Tidigare CIA-officer: ”Varje enskild terrorattack i USA var en falsk flagg-attack”

2016 10-04
Robert David Steele, fd CIA-operatör
http://humansarefree.com/2016/10/former-cia-officer-every-single.html

Även om det är ett vanligt känt faktum att CIA använder utländska terrorgrupper för att destabilisera regeringar riktade av USA, är det ett mycket mindre känt faktum att många visselpipor har framfört och hävdat att amerikanska underrättelsetjänster inte bara använder terrorism för att uppnå utrikespolitiska mål, utan för att faktiskt skapa inhemska terrorhändelser för att ”förblinda massorna.”

Den senaste underrättelsevisslelblåsaren är Robet David Steele, en 20-årig underrättelseansvarig för Marine Corps och den näst högsta civila inom US Marine Corps Intelligence.

Steele, en tidigare CIA tjänsteman för hemliga tjänster, hade detta att säga: 

” De flesta terrorister är falska flagg-terrorister, eller skapas av våra egna säkerhetstjänster. I USA har varje enskild terroristhändelse varit en falsk flagga eller varit en informatör som har pressats av FBI

”Faktum är att vi nu har medborgare som tar ut bestämmelser mot FBI-informatörer som försöker anställa terrorism. Vi har blivit ett mentalsjukhus ”

Många människor är förvirrade över vad en falsk flagg-attack innebär. 

En vanligt förekommande missuppfattning är att det inte finns någon faktisk incident / händelse och det hela var iscensatt, men denna definition är kritiskt bristfällig, eftersom en falsk flagg-attack faktiskt beskriver en hemlig operation som är utformade för att lura på ett sådant sätt att operationerna verkar som, även om de genomförs av enheter, grupper eller andra länder än dem som faktiskt planerade och avrättade dem. 

Ett exempel på en falsk flaggattack är Operation Northwoods , som var en föreslagen operation mot den kubanska regeringen som har sitt ursprung i Försvarsdepartementet (DoD) och de gemensamma stabscheferna (JCS) i USA:s regering år 1962. 

Förslagen kallades för Central Intelligence Agency (CIA) eller andra amerikanska regeringsaktörer för att begå terrorhandlingar mot amerikanska civila och militära mål, för att skylla på den kubanska regeringen och för att använda den för att motivera ett krig mot Kuba. 

Förslagen gick hela vägen till presidentens skrivbord, där de avvisades av John F. Kennedy. 

Många tror att attackerna av den 11 september är en falsk flagg-händelse, kanske orkestrerad av amerikanska underrättelsetjänster eller en enhet som verkar över nivån på regeringsenheter (ofta kallade det djupa statliga / militära industrikomplexet.) 

Det påstådda syftet av denna falska flaggattack var för att rättfärdiga invasionen av andra länder och inleda ett ökat tillstånd av ”nationell säkerhet”, som utgjorde inskränkning av medborgerliga friheter till namnet av ”säkerhet.” 

I sin tur tror medborgarna i en stat deltar falskt i mordiska krig som är helt motiverade och accepterar därför gärna nya och påträngande säkerhetsåtgärder för att skydda samhället. 

Detta resulterar ofta i en falsk känsla av patriotism, att människor har indoktrinerats till att tro på en till grunden sned uppfattning av verkligheten. 

Därefter ansluter sig män och kvinnor till militärmaskinen med goda hjärtan och tror att de tjänar i frihetens namn och bekämpar terrorism – när det de i själva verket faktiskt är motsatsen.

Sanningen är att det inte finns någon islamisk armé eller terroristgrupp som heter Al-Qaida och varje informerad underrättelsetjänst känner till detta. 

”Men det finns en propagandakampanj för att få allmänheten att tro på närvaron av en intensifierad enhet som representerar ”djävulen” bara för att få TV-tittare att acceptera ett enhetligt internationellt ledarskap för ett krig mot terrorismen. Landet bakom denna propaganda är Förenta staterna. ”- Tidigare brittiska utrikesminister, Robin Cook. 

Verkligheten är att människor deltar i tillverkade krig baserade på lögner och felinformation som säljs till allmänheten som sanning.

Relaterat:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/26/terrorattack-med-lastbil-i-stockholm-2017-false-flag-nato-ovning-eller-akta-fake/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/31/behover-du-en-false-flag-operation/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/10/bakgrunden-till-terrordad-mikael-willgert-intervjuar-ole-dammegard/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/06/11/lordagsintervju-51-med-ole-dammegard-om-bakgrunden-till-terrordad-nr-2/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: