Den amerikanska regeringen lider av Epstein-Barr-viruset

By 
Veckobrev, 19 augusti, 2019

https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den senaste amerikanska politiska dialogen har dominerats av Mossad pedofilen/ utpressaren Jeffery Epstein och Bush-erans Iran-Contras täckningskonstnär chefsåklagare William Barr, och detta är förmodligen inte av någon slump. Valet av Epstein och Barr kan mycket väl ha varit ett avsiktligt drag mot Epstein-Barr-viruset. Epstein-Barr (EB) var också ett av de första virusen som konstruerats av den nazistiska fraktionen för att orsaka cancer hos riktade offer, säger japansk militär underrättelse.

I det här fallet har vi en iscensatt offentlig kamp mellan Deep State-agenterna Epstein (Mossad) och Barr (Nazi / Mossad) som medvetet verkar ha förorsakat ett dödligt funktionsfel inom den amerikanska politiska dialogen som den beskrivs av MSM-propagandamedia.

Låt oss ta en titt bakom den ”fuskade” Epstein-operationen för att se om den verkligen är en del av något mycket mer sofistikerat.

Image result for epstein

Iscensättningen av Epsteins ”självmord” i en ”självmordssäker” fängelsecell fördömdes omedelbart av Barr, även om det inträffade under hans överinseende. Omedelbart efter ”självmordet” släpptes nyheterna som visade att Epstein hade ett brutet ben i halsen något som vanligtvis bara går sönder när en person medvetet har kvävts. Efter detta fanns ett ”officiellt” obduktionsprotokoll som visade att det trots allt hade förekommit ett ”självmord”.

Det som är intressant med denna operation är att opinionsundersökningarna visar att
42 % av amerikanerna tror att han mördades, medan endast 29 % tror på den ”officiella” historien om att han begick självmord.

Detta innebär nu att bara en minoritet av dessa monsterdryck-drickande hårdnackade amerikaner tror på sin regering.

Faktum är att Pentagon-källorna säger att Epstein har tillåtits att …

… förfalska sin död i utbyte mot ett fullt samarbete i den kommande borttagningen av de över 300 största VIP-medlemmarna som besökte hans Pedophile Island. Det avsiktligt utförda ”självmordet” av Epstein har gjort det möjligt att omvandla sexförbrytelse-undersökningen för Epsteins minderåriga till en mordutredning, utförd av Barr, säger källorna. Detta ger den amerikanska inhemska- och militärpolisen mycket starkare befogenheter, säger de.

Visserligen följdes den iscensatta Epstein-döden snabbt av en FBI-attack på Epsteins ö. FBI-agenter på plats öppnade medvetet ett fönster för att låta en drönare fotografera en blodig säng inuti ”templet” på hans ö. Det kan ses vid cirka 2.22 minuter in på videon på länken nedan.

Vi får också in rapporter från den amerikanska marinens underrättelselänkade informations- / desinformationssidan Sorcha Faal om att marindykare har hittat resterna av barnskelett på havsbotten nära Epsteins ö. Detta innebär att skandalen ser ut att flyttas från VIPs som har haft sex med minderåriga flickor som uppnått pubertetsåldern, för att idka rituella offerritualer med barn, många av dem har till och med befunnit sig före puberteten.

operation-midland

Brittiska MI6-underrättelseskällor varnar för att användningen av Barr som en nyckelperson i Epstein-utredningen kan öppna för missbruk av ”tyska DVD” -agenter för att ta ner politiska motståndare med ”Trumped-up” pedofili anklagelser. Källorna konstaterar att ”Lord Edwin Brammal, den högste levande officeren efter drottningen inom de brittiska väpnade styrkorna” och andra, hade nyligen fått sina rykten förstörda på grund av falska pedofilanklagelser.

Men samma källor håller med om att världen stod inför en satanistisk fiende. De sa: ”Vi ser satanismen främst som en extremistisk (fanatisk) religiös kult, vilken som helst, men den utgör mer som en kompromiss- och kontrollmekanism för de allra högsta inom den sociala världsordningen.

Samma källor sade också att Epstein-fallet var ”ett fiasko på global nivå för de högsta inom samhällsskiktet” och att ”allt kommer att komma ut.” Han nämnde också att drottningens son, prins Andrew, var insyltad, likt alla de andra. Han borde ha behandlats för sitt sexberoende och behandlats ordentligt medan han fanns i förvar”.

Medan denna brittiska kungliga källan är uppenbart nervös för den överhängande rensningen av pedofiler på hög nivå, lyfter han dock fram att Barr var för att man höll hemliga militärdomstolar, medan världen kräver offentliga och rättvisa rättegångar.

Även om det är bra att arrestera högprofilerade pedofiler, ser vi fortfarande inga MSM-medier som vill straffa krigsbrott likt 9/11 eller massmord på platser som Irak och Japan.

Den andra dimensionen för detta hot mot massgripanden av pedofiler är naturligtvis ekonomisk. I huvudsak kan argumentet från Washington DC kokas ner till en annan dimension ”om ni går i konkurs, kommer vi att gripa er för pedofili.”

Det ökade trycket på pedofiler och personer infångade av Epstein hänger ihop med ett brittiskt lett blodlinjeförsök att väcka lagliga (anti-konkurrens) anklagelser mot en stor likviditetspool som är kopplad till EU, säger MI6-källor. Detta är en laglig mekanism för att kontrollera bankkartellen, förklarar källan, medan han samtidigt varnar för att ”många har dött i bankirernas händer” genom att ha försökt använda sig av denna mekanism.

Vad folk behöver förstå är att bankrörelsen bestående av fiat-bankirerna som äger Washington DC, EU och Japan hotar inte den friska delen av dessa länder, inklusive de icke korrupta byråkraterna och politikerna. I själva verket skulle en konkurs för dessa bankirer befria dessa länder från det babyloniska skuldslaveriet, något som många inom den västerländska militära / underrättelsevärlden känner till.

Den amerikanska militären kommer att förbli fullt finansierad under den kommande nya kampanjen för att äntligen gå i konkurs med den politiska cirkusen i Washington DC och dess cirkusdirektörer i Tel Aviv och Schweiz. Detta kan ses genom att man tittar på oljeexporten från det amerikanska militärprotektoratet i Saudiarabien bort från USA (som betalar med IOU:s) till Kina (som betalar kontant).

[En IOU (förkortad från frasen ”Jag är skyldig dig”)  är vanligtvis ett informellt dokument som erkänner skuld. En IOU skiljer sig från en skuldebrev genom att en IOU inte är ett förhandlingsbart instrument och inte anger återbetalningsvillkor såsom återbetalningstidpunkten. IOU: er anger vanligtvis gäldenären, det skyldiga beloppet och ibland borgenären. IOU: er kan vara undertecknade eller ha distinkta märken eller mönster för att säkerställa äktheten. I vissa fall kan IOU: er ersättas för en specifik produkt eller tjänst snarare än en mängd valuta, vilket utgör en form av skript.]

sa

Enligt TankerTrackers.com, som spårar oljetankfartyg och transporter baserade på satellitbilder och fartygens automatiska identifieringssystem, exporterade Saudiarabien 1 802 778 fat per dag (bpd) till Kina i juli 2019, vilket är upp till 96 % jämfört med 921 811 bpd i augusti 2018. Exporten till USA i juli var däremot 262 053 bd, eller en minskning med nästan 62 % från 687 946 bd per augusti i fjol.

Förslaget från Saudiarabien om att skapa ett nytt land för 500 miljarder dollar av Massachusetts storlek, för att man kunde kringgå befintliga tabun mot genetiskt förbättrande människor och där man kommer att införa alla typer av annan undertryckt teknik, visar på att USAs centralkommando åtminstone försöker starta en utbrytande civilisation.

   

Institutionen för DC, växer under tiden och blir allt mer desperat för var dag. IPå det inhemska planet har en ökning av antalet tillfällen med masskjutningar (vare sig de är verkliga eller falska) minskat i antal då allmänheten har blivit förlamad av dem. Ett försök för att starta falska iscensatta höger / vänster upplopp i Portland, Oregon, har också misslyckats.

ncb

Efter de misslyckade regimskiftesinsatserna som var avsedda för att stjäla olja från Venezuela, Syrien, Iran och någon annanstans, hoppades DCs neocons att de kunde avvärja en konkurs genom att köpa Grönland från Danmark.

Image result for hong kong protest

De försöker också destabilisera Hong Kong som ett försök till att få förhandlingsmakt med Kina. Protesterna där började som ett legitimt drag av Hong Kongs medborgare för att upphäva en lag som skulle göra det möjligt för dem att utlämnas till Kina. Hong Kong befolkas till stor del av människor som flydde från det kommunistiska Kina, så lagen drabbade verkligen en nerv.

Image result for hong kong protest

Efter att Kina backats tillbaka, degenererades protesterna till våldsamma åtgärder av professionella agentprovokatörer som betalats av sionisterna, uppger asiatiska hemliga samhällskällor. Syftet var att tvinga Kina till att använda sig av överdriven makt och därmed förstöra sin internationella image, medger CIA-källorna. Kineserna lärde sig emellertid från protesterna på Tiananmen-torget år 1989 och använder sig av konventionella anti-upploppsstrategier såsom vattenkanoner och gripanden av våldsamma människor för att hålla dessa protester civila.

Hong Kong-rörelserna kom till när Trump tvingades av den inhemska oppositionen att slå ner mot tullarna mot ytterligare 300 miljarder dollar kinesiska varor. Vem som helst som känner till den verkliga världen förstår att en konkurs som använder sig av obetalbara skulder till att köpa saker (som företaget i USA) befinner sig inte i en stark förhandlingsposition. De människor som gynnas av att distribuera billiga kinesiska varor i USA förstår detta.

USA betalar nu 94 % av alla globala avkastningar eftersom de desperat försöker hålla sig flytande. På finansmarknaderna betyder det att de betalar mer ränta än andra, vilket utgör ett tydligt tecken på försämrad kreditvärdighet.

Den amerikanska företagsregeringen har finansiering fram till början av september, men det finns en växande konsensus om att driva på en faktisk offentlig konkurs för den amerikanska företagsregeringen nu i höst. Självfallet har DC-folket lyckats undvika detta scenario hittills och kunde väl dra bort det igen i höst.

Det kommer emellertid att pågå en enorm kamp i år som äntligen kan dra ut proppen på den EB-infekterade politiska cirkusen i Washington DC. Visst – samhället, Vatikanen, ryssarna och kineserna, bland andra, vill att de sionistiska bråkmakarna ska släppas permanent. Sionisterna kommer att slåss mot detta med näbbar och klor.

Så passa på och vila under resten av sommaren, för i höst ser det mest troligt ut att bli mer hektiskt än vanligt.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: