Terrordådet i Stockholm, polisen passiv

Detta är saxat från Facebook

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meddelande till Magnus Ranstorp, 2019-07-16.

Hej Magnus Ranstorp.

Vad anser du om följande vittnesberättelse från Drottninggatan i Stockholm 2017-04-07?

Citat:

Polisen gjorde ett stort fel samma dag som terrordådet skedde. Polisen skulle utföra en konstruktion med en lika dan lastbil – som vid attentatet. Journalisten N.N. filmade på Klara kyrka – och ser en identisk Lastbil körande vid kyrkan.

Journalisten uppmärksammar att det satt en icke svensk man bakom ratten. Mannen kunde inte köra lastbilen – utan gjorde flera fel. Journalisten ringer polisen och lämnar uppgifter om lastbilen och blir ombedd att köra efter den och de skulle larma ut den direkt. Lastbilen kör upp mot City Terminalen och vänder och kommer ut ur korsningen Wasagatan och Kungsgatan svänger mot Olof Palmes gata – och sedan för att parkera på Adolf Fredriks kyrkogata.

Polisen står där med filmkameror och filmar. Det som gör mig förbannad är att under hela min färd bakom lastbilen så körde chauffören upp på trottoarkanterna och nästan på människor som reagera starkt på lastbilen. Jag ringer åter igen och berättar om lastbilschaufförens beteende och folk rädsla. Då säger polisen att bilen är utlarmad.

Polisen ljög hela tiden och utsatte människor för ännu mer skräck och terror – istället för att säga till mig att bilen var tillkallad av polisen för en konstruktion på Adolf Fredriks kyrkogata. De borde ha gått ut med meddelande att detta skulle ske, så att inte mer människor får mer panik över att fler terrorattacker är på gång!

2017-04-07 så ser vi från Kyrkogården Clara kyrka en likadan lastbil som betedde sig konstigt åt. Vi filmar den och åker efter den samtidigt som jag ringer polisen. De sa bara de skulle kolla upp lastbilen direkt men inget hände. Människor var livrädda när lastbilen kom körande upp på trottoarkanterna och på viadukterna. När lastbilen slutligen var framme där den stals så står det flera polisbilar med en filmkamera och filmar lastbilen med den utländska föraren som satt i. Sen hände inget mer med det. Jag kontaktade media men även dem ignorerade oss. Så vi har inte brytt oss mer om det och Facebooksidan som försvann samma dag som min son fann den med en bild på samma cykel som vi såg. Det stod skrivet troligen på arabiska. Det enda ord vi kunde tyda på sidan var (Terror) jag tyckte det var märklig sammanträffande att min son lyckades finna den fb sidan då vi hade cykeln framför näsan. Jag var 100 på att det rörde sig om att det skulle ske en terrorattack emot Rosenbad och därför ringde jag 112 för jag visste om att samtalet skulle spelas in.

slut citat.

Stillbild från videofilmen när dom följde efter polisens lastbil, då den befinner sig i korsningen Vasagatan Kungsgatan och tänker svänga norrut.

Bilden kan innehålla: utomhus

Relaterat:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/31/behover-du-en-false-flag-operation/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/26/terrorattack-med-lastbil-i-stockholm-2017-false-flag-nato-ovning-eller-akta-fake/Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: