Lugnet före stormen – den 31 oktober brakar det loss!

När ska svenska folket vakna? Den frågan har många med mig ställt sig. Men snart smäller det! Det smäller inte bara i Sverige utan det smäller i hela världen. Ta reda på fakta, för de finns där mitt framför ögonen på dig, om du väljer att se dem. Nu får vi också oss förklarat Madonnas budskap till oss vid Eurovisions schagerfestivalen tidigare i år.

Ladda ner sidan så att du har den på din dator. Så att du har datumen och kan gå tillbaka för att se om det blev det som förutspåddes?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Wednesday, August 14, 2019

https://beforeitsnews.com/v3/prophecy/2019/2507488.html

Personerna i de civila myndighetspositioner har överlämnat världen till mörkrets vägar. De har planerat i många år för att få ner alla världens ekonomier i en enda sväng och kommer att förstöra mycket av det vi känner till idag i det värsta krig som denna värld någonsin har sett och de två verkar vara planerade att sammanfalla.

Det mest upprörande av allt är att denna plan har visats för oss med tydlig kraft, och de påpekar till och med de datum när viktiga händelser kommer att inträffa, och de flesta är lyckligt medvetna om vad som snart kommer att ske utanför deras dörrar. Från av vad vi ser händer i världen idag verkar denna plan vara planerad att genomföras i år – 2019.

Är du vaken ännu och är du redo för vad som kommer? Vet du att det finns en väg ut ur detta och att vissa kommer att undgå allt detta innan det händer?

Information om denna plan har visats för oss och hur den passar in i Bibelns profetior diskuteras även i videon här nedan:

Gör här en översättning och utskrift av vad som sägs här:


Hej, och tack för att du tittade på den här videon. I den här videon kommer vi att titta på en plan som globalisterna och de som kontrollerar regeringarna i denna världen bakom kulisserna har lagt ut för alla till beskådande. Målet för denna plan är början av WW3 från vilken en ny världsordning under en världsregering och en enda världsherre kommer att upprättas.

Detta är förmodligen en av de viktigaste filmerna som jag har publicerat hittills och idag vill jag visa er hur denna plan har presenterats för er, tydligt för alla att se. De flesta människor i världen tror att livet kommer att fortsätta enkelt, eftersom de idag inte vet att tiden för denna planering genomförs och visar sig närma sig snabbt.

Jag har nyligen publicerat en video där vissa delar av den här planen redan har blivit synliga och jag skulle rekommendera dig att titta på den här videon om du inte redan har sett den för att ta itu med några saknade detaljer i dagens situation. Den kan också besvara några av de frågor du kan ha och som jag inte kommer att ta helt upp igen i dagens video. Så låt oss gå till detaljerna om vad jag behöver dela med mig till dig idag.

macron-brexit.jpgJag kom över den här artikeln på internet där den franske presidenten Emmanuel Macron uttalade sig mycket empatiskt att bryter denna eller den skrivna planen på utträde från EU, med eller utan en avtal ut,  kommer den inte att förlängas förbi den aktuella tidsfristen – den 31 oktober 2019.

Nu tror jag att det är viktigt att vi tittar på händelser förknippade med Brexit på en tidslinje eftersom den ger en insikt i denna plan när vi hänvisar den till andra händelser som också verkar vara associerade med denna tidpunkt.

En folkomröstning hölls i Storbritannien den 23 juni 2016 där majoriteten av de som röstade valde att lämna EU. Den 29 mars 2017 skrevs Artikel 50, som gör det möjligt för EU:s medlemsländer att dra sig ut ur EU och beskriver förfarandena för hur man gör detta formellt. Detta utlöstes skriftligen av Storbritanniens premiärminister Theresa May till det europeiska parlamentets president Donald Tusk. 

Detta startade en tvåårig nedräkning för Storbritannien som formellt att lämna EU. Denna process blev sedan känd som Brexit. Det ursprungliga utgångsdatumet fastställdes sedan till kl 23.00 den 29 mars 2019. Men misslyckandet med att komma överens i House of Commons ledde till en omröstning den 14 mars 2019 genom vilken den brittiska regeringen sökte tillstånd från EU om att enas om ett senare Brexit, ett datum med senare förlängning av Artikel 50. Theresa May begärde att detta datum skulle fastställas till den 30 juni till vilket EU svarade med två möjliga utträdesdatum beroende på resultatet av utträdesavtalet inom den brittiska regeringen. Dessa fastställdes till den 22 maj och det tillbakadragande avtalet godkändes om inte datumet kunde ha fastställts till den 12 april.

Under de dagar som följde kunde återigen inget avtal nås som fick premiärminister Theresa att utlysa ytterligare en utvidgning av Artikel 50. Och vid mötet med EU-rådet som hölls den 10 april 2019, enades man om att skjuta upp Brexit till den 31 oktober.

Frankrikes president Emmanuel Macron har nu konstaterat att den 31 oktober är det sista datumet för Brexit. Varför är det här viktigt att veta att det har funnits en annan fråga i nyheterna som de flesta skulle vara medvetna om, att de har följt ett liknande mönster även om slutmålet hade flyttats framåt många fler gånger än för Brexit. Jag hänvisar naturligtvis till president Trumps ”Deal of the Century” (århundradets överenskommelse). Jag tror att det är viktigt att vi också tittar på den tidslinjen och jag kommer snart att visa er varför.

deal

peace  jared

President Trumps fredsplan för Mellanöstern har kommit långt sedan han tillkännagav Deal of the Century i november 2016 precis efter att han vunnit valet. I mars 2017 tillkännagav Trump att han inte omedelbart skulle titta på denna fråga eftersom det fanns många andra frågor som krävde hans omedelbara uppmärksamhet. Inte mycket information om tidpunkten för tillkännagivandet tillhandahölls förrän den 22 juni 2018 där Jared Kushner rapporterades ha sagt att avtalet skulle tillkännages snart. Återigen utan specifikt datum.

plan1.jpg

Nästa gång hade vi rapporter om att avtalet skulle tillkännages vid FN:s generalförsamling som hölls i september 2018. Efter mycket förväntan hände ingenting. Men detta ledde till att information gavs till allmänheten som indikerade på att planen skulle släppas inom 2-3 månader av president Trump själv.

Efter att ytterligare 2-3 månader förflutit igen, fanns det inget som tydde på att fredsplanen för Mellanöstern skulle tillkännages. I slutet av november 2018 sade den amerikanske ambassadören i Israel att fredsplanen kommer att tillkännages vid rätt tidpunkt dock utan att ange något datum för tillkännagivandet ännu en gång. Sedan rapporterades det att början av 2019 skulle anges som tidpunkten för tillkännagivandet.

Fram till 26 december 2018 antogs i omröstning i Israels Knesset för att lösa regeringen som kräver att de israeliska medborgarna går till val för att välja en ny regering. Detta skjuter upp ännu en gång tillkännagivandet av president Trumps Deal of the Century. Vad som för närvarande sades, skulle överenskommelsen släppas när den nya regeringen i Israel hade bildats.

plan2

Den 9 april röstade Israel för en ny regering men ett dödläge mellan koalitionspartierna förhindrade att en överenskommelse nåddes och i en omröstning antogs att man skulle ha en andra valrunda efter att tidsfristen för att bilda den nya regeringen den 29 maj 2019 hade löpt ut.

koalition

En andra omgång av valet skulle nu följa den 17 september 2019 och baserat på de villkor som anges i denna artikel är tidpunkten för vilken Trumps överenskommelse skulle meddelas, tycktes nu bestämmas av den tid då Israel kommer att bilda en ny regering. Om samma regler för att bilda en regering tillämpas på Israels andra valrunda kommer nästa tidsfrist för att bilda en ny regering för Israel att äga rum vid midnatt
den 30 oktober 2019.

plan3

Just idag när jag arbetade med den här videon stötte jag på den här artikeln där Trump-administrationen förklarade att de skulle skjuta upp Deal of the Century till november.

nov

När vi överväger hur mycket uppmärksamhet Brexit har fått i media, att det ägs av globalisterna vet vi, att Brexit utgör en mycket viktig del av globalisternas plan för vad som komma skall.

world

Det går inte bara med den uppmärksamhet som denna händelse har fått på omslagen till nuvarande och tidigare Economist-tidskrifter utan speciellt i den bild som de har valt att associera med denna händelse av världen år 2019.

Brexit är två gånger associerat med de fyra ryttarna av Apocalypsen. En gång på magasinet och också i en artikel där vi ser den här bilden så vad fienderna skulle planera för Brexit. Jag tror att vi hittar ledtrådar för detta i planen på att åstadkomma WW3 som tecknades ner av Albert Pike år 1871 där vi läser följande:

WW3 måste underblåsas genom att man drar fördelar av skillnaderna orsakade av dagordningen för Illuminati, mellan de politiska sionisterna och ledarna i den islamiska världen. Kriget måste bedrivas på ett sådant sätt att islam och den politiska sionismen ömsesidigt förstör varandra. Under tiden kommer de andra nationerna som ännu en gång har avsett denna fråga att kämpa till  en punkt för fullständig fysisk, moralisk, andlig och ekonomisk utmattning. 

Vi kommer att släppa loss nihilisterna (skeptikerna) och ateisterna och vi ska provocera en formidabel social katalysm som i all sin skräck tydligt kommer att visa nationerna effekten av absolut ateism, vildhetens ursprung och det blodigaste kaos.

Nu ligger huvudfokuset på denna plan att åstadkomma WW3 som kommer att påverka hela världen, men attribut som vi ser i Brexit-processen skulle också kunna nämnas i Pikes skrivelse.  Enligt min mening, och utifrån vad jag har sett, är det en sak som sticker ut angående Brexit och det är frågan om människor som är uppdelade i frågan och inte lyckas nå en överenskommelse vilket har gjort att förseningar och datum har flyttats framåt.

langnasa

Det är exakt vad som händer också i Israels nuvarande valprocess. Huvudfokuset på Pikes plan är att åstadkomma en ömsesidig förstörelse av de politiska sionisterna och islam verkar också vara under förberedelse vid tidpunkten för publiceringen av dessa videor och passar perfekt till det uttalade målet i denna plan. Vid tidpunkten för den här videon publicerades spänningarna snabbt mellan USA och Iran, som vid den tiden fick skulden för raketattacker mot Mekka och saboterade oljetankfartyg i den Persiska Gulfen.

Det är klart att scenen håller på att inledas för en ny konflikt som håller på att börja och Pikes plan visar oss det avsedda resultatet. Om Storbritannien deporterades från EU utan en överenskommelse kort innan detta krig bryter ut, skulle detta säkert ha en allvarlig inverkan på världsmarknaderna med tanke på att London är ett finanscentrum och har en viktig roll i världens ekonomier.

iran

Om WW3 bryter ut mellan USA och Iran kort efter Brexit är jag, och du kommer att hålla med, om att detta skulle ha all potential att åstadkomma katastrofala sociala och ekonomiska katalysmer. Detta skulle påverka hela världen. Världens krav på olja och energi skulle inte längre uppfyllas och alla världsmarknader kraschar eftersom världens ekonomier förlitar sig på energi.

När energin tas bort från ekvationen blir det säkert ett kärnvapenkrig och en förstörelse av USA och det mesta av Mellanöstern säkert. Ingenting kommer att fungera och produktiviteten som förlitar sig på energi kommer att stanna. Pengar kommer att bli värdelösa och vi ser också detta påvisas för oss som en del av en ögonblickshändelse som går till animering.

I den här scenen producerar ett enda oljeborrtorn några droppar olja som inte kan möta hela världens behov av energi och jag tror att detta kommer att vara en del av den planerade katalysmen som vår fiende avser att åstadkomma genom att ta bort USA och det mesta av Mellanöstern från spelplanen.

appelskrutt.jpg
krona

I den här scenen med den brittiska kranskronan där myntet sticker ut under en sko när ett äpple halveras. Detta pekar så tydligt för mig på Brexit eller det avsedda slutet på Storbritanniens ekonomi som förknippas med att ett äpple halveras och sprider en ekonomisk kollaps till resten av världen när WW3 bryter ut. Kort efter Brexit och detta för att sedan ta bort USA och det mesta av Mellanöstern också.

Detta mynt präglades i Storbritannien under 1920 -1930-talen och är därför definitivt associerat med Storbritanniens ekonomi och därför kopplat till Brexit. Trumps Deal of the Centry verkar utgöra en delning av äpplet det handlar om. Med tanke på den hemlighet som har åtföljt denna plan i nästan två år och vad den förväntas uppnå i Mellanöstern.

Detta segment i animeringen visar oss vad globalisterna planerade att göra när vi läser vad som står skrivet i Guds ord från Guds öga. Deras avsikt är att sprida gudarnas äpple i ögat av Jerusalem när den nya världsordningen införs. I följande två avsnitt ser vi hur Israel säger sig försöka befria sig från det som kommer och nu kommer Gud att be alla nationer för sitt folk att de kämpar för det som tillhör Gud.

Sak 2: 7 -9:
Kom, Sion! Fly, du som bor i dotter Babylon! ”8 För det här säger Herren, den Allsmäktige:
”Efter att den härliga har sänt mig mot de nationer som har plundrat dig – för den som vidrör dig vidrör hans ögons äpple – 9 Jag kommer räcker säkert min hand mot dem så att deras slavar plundrar dem. [a] Då vet du att Herren, den Allsmäktige, har sänt mig.

Joel 3:2
Vid den tiden, när dagen är inne då jag vänder Judas och Jerusalems öde,
skall jag samla alla folk och föra dem ner i Joshafats dal. Där skall jag ställa dem till svars för vad de gjort mot Israel, mitt eget folk, som de skingrat bland folken. De har styckat mitt land och kastat lott om mitt folk. De har lämnat pojkar som betalning för skökor och sålt flickor för vin som de druckit.

Baserat på vad vi har visat av globalisterna och vad vi läser i Guds ord kommer Trumps Deal of the Century nästan säkert att involvera en delning av Jerusalem. Detta kommer att få till sig vad som finns skrivet i 1 Tess. kap. 5 i form av att kalla det fred och säkerhet och åstadkomma den största förstörelse som denna värld någonsin har skådat.

Men om tid och stund, bröder, behöver man inte skriva till er, för ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. Just när folk säger: ”Allt är lugnt och tryggt”, då kommer katastrofen lika plötsligt som värkarna när en kvinna skall föda, och de slipper inte undan.

oktoberSå vid denna tidpunkt frågas vi om två mycket viktiga tidsfrister. Båda tillhör en del av fiendens plan och båda konvergerar till den 31 oktober 2019.

Låt oss tänka på Israels situation för ett ögonblick. Vilken effekt kommer allt detta att få på Israel om de som för närvarande leder Guds utvalda nation inte lyckas nå en överenskommelse eller avviker i frågan om att bilda en regering för en andra gång, vilket verkar vara exakt samma mönster som också är en del av Brexit.

israels-regering

Nu spekulerar jag bara här, men kan det vara så att de som för närvarande leder Israel har avsiktligen upplöst regeringen för att ha Israel utan riktning, utan regering och utan en särskilt utsedd ledare vid en mycket specifik och avgörande tidpunkt, då ett fruktansvärt tillfälle kommer att presenteras för nationen genom en Messias-liknande figur som kommer att gå fram för att rädda dem från en säker förstörelse.

halloween allhelgona.jpg

Kan det vara så att denna händelse triggar igång en process när Trumps Deal of the Century tillkännages och att detta kommer att sammanfalla med den tid då ekonomisk omvälvning utlöses som en del av Brexit? Det blir ännu mer intressant. Brexit sammanfaller med den 31 oktober, vilket naturligtvis också är dagen för Halloween, en satanisk helgdag, och den följs av Alla helgons dag den 1 november och dagen för de bortgångna. 

Jag går inte in på detaljerna i dessa hedniska och satanistiska helgdagarna och du är välkommen att hitta information för dig själv på internet. Men om du är kristen bör du allvarligt överväga vad grundaren för den sataniska kyrkan Anton LaVay hade att säga om kristna som tillät sina barn att delta i Halloween.

Så sa han:
Jag är glad över att kristna föräldrar låter sina barn dyrka Djävulen minst en natt på året. Välkommen till Halloween. – Anton LaVay

För tillfället ska du tänka på vad den 1 och 2 november kallas och hur länge dessa helgdagar har firats. Eftersom de också verkar spela en roll i denna plan är det viktigt att komma ihåg att vår fiende Satan efterliknar det som Gud har gjort. Guds ord visar oss på vår Herre Jesus Kristus och de tre första av sju fester som han gav till Israel att fira.

fester.jpg

(Döden -> Halloween, Det osyrade brödet -> Alla Helgons Dag, De första frukterna -> De avlidnas dag – Red. anm)

Tiden mellan den 31 oktober och den 2 november verkar påpekas som den information som Satan lägger ut i media. Lägg också märke till skillnaden mellan Satan och Gud. Gud som är kärleken, som utgav sig själv för att rädda världen och den här kärlekshandlingen markerades i de tre första festerna över påskens osyrade bröd och de första frukterna. Vi ser Satan genom stolthet och själviskhet, hat bland människor, som har skapats till Guds avbild. Och lägger ut sin plan med dåliga nyheter till världen med avsikt att sätta dem i kloster som är gjorda till en avbild av Gud. Till bilden av odjuret och därmed göra dem till evig besittning av Satan eller de vägrar som förstör de odödliga kropparna.

blondie.jpgbil911 posche

I en video som jag gjorde förra året påpekade jag hur filmen Atomic Blonde innehåller information som också verkar vara en del av globalisternas förutsägbara programmeringsinsats. Med en huvudaktör som representerar en atombomb som landar och datumet på hans stämplade brev har datumet den 2 november som också sammanfaller med de dödas dag. Bomben har förknippats med en bil som visar 911 på nummerskyltarna och tillhör en Porsche 911 Carrera. Kunde den 2 november som också är de dödas dag pekar på den dag som då ett andra 911-evenemang planeras. Och skulle det kunna peka på en falsk flagg-attack som kommer att innebära en kärnvapendetonering?

death

The Economist-magasinet där en atombomb exploderar förknippas med döden på en häst och pekar återigen på Dödsdagen eller den 2 november när atombomben är planerad att inträffa. Som jag visade i den föregående videon kommer attacken troligen att involvera bombningen av Mekka för att åstadkomma den önskade WW3 som nämns i Pikes brev. Ett annat avsnitt från Pikes-planen berättas att massorna kommer att resa sig och sedan förgör de minoriteterna som är ansvariga för att ha förstört civilisationen. Detta förklaras på följande sätt:

Vi kommer att släppa loss nihilisterna (skeptikerna) och ateisterna och vi ska provocera en formidabel social katalysm som i all sin skräck tydligt kommer att visa nationerna effekten av absolut ateism, vildhetens ursprung och det blodigaste kaos. 

Då överallt kommer de medborgare som är tvungna att försvara sig mot revolutionärernas världsminoitet att utrota civilisationsförstörare och mångfaldens desillusionerade av kristendomen vars ande från det ögonblicket kommer att vara utan kompass eller riktning, oroliga för ett ideal men utan att veta vart de ska rikta sin tillbedjan, kommer att få det sanna ljuset genom den universella manifestationen av den rena läran om Lucifer som slutligen kommer ut till allmänhetens kännedom.

Vi kan tydligt se hur ett kärnvapenkrig kommer att inledas mellan USA och Iran kort efter att Storbritannien kraschat ut ur EU, har en mycket verklig potential för att åstadkomma denna katalysm som det talas om i avsnittet för Pikes brev. Detta skulle säkert ha som följd en oöverträffad social katalysm som följer och uppror av de massor som redan är förberedda för just en sådan händelse. Alla bär de gula västar.

gula-vastar

De gula västarna eller Revolutionen är enligt min mening en integrerad del av denna plan och visas också för oss i förutsagda programmeringsverktyg långt innan dessa kom till. I IPad, finns den här animeringen med den här hjärnlösa karaktären som bär på sig något som ser ut som en gul väst

gul

och har programmerats av media som ägs av globalisterna. Detta är naturligtvis inte det enda fallet där den gula väst-rörelsen visas för oss genom förutsägbar programmering. Den finns också på Hermit-kortet som lades upp på omslaget till tidningen The Economist år  2017…

hermit

… mer än ett år innan den rörelsen kom till. På det här kortet ser vi dem som går mot en huvudpaleperson som håller upp en lykta eller ett ljus som representerar ljuset från Lucifer som också nämns i Pikes brev. Denna rörelse, enligt Pike, kommer att bestå av ateisterna och nihiliterna och om man tittar tillbaka på det senaste året ser vi hur denna rörelse har blivit mer vild i sina protester sedan dess den kom till i oktober 2018 i Paris. Det slutliga resultatet av den roll de kommer att spela visas också för oss i ett kort från Illuminatis kortspel där vi ser ledarna på pålar och detta kopplas till Frankrike efter att Macron införde skattereformen som startade denna rörelse.

Från vad jag kan se deras påverkan på världen kommer den att matcha med det vi läser i Uppenbarelseboken 6 där den andre ryttaren släpps och detta naturligtvis efter att hämmaren har avsatts.

Upp. 6:4 En annan häst, en eldröd, kom fram, och han som satt på den fick rätt att ta freden från jorden så att människor skulle slakta varandra, och ett långt svärd gavs åt honom.

Nu är det några som hävdar att Pikes brev har avslöjats och det främsta skälet till att de tillhandahåller det är det faktum att händelser som inträffade under första och andra världskrigen följde denna plan så exakt att de tror att det är omöjligt att brevet har skrivits före dessa två krig inträffade. Även om det är sant, förklarar det inte varför vi ser så många korrelationer mellan vad globalisterna för närvarande planerar och Pikes planerande för att genomföra WW3.

Om detta brev verkligen är falskt skulle mitt råd till dig vara att snarare göra ett krux på sidan av försiktighet och att hålla ett öppet sinne och att komma ihåg att vi inte har att göra med en mänsklig fiende i detta fall. Detta åstadkoms av Satan och de under hans kontroll som bara vill döda, stjäla och förstöra och som har arbetat med denna plan från den tid då synden kom in i världen.

Efesierna 6:12 Ty det är inte mot varelser av kött och blod vi har att kämpa utan mot härskarna, mot makterna, mot herrarna över denna mörkrets värld, mot ondskans andekrafter i himlarymderna. 

Om vi går tillbaka till den gula väst-rörelsen på Hermit-kortet visas en astronomisk anpassning som är kopplad till vad Pike kallar Lucifers ljus som införs för världen. Du kommer att märka att en del av stjärnkonstellationen Lejonet visas med en halvmåne i svansen. Denna anpassning sker varje år men pekar på en specifik tidpunkt på året. Om vi tittar in i ett stellarium tycks denna anpassning sammanfalla med ett datum

leo

runt den 21 november 2019.  Kom ihåg att jag också visade hur Angelina Jolies ansträngning att förmedla när hon som ambassadör visade sig sammanfalla med en planetär transitering av solen som vi har en något sällsynt förekomst av under 2019 där Merkurius kommer att passera framför solen den 11 november och vi hittar ännu ett datum i animeringen på IPad-koden precis i slutet av animationen. Vi ser Antikrist-figuren som tittar ner på solnedgången i Skorpionens konstellation och denna justering matchar antikrist

ett datum i närheten av den 10 december i år där det verkar som att planen för att åstadkomma den Nya Världsordningen under Antikrists regeringen och visas som fullständig. Så med hänsyn till allt detta och vad jag har påpekat i den föregående videon finns det specifika händelser som är identifierbara såväl som med datum som verkar vara associerade med dem som vi kan beställa nu för att upptäcka en tidslinje som till synes börjar i slutet i oktober och fortsätter till mitten av december, under vilken vår fiende verkar planera att införa den Nya Världsordningen.

Denna plan är helt öppen för alla att se, men de flesta människor är så intrasslade i denna värld och har varit så hjärntvättade av fienden genom media, att även när vi presenterar dem med bevis kommer de att välja att inte ta hänsyn till dem eller kommer att beteckna dem som konspirationsteorier och väljer att vända ryggen till och stänger ögonen och faller tillbaka in i sömnen.

Hur vi kan konstruera den här saken är att titta på de skrifter som Albert Pike har lagt fram. Andra ställde upp med händelser som är planerade att inträffa på specifika datum vilket är mycket möjligt i år och sedan använder man den information som finns i förutsägbara programmeringsverktyg som fienden har använt sig av under årens lopp och som jag har stött på. Såväl som vi läser i Guds ord, framför allt i profetian som innebär ändens tider. När vi kombinerar allt detta upptäcker vi en tidslinje som är kopplad till händelserna i denna plan. Ordningen jag kan se är den här:

crash.jpg

Israels andra valrunda kommer att äga rum den 17 september och det finns en stor möjlighet att resultatet kommer att bli en upprepning av den första omgången där Israel troligen kommer att misslyckas en andra gång med att bilda en regering genom visionen angående denna fråga. Detta matchar också med tidsfristen för Brexit. Den 31 oktober planeras Brexit för närvarande att inträffa, vilket enligt min mening kommer att spela en mycket viktig roll för att förstöra världens ekenomier och för att åstadkomma den sociala och ekonomiska kataklysmen som kommer att påverka hela världen.

death2

Kort efter Brexit visas en kort falsk flagg-attack som utförs på markören som antyds i filmen Salt och vi ser ett datum för attacken som presenteras i flera fall. Det första är från filmen Atomic Blond där datumet den 2 november är förknippat med denna händelse och dödsvakten i 2017-års upplagan av tidningen The Economist förknippar en kärnvapenexplosion med döden som rider på en häst, där dagen igen pekar på den
2 november.

En kärnvapenattack kunde användas för att sätta igång WW3. Ipad går till en animering som visar dagen för de döda som firas och avbryter FN:s fredsambassadörernas prat mellan de stridande partierna. Vi vet också att innan förstörelsen inträffar, verkar den börja på en bråkdels sekund. Fred och säkerhet skulle vara på läpparna för dem som vill åstadkomma den Nya Världsordningen och på vilket sätt de kommer att starta en process med fokus på visionen om gudarnas öga Jerusalem.

Denna vision av Jerusalem måste då placeras i ett tidsrum mellan den 31 oktober och 2 november. Med tanke på den tillgängliga informationen, och jag har delat den med dig idag, skulle jag förvänta mig att det är det tidsfönstret under vilket Trumps Deal of the Century kommer att tillkännages. Oavsett om de politiska ledarna i Israel kunde bilda en regering eller inte.

Guds ord visar tydligt att när de säger fred och säkerhet att en flykt kommer att inträffa och att denna flykt kommer att gå in i det döda Israels uppståndelse, gör en överenskommelse med döden och med stor förstörelse som följer är början på Jacobs problem

1 Tess. 5:3 Just när folk säger: ”Allt är lugnt och tryggt”, då kommer katastrofen lika plötsligt som värkarna när en kvinna skall föda, och de slipper inte undan.

Jesaja 28:15 Ni säger: ”Vi har slutit fördrag med döden, ett avtal med dödsriket: när stormfloden kommer skall den inte nå oss. Vi har gjort lögn till vårt värn, bländverk till vår tillflykt.”

Jeremia 30:7 Oerhörd är den dagen, ingen annan lik. Det blir en nödens tid för Jakob, men han skall bli räddad.

Guds ord visar oss att den grå förstörelsen eller den överfyllda källan inte bara kommer att vara ett resultat av krig som kommer att bryta ut, utan också kommer att innebära uppståndelsen av det datum som kommer att återuppstå till livet, särskilt de som kommer att vara kvar på jorden för att få Guds dom under domstol. Åter igen, se två av mina tidigare videor om detta om du vill veta mer.

I den föregående videon såg vi hur en transitering av Merkurius med solen möjligen indikeras. I denna scen från IPad går jag till animering och detta inträffar den 11 november. Under denna tid kommer massorna som kommer att bestå av ateister och nihilister som finns kvar på jorden att resa sig för att förstöra världens regeringar och kommer sedan att introduceras för Lucifers ljus runt den 21 november när Hermit-kortet visar datum för vilket detta kommer att hända.

 

antichrist

Mellan attacken mot Mekka som eventuellt inträffade på en bråkdels sekund och den
21 november. Sedan kommer Nephilimkungar som det talas om i Daniels bok och i Uppenbarelseboken att komma till makten och från dessa kommer en kung som kallas Antikrist som kommer att upphäva tre av de 10 ursprungliga och lämna kvar 7, av vilka de som återstår, kommer att ge makten till Antikrist som kommer att bli denna världsgud av kött och blod.

Denna person kommer att avslöjas för världen som Antikrist och detta resultat verkar vara förknippat med den 21 november där Antikrists identitet inte skulle vara känd för världen före det datumet. I mitten av december när solen befinner sig i Skorpionens konstellation visas planen att bli fullbordad och det nuvarande världssystemet inklusive våra nuvarande ekonomier och världsreligioner som vid denna tidpunkt tas bort för att ge full kontroll över världen och Satan.

Vi kommer att kräva att världens medborgare accepterar vilddjurets märke i sina kroppar för att förbli levande på jorden eller inför döden för återanvändning. Detta kommer troligtvis att administreras från Jerusalem som kommer att vara huvudstaden i ett enväldessamhälle som vill dyrka odjuret med Israel som accepterar Antikrist. Baserat på tecknen kommer han att göra som de före dem, som den länge väntade Messias.

Det är emellertid också viktigt att notera att världsguden visar oss att Satan är förhindrad från att genomföra denna plan tills dess att fasthållaren har tagits bort och Satan till och med förklarar denna aspekt för de sovande massorna genom en färsk föreställning av Madonna vid Eurovisionen i Israel. Jag kommer att visa för er vad som sägs under delar av hennes föreställning som är relevant för vår diskussion idag.

madonna1.jpg

Du är välkommen att se hela videon och andra analyser av de dolda meddelandena i den här videon om du är intresserad av att gå djupare in i detta. Jag kommer också att ge dig en länk till videon i beskrivningen nedan. När den här videon öppnas har du människor i svarta huvkläder på scenen med 20 till vänster och 19 till höger som tydligt pekar på oss till år 2019. Madonna reser sig sedan upp från avgrunden som Lucifer med ett uppochnedvänt kors på ena sidan av en mantel och en orm på andra sidan.

madonna2  orm

Vi ser också symboliken med ett öga som alltid är förknippad med Antikrist och den nya världsordningen som presenteras som en del av en dräkt. Under vår föreställning är detta några av texterna som vi stöter på: de är så naiva att de tror att vi inte är medvetna om de brott vi känner men vi är bara inte redo att agera.

Satan förblir fasthållen tills den fasthållna har tagits bort från jorden, varefter han är redo att agera. Detta borttagande av återhållsamhet förstås när vi studerar skörden och tempelmodellerna i Guds ordlänkar till denna information återigen nedan. I Madonnas föreställningar får massorna till och med höra att alla kommer att ta sig framtiden men att inte alla här kommer att hållas kvar.

not

Detta är så uppenbarligen uppenbart enligt min mening. Världen är på väg att se Satans plan som planen på jorden som kommer att verkställas, under vilken han kommer att kunna styra utan begränsningar på jorden. Detta visades oss träda i kraft under 2019.

Nu kommer allt detta från bitar av information som jag har stött på som presenteras i media och som ger oss ett förutsättande från fiendens synvinkel, men vad har Guds ord att säga om detta. När jag ser ett svärd som kommer över hela världen är jag skyldig att dela med mig till dig följande information om den här videon, eftersom det finns en varning i Guds ord till dem som visas vad som kommer och som de misslyckades med att varna andra för.

Hesekiel 33: 2-7

Människa! Tala till dina landsmän och säg: Om jag riktar svärdet mot ett land och folket där utser en av de sina till väktare och denne ser svärdet riktas mot landet och stöter i horn för att varna folket, och om någon som hör hornstöten inte lyder varningen utan blir dödad när svärdet kommer, då är han själv ansvarig för sin död. Eftersom han hörde hornstöten men inte lydde varningen är han själv ansvarig för sin död. Men lyder han varningen räddar han sitt liv. Om däremot väktaren ser svärdet men inte stöter i horn så att folket varnas och någon blir dödad när svärdet kommer, då dör denne därför att han syndat, och av väktaren skall jag utkräva vedergällning för hans blod.

Människa! Jag gör dig till en väktare för israeliterna. När du hör ett ord från mig skall du framföra min varning.

Vad du gör med den här informationen som jag kommer att dela med dig i resten av den här videon är upp till dig. Även om jag inte kan se in i framtiden och vet väl att det finns en möjlighet att jag kunde ha fel, kommer jag fortfarande att dela detta med dig så att du kan stå och ha dina ländar omlindade av sanningen och redo och se när tiden kommer.

För någon har hållit koll på händelserna i ändans tider börjar det kännas som en svår provsmakning och prövning där vissa nu känner sig desillusionerade med hänsyn till det ord som Gud kallar vårt välsignade hopp. Vi har passerat så många viktiga datum vilka alla har visats för oss utan att vi förstått.

 

Vid den tidpunkt då den här videon publicerades var tidens fönster ännu framtid. Guds vilja säger att allt det som skrivs var för vår inlärning och förståelse och vi ser ett mönster som används i hela Guds värld, särskilt när det gäller profetier.
Rom.15: 4 Alla profetior i skrifterna står där för att undervisa oss, så att vi från vår uthållighet och den tröst skrifterna ger oss kan vara vårt hopp.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

1 svar

 1. I could not refrain from commenting. Exceptionally well written! I have been surfing online more than 4 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours. It’s
  pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good
  content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.
  I have been surfing online more than three hours today, yet I never
  found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.

  Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did,
  the internet will be much more useful than ever before.
  http://plumbing.com

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: