Kommer det att bli en omstörtande händelse som så många förutspår?

Meddelande till läsarna: Denna rapport skrivs i förväg, eftersom jag tar min årliga semester. Vi kommer bara att rapportera nyheter om något oväntat evenemang äger rum. Nästa rapport med veckovisa nyheter dyker upp den 19 augusti. Din förståelse uppskattas.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Special “X” Report
2019-08-12

https://benjaminfulford.net/

I tusentals år har monoteismen förutspått någon slags förändringshändelse på jorden. Vissa kallar det tidernas ände, andra en hänryckningarnas tid och andra för Messias återkomst (eller ankomst). Idag finns det New Age-versioner som talar om saker som moderskap från galaxen som kommer att introducera oss för ett helt nytt universum.

Som en verklighetsbaserad reporter som samlar in information från den verkliga världen, faller religiösa trosuppfattningar (antingen gamla eller New Age) ur min uppfattning. Ändå har över tre decennier av rapportering från de högsta nivåerna av världsmakten gett mig tillräckligt med hårda bevis för att vara övertygad om att vi åtminstone går in i en ny tid.

Låt mig börja med några av de mer otäcka saker som jag har stött på innan jag kommer ner till bekräftelsebevisen här och nu. Det finns en hylla som jag har i hjärnan där jag lagrar information som inte passar in i min världsbild och som jag är inte säker på vad jag ska göra med.

Image result for PlejadernaTill exempel finns det en japansk gentleman som ibland kommer till mina offentliga  engagemang som hävdar att han har arbetat på Mars, med terraforming. Bortsett från att göra dessa påståenden verkar han vara en mycket sund japansk regeringstjänsteman. Han säger att nyligen har all tillgång till Mars avbrutits.

Det finns också människor som hävdar att de har kommit från Plejaderna och har detaljerade minnen från sina hem där. De säger att de nu är strandsatta på denna planet och kan inte återvända hem. Utöver detta är de funktionella, uppenbara förnuftiga människor.

 

adnan-khashoggi-1
Den berömda vapenhandlaren Adnan Khashoggi skickade en gång en honungsfälla i min väg (hon klädda av sig naken framför mig, försökte locka mig till sex och jag sa sedan nej i sista minuten med det uppenbara hoppet att jag skulle korsa linjen till våldtäkt och bli infångad). Efter att hon misslyckats med det här uppdraget berättade hon för mig att gigantiska humanoider, liknande beskrivningen Anunnaki, hade experimenterat med hennes livmoder.

Japanska gangster och professionella mördare har också berättat för mig att de har minnen av att ha experimenterats med. En professionell nordkoreansk mördare berättade en gång för mig att han hade dödat sin ”judiska hanterare”, bara för att få samma person att dyka upp några månader senare.

Det här är människor som jag personligen har träffat. Jag vet inte vad jag ska göra med deras vittnesbörd annat än att säga att de inte hade andra, låt oss säga, psykiska hälsoproblem, och tro mig, jag har blivit kontaktad av många människor med sådana problem.

Detta är några av de första vittnesbörd som jag har fått. Det finns också en hel del vittnesmål från flera offentliga personer som talar om utomjordingar och ett ”hemligt rymdprogram”. Det finns över ett dussintal tidigare amerikanska astronauter, till exempel, som har gått med på att berätta att de har sett utomjordingar och att vår planet befinner sig under deras observation.

Den mest anmärkningsvärda offentliga personen sin avslöjar utomjordingar är troligen Paul Hellyer, den tidigare kanadensiska försvarsministern som säger att utomjordingar har besökt vår planet i tusentals år.

Det var exakt vad jag fick höra när jag besökte P2-frimurarna i Vatikanen. De sa till mig att de hade varit i kontakt med dessa utomjordingar i årtusenden och kände dem som ”änglar, djävlar, djin, fen, etc.” P2 berättade för mig att utomjordingarna skulle avsätta påven Benedict (den förbannade) XVI och de demonstrerade detta genom att tvinga honom att avgå och därmed bevisa att de verkligen är mäktiga.

Vincenzo Mazzara, en riddare för de Teutoniska Riddarna och topp P2-agent, visade mig bilder på enheter som de rapporterade fanns avbildade på väggarna i katedralen i Milano. Här är en (suddig) bild av några av bilderna:

Det som är mest intressant ur min synvinkel är att jag senare träffade dessa enheter personligen. Jag skulle inte nämna detta om jag inte hade tagit fotografier av dem. Fotografierna kan ses nedan.

 

Dessa foton togs nära Shibuya, Tokyo. Dessa enheter rörde sig långsamt upp och ner och tycktes kommunicera med mig telepatiskt. ”Alexander Romanov” från Gnostic Illuminati påstår sig också att ha stött på dessa varelser.

Här, för vad det är värt, är det jag lärde mig från dessa plasmaenheter.

Jag fick information om att vår verklighet är resultatet av extremt komplexa matematiska ekvationer. Dessa ekvationer har gjorts om otaliga gånger med mindre variationer. Det är därför som många av oss, inklusive den här författaren, har minnen från något olika versioner av den nuvarande verkligheten. Hos vissa fick människorna utforska och kolonisera andra stjärnor. Hos andra utplånades det mest av kärnvapen.

Det som händer nu, som jag har hört från dessa och andra källor, är att olika scenarier håller på att förvandlas till en. Det är därför som människor med minnen från olika historier plötsligt befinner sig ”strandsatta” på denna planet och i just denna verklighet.

Related image  manbil.jpg
van Allen Belt                                                              Månbil

Okej, låt oss komma tillbaka till vad vi kan bekräfta från vår nuvarande ”officiella” verklighet. En sak som vi alla vet, till exempel, är att vi på 1960- och 70-talet skickade astronauter till månen. Vi skulle skicka människor till Mars på 1980-talet, men plötsligt blev det ett skrikande stopp. Ändå har NASA också erkänt flera gånger att människor inte kan komma förbi den elektriska barriären eller jonosfären som omger vår planet.

Paul Laine från Pentagons avdelning för psykisk krigföring berättade en gång till och med för mig att NASA står för ”Not A Space Agency.” Det finns otaliga bilder på (kaniner, ödlor, gravstenar etc.) som visar att de så kallade Mars-bilarna troligtvis rumlade runt på Grönland eller någon amerikansk öken, inte på Mars. Fotografier av den senaste kinesiska resan till månens baksida visade också tydliga bevis för att det hela gjordes i en studio.

Det är uppenbart att ingen av läsarna till denna rapport kan gå till en närliggande uppskjutningsramp och få en biljett till ett rymdskepp för att besöka en annan planet. De kan inte heller fara till den lokala ”stargate” och resa till en annan dimension (och om någon läsare hävdar att de kan, skulle jag vilja följa med för att spela in det).

Oavsett hur du ser på det, verkar det som om vi befinner oss i karantän på denna planets yta. Det finns flera möjliga förklaringar till detta. Den ena är att hela verkligheten är en digital simulering och att vi, är som figurer i ett videospel, och inte kan ta sig utanför spelet.

En annan är, som Paul Hellyer hävdar, att vi är krigiska och förstörande, varför vi inte tillåts komma utanför planeten. Precis som vi inte låter lejon och tigrar vandra runt i centrala New York, tillåter utomjordingarna inte de militärindustriellt krigsutövande människorna utanför planeten.

De utomjordingar som jag mötte berättade för mig en helt annan historia. De sa att ett intergalaktiskt krig hade pågått i årtusenden och att ledarna för en grupp som var kända för oss som Satan och hans fallna änglar hade jagats ned till denna planet. Planeten Jorden befinner sig i karantän så att de äntligen kan fångas och därmed skulle det gamla kriget ta slut. När detta hänt skulle karantänen lyftas och mänskligheten släpptes ut i universum.

Oavsett vilket av dessa alternativ du föredrar, eller även om du tror att inget av ovanstående är sant, finns det ett praktiskt, här-och-nu-sätt att starta en New Age- eller ändens tid genom våra egna handlingar i en här-och -nu verklighet, som vi alla delar.

Det första vi behöver göra är att uppnå världsfred. Detta är något vi människor bör kunna göra utan något ”gudomligt” ingripande. Det bör inte finnas någon motivering för militär-industriellt massmord på denna planet. Mäktigaste militära styrkor på planeten har redan – de i USA, Ryssland och Kina – gått med på detta och världsfreden förhandlas äntligen i Mellanöstern, Ukraina, i delar av Afrika och andra krigshärdar.

Den andra saken vi behöver göra är att stoppa miljöförstörelsen. Återigen är detta mycket lätt att uppnå om vi tar ett kollektivt beslut för att göra det. Det kommer att innebära att man skickar specialstyrkor till platser som Brasilien och Indonesien för att stoppa ytterligare nedbränning av regnskogarna. Det kommer också att innebära att dessa styrkor distribueras för att skydda hotade arter i skyddade zoner. Detta händer redan i stor utsträckning.

Det andra vi behöver göra är att få ett slut på världens fattigdom. Fattigdom bedömer människans potential. Även svältande bönder som bränner ned skogar för att mata sina familjer är en av de största orsakerna till miljöförstörelsen. Indien har lyft 271 miljoner människor ur fattigdom under det senaste decenniet. Världen måste nu koncentrera sig på Afrika och några andra platser för att slutligen få ett slut på fattigdomen.

När den akuta planethushållningen är klar kan vi börja skapa ett paradis här på jorden. Det finns ingen anledning till, att vi inte till exempel, kan uppnå odödlighet och superkrafter med vår nyligen konstaterade kontroll av det mänskliga genomet.

Relaterat:

Avslöjande Dimension, konferens 23 – 25.8 2019 i Californien

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/24/avslojande-dimension-konferens-23-25-8-2019-i-californien/

Månlandningen – har vi landat eller inte?

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/13/manlandningen-har-vi-landat-eller-inte/

WikiLeaks-dokument exponerar: En ”hemlig amerikansk bas på månen”

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/26/wikileaks-dokument-exponerar-en-hemlig-amerikansk-bas-pa-manen/

Pentagon erkänner att de forskar i UFOn genom ett hemligt program

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/30/pentagon-erkanner-att-de-forskar-i-ufon-genom-ett-hemligt-program/

Terraformning av jorden – Årets mest skrämmande konspirationsteori?

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2018/12/15/terraformning-av-jorden-arets-mest-skrammande-konspirationsteori/

Bob Lazar: USAs regering anklagade mig för att ha avslöjat hemligheter om UFOn och Area 51. Avslöjanden om utomjordiskt liv mm

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2018/12/29/bob-lazar-usas-regering-anklagade-mig-for-att-ha-avslojat-hemligheter-om-ufon-och-area-51-avslojanden-om-utomjordiskt-liv-mm/Kategorier:Rymden, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: