Visst går det att lösa kriminaliteten – om man vågar se grundproblemen

Visst går det att lösa kriminaliteten – om man vågar se grundproblemen

av Svegot Redaktionen

3 augusti 2019

https://www.svegot.se/2019/07/01/visst-gar-det-att-losa-kriminaliteten-om-man-vagar-se-grundproblemen/

Vi har vant oss att vakna upp till nyheter om övarfallsvåldtäkter, personrån, skjutningar och sprängningar. Det är det normala idag. Många signalerar att det inte borde vara så här, men där stannar det också, både för medborgare och politiker. Vill man inte se grundproblemen och lösa dessa så blir det så.

I samband med Moderaternas dag i Almedalen säger partiledare Kristersson i P1-Morgon:

– Det går inte en dag utan tydliga bevis på allvarliga problem med integrationen.

Vilka problem han menar är uppenbart. Det är skjutningarna och sprängningarna han tänker på. Han är inte omedveten om allt annat som sker, men såklart hamnar fokus på det som för närvarande toppar nyhetssidorna. Kristerssons motåtgärd är dock typiskt politikerdum: invandrare måste gå en kurs i svenska värderingar. Den som vägrar ska inte få behålla sina bidrag.

Antagligen reder sig gängen ganska bra utan bidragen från skattebetalarna och de “svenska värderingarna” känner de redan till. De struntar i dem bara. Vad gäller övriga “gäster” i Sverige, som inte blommat ut i gängkriminalitet, så måste vi förstå att de inte kom hit för att “bli svenskar”. De kom hit eftersom vi har världens mest generösa välfärd. Svenskarna har under årtionden signalerat att det går bra att komma hit och utnyttja oss. Nu förvånas de över resultatet. Det är pinsamt.

Tyvärr fortsätter de flesta att vara idioter också efter att de begripit att det hela gick åt skogen. Somliga menar att vi måste lösa “integrationsproblemen” genom att tillåt massiv “anhöriginvandring” medan andra tycker att vi ska “europeiska nivåer”. Mer övervakning, fler poliser och hårdare straff tycker endel, “se människan” och mer bidrag säger deras motståndare.

Alldeles för få säger det som måste sägas: interner, deportera och repatriera!

  • Internera alla asylsökande per omgående och därtill varje utlänning som så mycket som andats respektlöshet mot Sverige och svenskarna genom brottslighet och/eller sympatier med radikal islamism eller liknande.
  • Deportera dessa, en efter en efter en. Det går utomordentligt bra att sluta avtal med ett tredje land för detta ändamål om så behövs. Försöker flyktingaktivister hindra dessa utvisningar så sätter vi bara kraft bakom orden.
  • Inled en omfattande och aktiv återvandringspolitik. Med hjälp av piska, morot och beslutsamhet skulle vi kunna åstadkomma underverk.

Det är enkelt till syvende och sist. Om bara svenskarna vill så skulle vi kunna ro detta i hamn. Glöm mångkultur och att vara en “humanitär stormakt”; glöm “ordnat flyktingmottagande” och integration; glöm moskéer och böneutrop på svensk mark. Omfamna idén om att Sverige är svenskarnas land där vi bestämmer och där vår kultur är den dominanta som vi svartsjukt värnar.

Det går att vara öppen, vänlig och respektfull mot andra, men bara om man har gott självförtroende och värderar det egna. Svenskarna har inget självförtroende och vet inte vad deras egna är. Därför blir vi också utnyttjade.

Det kunde ha varit annorlunda – det kan vara det. Men då måste du först ta upp näven ur fickan och vara beredd att offra lite om så behövs. Det återstår att se hur många som är det i denna sena timme.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: