Dokumentären om Bechir Rabani

 

Låt oss presentera dokumentären om Bechir Rabani… En berättelse om yttrandefrihet, orättvisa, vänskap och kärlek.

Efter drygt 1,5 års arbete, mycket slit och många timmars jobb känns det nästan overkligt att vår film är klar och att ni där hemma äntligen ska få ta del av den.

Att jobba med våra vanliga arbeten och samtidigt producera en dokumentär från grunden – utan någon tidigare erfarenhet – har varit en stor utmaning. Inte minst på grund av en mycket tight budget som tvingat oss att gräva fram flera tusen från våra egna fickor.

Vi vill därför be om er hänsyn och överseende med den oplanerat långa väntan och att filmen är något utav en “oslipad diamant” – även om vi trots detta är mycket nöjda med de förmedlade budskapen och känslorna som filmen väcker hos oss. Förhoppningsvis även hos er! 🙂

Om ni tycker om det vi skapat får ni gärna ge filmen en tumme upp dela den var helst ni vill. Tveka inte att skicka ett meddelande om ni har feedback eller liknande på vad som kan förbättras i framtiden.

Vill ni stödja vårt arbete med filmen och eventuella framtida projekt får ni gärna ge oss frivillig donation via Swish på 0733-286130.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:

2 svar

  1. För mig var han en stor hjälte och det är han fortfarande. Genom er fantastiska dokumentär väcker ni hans kraft och kamp till liv igen ✌Jag tror att hans gärningar och det han stod för stärker och inspirerar många även efter hans bortgång RIP🙏💚

    Gilla

  2. Årets bästa dokumentär 🙂

    Stor eloge till er som lagt ner denna tid, pengar och intervjuer.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: