FBI hjälpte Hillary Clinton att radera data från bärbara datorer och telefoner

Helt otroligt! Den Djupa staten – FBI – hjälpte Hillary Clinton att radera data från sina bärbara datorer och telefoner!

Nyheter från C-Vine som bevakar Militärtribunalerna på Gitmo, Cuba

August 3, 2019

https://c-vine.com/blog/2019/08/03/breaking-unbelievable-deep-state-fbi-helped-hillary-clinton-erase-and-bleachbit-data-off-laptops-and-hammer-phones/

FrontPageMag rapporterade idag chockerande information relaterad till Hillary Clintons e-postundersökning och nedtystning –

heather-cheryl.jpg
Heather Samuelsson  Cheryl Mills

Brännande nyhetsstoff från American Center for Law and Justice eller ACLJ. (Jay Sekulows organisation, är inte relaterad till hans roll som presidentens advokat), har fått de äkta kopiorna av immunitetsavtalen angående Cheryl Mills och Heather Samuelson gällande Hillarys e-postskandal. Detta var en fantastisk vunnen rättstvist, hårdnackad efter åratal av rättstvister från ACLJ-advokaterna, som inte kunde hämta dokumenten genom de normala FOIA-processerna på grund av bristande samarbete från regeringen.

När vi granskade vad avtalen avslöjade, kom vi ihåg att Cheryl Mills var sekreterare och Clintons stabschef vid Inrikesdepartementet och sedan bisarrt nog fungerade hon därefter som Clintons advokat och representerade henne i e-postskandalen. Heather Samuelson arbetade med Hillary Clintons kampanj år 2008 och blev sedan seniorrådgivare för henne vid Inrikesdepartementet samt bunden vid Vita huset. På något sätt blev hon också en av Clintons personliga advokater under e-postskandalen.

jordan

Jordan Sekulow

Immunitetsavtalen som utfärdats av regeringen var utformade så att myndigheterna kunde hämta information från parterna, trots att detta inte var nödvändigt eftersom DOJ har befogenhet att kräva att informationen vänds. Clinton höll klassificerade e-postmeddelanden på en privat server i strid mot federala lagar, och immunitetsavtalen avslöjar att både Cheryl Mills och Heather Samuelson aktivt var involverade i täckningen av dessa e-postmeddelanden samt i förstörelsen av bevis. Enligt Jordon Sekulow, verkställande direktör för ACLJ, är det oerhört ovanligt att någon som är inblandad i en kriminell handling, behöver ett immunitetsavtal för att säkerställa att man undviker  fängelsetid, senare blir det den advokat som företräder den andra potentiella kriminella eller med-konspiratören.

Tidningen fortsatte –

Därefter överlämnade Mills och Samuelson slutligen sina datorer till FBI, vilket enligt deras avtal begränsade FBI:s utredning.

FBI gick med på att begränsa: 
a) metoden med vilken de undersökta e-postmeddelandena skulle fås
b) omfattningen av de filer som skulle undersökas och
c) parametrarna för tidsramen man skulle undersöka dessa e-postmeddelanden.

Med andra ord, gick FBI med på immunitetskontrakten att inte göra en fullständig utredning av Clintons-e-postmeddelanden. För att göra saken återigen värre, gick FBI med på – enligt immunitetsavtalen – att förstöra de datorer som hade säkerhetskopierade e-postmeddelanden.

Loretta_Lynch

Loretta Lynch

Kongressledamoten Jim Jordan hänvisade under Mueller-utfrågningarna nyligen, till att FBI använde sig av ”bleachBit” för att rensa servern så att informationen aldrig kunde nås i framtiden och man använde hammare för att krossa de inblandade mobiltelefonerna. Med andra ord deltog FBI och DOJ i förstörelsen av bevisen. I själva verket utgjorde detta en konspiration mellan Obamas DOJ (under Loretta Lynch) och den Comey-ledda FBI för att täcka Clintons brott.

 

james-comeyJames Comey, FBIs tidigare chef, kom ut några veckor efter att allt detta inträffat och sade att inga anklagelser skulle pressas mot Hillary Clinton trots hennes många brott –

Nu har vi fler bevis på att det korrupta FBI också var med på det. Hillary skulle aldrig åtalas för någonting så länge president Obama fanns vid makten!Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: