Kevin Annett blev kidnappad!

Kevin Annett, sekreterare för dem Internationella tribunalen i Brott mot Kyrka och Stat, berättar.

www.itccs.org
http://kevinannettinternational.blogspot.fr
www.hiddennolonger.com
www.KevinAnnett.com

Email: hiddenfromhistory1@gmail.com
Adress: 260 Kennedy St., Nanaimo, B.C., Canada, V9R 2H8, tel: 250-591-4573

Här en tidigare artikel med Kevin:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/25/kevin-annett-arresteringsorder-mot-pave-francis-och-drottning-elizabeth-amerikansk-biskop-bryter-med-vatikanen/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Detta är en del av en youtube-inspelning. Den fullständiga versionen hittar du här:

25 maj 2019
Kathrine Horton, Kevin Annett

Kathrine: Kevin kommer att rapportera om de äventyr som han har upplevt de senaste veckorna. Jag är väldigt spänd på att ha honom här och många av er har hört att han har kidnappats på den canadensiska flygplatsen och du vet att jag tror att det här har chockerat många människor och har orsakat internationell upprördhet. Jag har hört att han blev befriad så småningom där det förekom diplomatisk påtryckning för att frigöra honom. Men Kevin, börja berätta vad som hände.

security

Kevin: Jag hade för avsikt att åka från Vermont i Amerika till Quebec. Jag hade en inplanerad intervju där på en TV-station i Montreal och det var på morgonen som det hände. Jag kom dit som vanligt. Det som heter Canadian Border Services Agency tittade i mitt pass och körde det genom maskinen så som de också gjorde i Storbritannien den gången. Kollegan bakom maskinen avslöjade oro i sitt ansikte och han bad mig sedan att gå in i ett bakre rum.

Jag satt där i cirka 15 minuter utan att han sa något och tittade i sin dator igen. Sedan sade han, att du måste stanna här en minut. Han gick ut och jag satt där i ytterligare 10-15 minuter och sedan kom en annan kollega in och sade att jag skulle arresteras för förhör och granskning. Jag frågade vilken typ av undersökning och utfrågning det var frågan om, men de sa att de inte hade rätt att avslöja det. Jag svarade, bra, då är jag inte fri att avslöja vad som helst för dig såtillvida du inte vill ge mig chansen att ringa en advokat eller vad som är min rätt. Då såg har lite besvärad ut.

border

Till slut lämnade han centret och var borta i ytterligare 30 minuter och sedan kom det in tre killar i rummet. Det var som ur en dålig film. De var alla iförda kostymer, de uppvisade inte ID-handlingar och de sa inte vilka de var. De sa att jag var kvarhållen enligt en lag från interneringsministeriet. Jag sade att detta inte kunde ske av någon slump, men det finns inom regeringskretsar i Canada parallella system med administrativ rättvisa, något i stil med Homeland Security i USA där du kan bli kvarhållen utanför domstolssystemet.

Det finns inget ”habeas corpus”, det finns ingen anpassad process. Man kan inte bara bli arresterad på obestämd tid. Vanligtvis förbehåller de sig det när det gäller människor som de anser utgör ett hot eller finns med på terrorist-observationslistan. Jag vet, att jag inte finns med på den listan, men ändå sa de att du måste komma med oss. Jag frågade dem vart, men de svarade inte. Så jag tänkte, att om jag gör fysiskt motstånd måste de använda det emot mig. För om du visar någon form av våld eller något annat, så kan de klassificera dig, och som du känner till finns det en psykiatrisk risk för att de lägger in dig för bort emot 72 timmar för ofrivillig observation, så jag gjorde ingenting.

Det skulle på det sättet ge intrycket av att jag var väldigt lugn och rationell, men jag sa direkt till dem att jag inte svarar på deras frågor. Jag samarbetar inte eftersom detta är en olaglig internering. Jag vet inte ens vilka ni är. Jag fick sätta mig bak i bilen och sedan körde vi iväg. Det var som om man hade arresterats och satt bak i en polisbil.

Vi var nära Montreal och vi körde i ett område som inte var urbant. Jag tror att vi körde i riktningen mot Ottawa, landets huvudstad. Jag fördes till en underjordisk anläggning, och igen försökte de ställa frågor till mig och jag tänkte inte svara på några frågor. Men frågorna han ställde var väldigt intressanta.

Den första frågan de ställde mig var, är du fortfarande orolig för den brittiska kungafamiljen och jag svarade att jag inte svarar på någonting. Min pappa har förbjudit mig att prata om det. Sedan frågade de om jag hade tänkt fortsätta min kampanj som gäller kyrkan och regeringen. Jag svarade ingenting. Men detta är intressant, eftersom de befinner sig under fastställda hotlagar i Storbritannien och Canada. Det är skälen till att man kan fängsla människor otvivelaktigt för så kallade psykiatriska undersökningar som en fix idé, och jag vet att det är kopplat till det som hände mig i Storbritannien när jag arresterades där år 2011, eftersom han inte bara ställde mig liknande frågor, som vid den protesten.

Lambeth-Palace

Lambeth Palace i London

Vi hade stått utanför ärkebiskopen av Canterburys palats i Lambeth i London. En polis hade kommit fram till mig och lämnat mig ett papper och sa Mr. Annett, vi har sett dig vid dessa protester tidigare och detta är din andra varning. Det finns en tregångersregel, så den tredje gången kommer du att hållas kvar av den anledningen och vi kan hålla dig på obestämd tid.

Jag gav dem ingenting. Jag vägrade bara att svara på någonting. Jag hölls kvar över natten och sedan fick jag lämna väldigt snabbt. Jag fördes tillbaka till flygplatsen och fick träffa vänner och fördes sedan till ett säkert hus. Ett för ITCCS-säkert hus, och jag gav en fullständig beskrivning till en advokat som arbetar vid en domstol. Han rådde mig att inte gå in på detaljer så mycket, eftersom de överväger en rättegång mot den brittiska kronan angående den canadensiska regeringen så det finns vissa saker som jag inte kan avslöja direkt, men det här är i princip vad som hände.

Kathrine: Det andra som verkligen intresserar mig är, för jag vet att det händer med många människor. Vi hör faktiskt aldrig om att de bara försvinner. Jag är väldigt intresserad av att ta reda på mer om Plan B och hur du fick reda på den. Jag vill också ha  en lista över alla de åtgärder som människor kan vidta om man arresteras på en flygplats och blir eskorterad bort av en oklar grupp människor.

Du vet inte vem de är, men alla deras ansikten måste säkert finnas registrerade på flygplatsens CCTV och bilen måste ha registrerats av kameror runt flygplatsen för inga bilar kommer någonsin in eller lämnar flygplatsen utan att de har blivit registrerade, så säkert har denna fullständiga händelse lämnat sina spår efter sig och vi kan ta reda på exakt vilka dessa människor är.

Kevin: Det är sant, men i min avrapportering med juristen är det exakt vad vi har pratat om och vi har redan gjort några förfrågningar. Vad vi hittat hittills är att de faktiskt är mycket privata entreprenörer, det kan vara många människor, men någon med pengar och inflytande som anlitade dem för att göra detta och huruvida det är regeringen, eller kronan, så vem vet … Jag tyckte det var bara intressant att när jag hotades av Sasha Stone och Robert David Steele påstod de i mars att de  tänkte hålla mig kvar för att jag ifrågasatte och utvärdera den offentliga sfären och sedan kommer det här. Så jag tror inte att det är slumpmässigt alls. Det som dock var betydelsefullt är att den här stormen rasade, vilket tydligen inte berodde bara på folket i Europa. Omedelbart i den är frågan angående den canadensiska regeringen, men även bland FN människor vilka jag inte ens känner, uppmuntras man i sina mänskliga rättigheter vad gäller detta med den canadensiska delegationen. Det är därför jag kom så fort ut därifrån. Det är därför jag släpptes så snabbt men det kom också en uppmuntran från grupper som FN som försöker få Vatikanen uteslutet, och det är faktiskt ett bakslag för dessa människor, så i det långa loppet är det bra saker att de använder sig av bakslag när de ramlar ner för tungt.

Kathrine: Du vet att jag håller helt med dig och jag tror att en av uppgifterna vi har som åskådare och i dessa situationer där du kanske inte är direkt involverad i, är att göra bakslaget för dem ännu kraftfullare och snabbare. Jag ville fråga dig om Plan B och hur fick du reda på Plan B, och vad är Plan B?

Related image

Piggy Palace

Kevin: Det är en term som faktiskt används av den canadensiska säkerhetsinformationstjänsten CSIS som gillar att tänka på sig själva, på den canadensiska motsvarigheten till CIA. CSIS fungerar över landet likt gruppen bestående av fem nationer. Jag vet det här för att det var en före detta CIA-agent som kontaktade mig. Det var precis efter vårt första domstolsfall. Det skulle ha varit i början av 2013 och han hade infiltrerat det som kallades Piggy’s Palace.

Image result for willy pickton
Det var en man som fördes till rättegång för att ha dödat aboriginkvinnor. Willy Pickton var hans namn och han och hans bror driver detta ställe som kallas Piggy’s Palace för det var en grisgård öster om Vancouver där resterna av många aboriginska kvinnor hittades. Nu kontaktade denna CSIS-agent mig och vi träffades i centrum av Vancouver och han sa att han hade infiltrerat den här platsen för att de hade bevis på att röda extremistgrupper arbetade utifrån den.

Han fann att i själva verket var Pickton-bröderna endast besättningen för bortforslandet av kropparna. Det fanns ett mycket större nätverk som ansvarade för att tortera och döda och snuskfilma dessa kvinnor. Detta sträcker sig många år tillbaka. Pickton användes som Lee Harvey Oswald, som en syndabock. Han hade ett undermåligt IQ men på något sätt behärskade han hela saken.

Justin_Trudeau_2014-1.jpg

Justin Trudeau

Ingen har tillåtits intervjua honom, han är bara inlåst i fängelse. Grant Wakefield blev en måltavla efter detta och han blev antastad på ett grymt sätt. CSIS-agenten, Grant Wakefield, sa att det de upptäckte var att den fd canadensiska premiärministern Justin Trudeau ingick där för att tjäna canadensiska senatorer och militära människor. Två ärkebiskopar, alla involverade inte bara i Piggy’s Palace utan i det som kallas för  ”12 mila klubben” som jag har pratat om tidigare. Det ligger barnoffer i kulturen i Vancouver med hänvisning till en ”inom 12-mils territoriell gräns” så att de tog barn utanför denna 12-mils gräns. Det är ett helt nätverk som upptäcktes.

De förtalade dem efter att de hade använt dem, dumpade dem överbord. Det fanns ett helt nätverk som han upptäckte. Nu satte han med en pärs efter dem. Han försökte tyvärr att använda det canadensiska domstolssystemet för att stämma dem. Du vet att anklagelser om åtal väcktes mot honom och allt, och det är naturligtvis en återvändsgränd. Det är ett av kronan kontrollerat system, så de försökte låsa in honom på psykavdelningen ett tag.

Det är som Homeland Security och han sa att det var värre eftersom CIA har den formella övervakningen i Amerika. Kongressen har tidigare, vald på 1970-talet, när de upptäckte Iran-Contra, den olagliga finansieringen av Contra-kriget i Nicaragua. De avbröt CIA-finansiering ett tag, varför CIA tog med sig droger in i Amerika för att finansiera sin olagliga verksamhet, så det finns en formell tillsyn – i Canada finns det ingen övervakning. CISIS kan frisläppa det till riksåklagaren, det som kallas kronjurist i Canada. De släppte till kronjuristen oavsett all information de vill släppa, men de kunde undanhålla vad som helst. De är som ett självstyrande samhälle inom polisbyrån. Grant sa att det var värre än Homeland Security. Det är ett parallellsystem av hemliga domstolar som går tillbaka till det medeltida England The Star Chamber, domstolar där kungen kunde gripa vem som helst han ville, håll dem på obestämd tid. Du kunde inte se bevisen, du kunde inte ringa vittnen, du kunde inte ringa en advokat allt detta är hur spåret fungerar.

När jag pratade om bedrägeriet för advokaten efter att han hänvisat till det faktum att du definitivt skulle läggas in i  nötköttssystemet. Och folk går in där och bokstavligt talat ser jag dem aldrig mer. Problemet med Canada är att de skapar denna liberala gräns för sig själva och det är faktiskt ett mycket mer drakoniskt system. Som jag tog fram när vi lade fram alla bevis om folkmord, på hur det kunnat pågå under så många år i de indianska skolorna, för ni vet, folk lägger sådant åt sidan när man började prata om saker man aldrig har hört talas om, det i ett nötskal. Det är vad jag också lärt mig från andra företag och människor som har gått igenom sådant.

yacht.jpg

Kathrine: Jag vill ge människor i Europa en poäng angående den här 12-mils klubben. heath.jpgDu nämnde att folk för bort barn utanför de här 12 mila långa territoriella gränserna för att mörda dem. Det finns en mycket berömd och viktig referens om detta som rör den sadistiska pedofilen och barnamördaren Edward Heath, och det här är den fotnot som jag vill lägga in så att människor kan se och faktiskt förstå att det inte är Canada, USA, detta är Europa.

Image result for edward heath+boat

Det finns ett fotografi från båten men han var inblandad i fruktansvärd pedofili, och jag tror också barnmord, och från vad du beskriver drar jag slutsatsen att Edward Heath var en del av 12-mils klubben som trots allt kopplar detta till kronsystemet, för Canada är ju en kronkoloni för alla syften och ändamål, så att alla system som skulle fastställas där i Nordamerika skulle också vara praxis i Storbritannien som är moderlandet.

Image result for Louis Mountbatten Donegal Bay

Image result for donegal bay+mountbatten

Kevin: Ett annat exempel på det var när Louis Mountbatten sprängdes 1979 i Donegal Bay utanför den irländska kusten. Han var på sin privata yacht, de skyllde det på IRA. I själva verket namngavs Mountbatten av Nian Hass och andra som tillhörde den Nionde Cirkel-kulten som barn. Hon fördes ofta till Mountbattens Castle på Irland och det fanns barn på båten med honom när båten sprängdes och vi vet inte exakt vem som gjorde det. IRA tog inte på sig ansvaret men jag tror att det hade att göra med samma sak. Att använda sig av en yacht är verkligen vanligt.

Image result for the vancouver club

Det fanns en plats i Vancouver, den kallas fortfarande The Vancouver Club, det är en mycket elitistisk anläggning. Du måste bli inbjuden för att bli medlem. Alla inom toppeliten är medlemmar och vi hade fortsatta rapporter från infödda om att barn togs från indianreservat till Vancouver Clubs dörr. Det fanns en infödd reporter, Noel Harrisson, som hade följt en av dessa limousiner där man tog med sig barn från indianreservatet Squamish. Han gick in och barnen släpptes klockan 5 på morgonen ut på gatan och han försökte intervjua en av dem och han attackerades bakifrån och hans bandkassett togs i beslag. Det här var 1998.

Och efter att vi hade samlat på oss saker vid vår domstol, den första domstolen för internatskolor under samma år. Domarna som var medlemmar i klubben införde ett medieförbud mot alla diskussioner angående Vancouver Club. Nästa sak vi vet är att vi hörde berättelser om dessa yachter. Så jag tror att de flyttade verksamheten, vid den tidpunkten inom den här 12-mils klubben, till utanför kusten. Så det visar dig hur det fungerar.

Och relaterat till att det pågår en mycket viktig händelse i juli i Vancouver. Den anglikanska kyrkan har den 42:e allmänna synoden från 10:de till den 16:de juli. Varför tar det en vecka att hålla en kyrkans samling? De håller det på det dyraste hotellet. Det kostar 2 000 dollar per natt och svit, så detta är inte för vanligt anglikanskt folk, eller hur. Vi vet det från källor att det i själva verket är en samling för den Nionde Cirkeln från hela världen.

miller.jpgVi vet att den katolska kyrkan skickar ärkebiskop Michael Miller som redan utsetts till medlem för 12 mils-klubben och han kommer till denna samling. Och precis där det hålls är det bara uppför gatan till Vancouver Club. Vi vet att det finns ett helt nätverk av tunnlar där under och vi tror att det är där dessa offerritualer kommer att äga rum, antagligen vid midnatt den 16 juli, som är fullmåne.

Det kommer att finnas infödda människor som protesterar mot den här saken, och det visar att det är Vancouver, jag tror att det blir mer och mer focus  på det här. Det visar sig innehålla sakerna, men jag tror inte att det är relaterat till vad som hände mig på flygplatsen.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

 1. Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with
  us so I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and
  will be tweeting this to my followers! Terrific blog and superb design. Ahaa, its good conversation concerning
  this paragraph here at this website, I have read all that,
  so now me also commenting here. I love what you guys tend to be
  up too. This kind of clever work and coverage! Keep up the
  fantastic works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.
  http://apple.com

  Gilla

%d bloggare gillar detta: