat om en global finansiell återställning som skulle få ett slut på den sionistiska kontrollen av privatägda centralbanker, säger källorna.

En hel mängd stora höjdare har nu offentligt begärt om en ekonomisk återställning. Dessa inkluderar IMF-chefen Christine Lagarde, den ryska presidenten Vladimir Putin, den kinesiska presidenten Xi Jinping, det Rothschild-ägda Economist och andra. De har alla begärt att den amerikanska dollarn ersätts med en ny internationell valuta. En sådan valuta skulle nästan per definition falla utom sionistisk kontroll, eftersom världsekonomins intressen och den sionistkontrollerade amerikanska företagsregeringen befinner sig i konflikt.

”Handelskriget är en front för den globala valutatåterställningen”, bekräftar Pentagon-källorna. USAs president Donald Trump har kallat verkställande direktörerna för JPMorgan Chase Bank, Bank of America, Citigroup och andra för att erhålla stöd för hans ställning till handelskriget, säger källorna. Avskaffandet av JPMorgan Chases alla kreditkortsskulder i Canada, implosionen av Deutsche Bank, avslöjandet av General Electric-bedrägeriet, devalveringen av yuanen och en guldbaserad dollar ingick alla  som en del av den pågående kohandeln inför det nya systemet, de säger.

Hur som helst, Trump skrävlar och ringer, men siffrorna visar klart att det nya systemet kommer att ta bort makten från Förenta staterna. Förenta staterna står nu för endast
10 % av världshandeln, medan över 70 % av den globala BNP använder den amerikanska dollarn som ankarvaluta, uppger Bank of England. Detta gör det uppenbart för alla att den globala valutaåterställningen tar bort en enorm makt från det amerikanska företaget.

emergency

Trump medgav i förra veckan att han kan ”förklara en nationell nödsituation” i frågan eftersom ”vi har förlorat totalt nästan en miljard dollar per år under många år”.

Detta är det närmaste en amerikansk president har kommit med för att offentligt förklara en konkurs. Andra Trump-uttalanden och handlingar pekar alla på någon existensiell kris. Han har försökt ta över Grönland och dess resurser, försökt fakturera de allierade för fulla kostnader för amerikanska militärbaser ”plus 50 %” och satt tullar på allt kinesiskt, allt på grund av förestående uteblivna betalningar, är flera källor överens om.

Den amerikanska militären förbereder sig för de pågående stora förändringarna genom att sätta armén som övergripande ledning för militären, medan marinen tar över kontrollen över de olika underrättelsebyråerna, säger Pentagon-källorna. Detta betyder att den nya chefen för alla amerikanska underrättelsebyråer är ..

maguire

Joe Maguire

… den före detta Navy Seal viceamiralen Joe Maguire, som blir den nye direktören för National Intelligence, uppger Pentagon källor. Maguire tar över efter den avsatte ”inte bara Deep State lockfågeln – ex-senatorn Dan Coats, utan också hans ställföreträdare och [före detta CIA-direktör John] Brennan och CIA-lakejen Sue Gordon,” säger de.

De facto, förklarade den amerikanska militärregeringen ”krig mot den judiska maffian på deras sorgligaste dag, Tisha B’av,” säger källorna. Dokumenten relaterade till pedofilen/utpressare Jeffrey Epstein öppnades den 9 augusti och ”han begick självmord” den 10 augusti för att påskynda åtalet mot andra, eftersom alla bevis nu är tillåtna utan någon domstolsutmaning,” säger Pentagon-källorna.

”Det första templet förstördes 586 f.Kr., det andra templet förstördes 70 e.Kr., utvisningen från England skedde år 1290, utvisningen från Spanien år 1492, och nu kan sionismens upphörande under Tisha B’av leda till tvångsdeporteringar till den judiska autonoma zonen inom det ryska Fjärranöstern, eftersom judar får karmisk rättvisa för sina århundraden av ”anti-goy” förräderi, ”förklarar Pentagon-källorna.

big

Källorna tillägger: ”Epstein är uppenbarligen en militäragent som kan ha blivit avfiltrerad för att utrota Mossads utpressning i väst, sionistparasiter, megagruppen AIPAC och hela den israeliska femtekolonnen.”

”Som ett segervarv för satanisterna och sionisterna dog Epstein” i en ålder av 66 år, 6 månader, 22 dagar = 66,6 år gammal klockan 06 på den judiska sorgdagen ”, fortsätter källorna.

”Den 10 augusti firade också Försvarsdepartementet sitt 70-års jubileum”, där man hade stora framgångar på Epstein Island med multispektrala satelliter med avsikt att kunna åtala för mordisk pedofili och andra avskyvärda brott”, säger de.

Image result for Ilhan Omar och Rashida Tlaib

Ilhan Omar och Rashida Tlaib

Källorna uppger också, att ”Trump tvingade på ett smart sätt Bibi (den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu) till att neka kongresskvinnorna Ilhan Omar och Rashida Tlaib efter att de hade exponerat Israel som en förtryckande stat, det talas om sprickbildning inom stödet för en tvåstatslösning samtidigt som man ökar BDS [bojkott, avyttring, sanktions-rörelsen] . Bibi, krigsförbrytaren för 9/11, 3/11 ser nu ut som en Trump-lakej och han vinner kanske inte ett omval”.

 

Trump förklarar både den kinesiska presidenten Xi Jinping och Fed-ordföranden Jerome Powell för att vara ”fiender” och klargjorde det ganska tydligt att USAs konkurs leder till både anti-sionistiska och anti-kinesiska reaktioner. Men det verkliga problemet är inte så enkelt.

Mark_Carney

Mark Carney

Bank of Englands guvernör Mark Carney klargjorde detta i ett mycket intressant anförande inför sina centralbankskolleger i förra veckan. Enligt Carney finns det ”djupa brister inom det internationella monetära finanssystemet (IMFS) förorsakade till stor del av ”en destabiliserande asymmetri i hjärtat av IMFS” – den amerikanska dollarn. USA svarar nu för 10 % av världshandeln och 15 % av världens BNP, medan ”dollarn fungerar som det monetära ankaret i flertalet länder och står för två tredjedelar av den globala BNPn och med över 70 % av världens BNP”.

Tillväxtmarknadsekonomierna (EME) som till stor del utesluts ur förvaltningen av IMFS utgör nu 60 % av den globala BNPn och kommer att stå för 75 % fram till år 2030, säger han. Deras uteslutning från kontrollen över finanssystemet bromsar den ekonomiska tillväxten för ”fem-sjättedelar” av världsekonomin.

Carney riktar sig också mot den nuvarande regimen med ultralåga räntor och konstaterar, ”tidigare instanser med mycket låga räntor har haft en tendens att sammanfalla med händelser med hög risk för krig, finanskriser och brott inom den monetära regimen”. Carney avslutar med att säga, ”Låt oss avsluta den ondskefulla försummelsen hos IMFS och låt oss bygga upp ett system värt den mångfaldiga, globala ekonomin som växer fram”.

Här kan du lyssna till hans tal: The Growing Challenges for Monetary Policy

press

Intressant nog kom Carneys analys när USAs Finansdepartement hade utfärdat följande uttalande:

”Finansministern … måste överväga om länder manipulerar växelkursen mellan sin valuta och USAs dollar för att förhindra en effektiv betalningsbalansjustering eller för att erhålla en orättvis konkurrensfördel inom internationell handel. Minister Mnuchin, under president Trumps regi, har idag fastställt att Kina är en valutamanipulatör”.

President Trump twittrade, ”Vårt land har dumt nog tappat miljarder dollar mot Kina under många år. Vi behöver inte Kina och ärligt talat skulle det vara mycket bättre utan dem. ”Han twittrade också,” Frågan som ställs, varför betalar vi så mycket mer i ränta än Tyskland och vissa andra länder? ”Svaret är naturligtvis det, att den amerikanska dollarn är för närvarande inte bra för den amerikanska ekonomin.

Carneys föreslagna lösning är att ersätta dollarn med ”libra”, en kryptovaluta som kontrolleras av hans tidigare kabbal chefer. Men den verkliga lösningen är naturligtvis något som din korrespondent har sagt under flera år: USA måste utfärda en ny valuta separat från den inte längre existerande amerikanska FN-dollarn.

En källa inom den härskande kommittén för de 13 blodslinjerna som kontrollerar det gamla systemet säger: ”På det stora hela taget är vi mycket snabba; det kallas för acceleration inom investeringsbanksystemet. ”Källan, som är en europeisk kunglig, säger att en framtida planeringsbyrå övervägs aktivt. Den borde ha ett röstningsförfarande baserad på den nuvarande verkligheten i världen, och inte på den värld som fanns efter det andra världskriget när systemet vi nu använder inrättades, säger han.

Världen är som en gigantisk supertanker som det tar lång tid att svänga runt, även om det finns en ny kapten som vill ändra riktning. Det är därför som förändringar sker mycket snabbt genom traditionella åtgärder, men framstegen verkar så långsamma. Icke desto mindre, kommer det att bli intressant att se vad som händer på eller runt den 31 september då det amerikanska företaget måste göra betalningar till sina internationella borgenärer. Den här författaren är inte en hedgefondsinvesterare, men om han vore det, skulle han satsa på instabilitet i höst.

Om västvärlden inte gör något avgörande då, är det en bra satsning att asiaterna kommer att göra en förflyttning efter det kinesiska nyåret år 2020. Om de gör det, kom ihåg att kineserna är väldigt försiktiga, men när de rör på sig gör de det rejält.

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

 1. I’m extremely impressed together with your writing talents and
  also with the format on your blog. Is that this a paid theme or
  did you customize it yourself? Either way keep up the excellent high quality
  writing, it is uncommon to peer a nice blog like this one these days..

  I am sure this article has touched all the internet
  visitors, its really really nice paragraph on building
  up new webpage. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any
  interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.

  Personally, if all webmasters and bloggers made
  good content as you did, the net will be a lot more
  useful than ever before.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: