Jeffrey Epstein är inte död – han är på väg till Israel berättar fd CIA-operatör

Av Robert David STEELE, fd CIA-operative
10.8.2019

https://phibetaiota.net/2019/07/special-epstein-injured-or-attacked-in-jail-update-35-is-trump-about-to-lose-a-bishop-in-the-great-game-of-3d-chess/

Epstein  blir lätt en biskop på schackbrädet mellan Trump och Deep State inklusive dess sionistiska underliv. Epstein borde befinna sig i en av våra speciella interneringsanläggningar djupt inne på en militärbas med sitt eget yttre försvar, under säkerhetsförhållanden och systematiskt utfrågad.

epstein-live

Här kan ni själva se att det inte är samma personer

Att han befinner sig i en cell där han kan begå självmord eller bli attackerad ifrågasätter kompetensen hos president Trumps nationella säkerhetsteam (liksom deras lojalitet – Bolton och Pompeo vill tydligt att Epstein dör och de kommer att göra allt de kan för att hjälpa till med att förstöra all användbar information).

Mossad, CIA och FBI har förmodligen kopior av alla fördömande videor, vad de vill dölja nu, VEM som utpressades och VAD de som utpressade gjorde för dem. Det är precis det som president Trump ska gå efter.

Clownshow – eller förräderi till skenet av inkompetens? Min gissning: det senare. Detta fortsätter dock också att följas upp av sådana som NBC som helt klart är en del av det, här syns inget Mossad gott folk, så flytta på er …

Sedan finns det naturligtvis den mer subtila planen, som är att detta är en föregångare till att Epsteins hittades ”död” och snabbt transporterades, väldigt levande, för att administrera en grupp bestående av små flickor och pojkar djupt inuti Israel där många av ledarna är både sataniskt besatta och mycket pedofila och mordiska pedofiler.

President Donald Trump ansvarar inte för hur man ser på det här fallet och inte heller  riksadvokaten William Barr.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

Trackbacks

  1. Drottning Elizabeths son kan dras ännu djupare in i Epstein-undersökningen – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: