En titt på maktcentra som förhandlar om världsregering

Meddelande till läsarna: Denna rapport skrivs i förväg, eftersom jag tar min årliga semester. Vi kommer bara att rapportera nyheter om något oväntat evenemang äger rum. Nästa rapport med veckovisa nyheter dyker upp den 19 augusti. Din förståelse uppskattas.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Av Benjamin Fulford
Veckobrev 5.8.2019
https://benjaminfulford.net/

I höst kommer det en tid med allvarlig kohandel som äntligen kan leda till tillkännagivandet av en världsöverenskommelse utformad för att ersätta det system som byggdes efter det andra världskriget. Det amerikanska militärindustriella komplexet, asiatiska hemliga sällskap, det kinesiska kommunistpartiet, det brittiska samväldet, Vatikanen, den ryska ortodoxa kyrkan, muslimerna och andra grupper är alla eniga om att denna planet inte kan fortsätta sin verksamhet som vanligt. De börjar också komma överens om en struktur för ett löst men enhetligt planetförbund.

Related image

Fortune 500

Det största problemet förblir naturligtvis kontrollerna av det gamla systemet, som inte planerar att gå tyst ut i natten. En schweizisk analys upptäckte en kärngrupp på cirka 700 personer som satt i styrelserna för Fortune 500 och andra megaföretag.

The top 50 of the 147 superconnected companies

1. Barclays plc
2. Capital Group Companies Inc
3. FMR Corporation
4. AXA
5. State Street Corporation
6. JP Morgan Chase & Co
7. Legal & General Group plc
8. Vanguard Group Inc
9. UBS AG
10. Merrill Lynch & Co Inc
11. Wellington Management Co LLP
12. Deutsche Bank AG
13. Franklin Resources Inc
14. Credit Suisse Group
15. Walton Enterprises LLC
16. Bank of New York Mellon Corp
17. Natixis
18. Goldman Sachs Group Inc
19. T Rowe Price Group Inc
20. Legg Mason Inc
21. Morgan Stanley
22. Mitsubishi UFJ Financial Group Inc
23. Northern Trust Corporation
24. Société Générale
25. Bank of America Corporation
26. Lloyds TSB Group plc
27. Invesco plc
28. Allianz SE 29. TIAA
30. Old Mutual Public Limited Company
31. Aviva plc
32. Schroders plc
33. Dodge & Cox
34. Lehman Brothers Holdings Inc*
35. Sun Life Financial Inc
36. Standard Life plc
37. CNCE
38. Nomura Holdings Inc
39. The Depository Trust Company
40. Massachusetts Mutual Life Insurance
41. ING Groep NV
42. Brandes Investment Partners LP
43. Unicredito Italiano SPA
44. Deposit Insurance Corporation of Japan
45. Vereniging Aegon
46. BNP Paribas
47. Affiliated Managers Group Inc
48. Resona Holdings Inc
49. Capital Group International Inc
50. China Petrochemical Group Company

* Lehman still existed in the 2007 dataset used

Graphic: The 1318 transnational corporations that form the core of the economy

(Data: PLoS One)         

Vi hänvisar till denna grupp som den khazariska maffian. Khazarierna kontrollerar fortfarande de flesta megaföretag, inklusive de stora oljebolagen, internetgiganter som Google, Facebook, Amazon och Apple, och som känt är de falska nyhetsföretagen. Deras största maktkälla är naturligtvis deras ägande av Centralbankerna, vilka de använde sig av för att ta kontrollen över företagen.

Image result for obama's mother

Obamas mor Ann Dunham är dotter till Adolf Hitler, liksom Angela Merkel, Theresa May och Litauens fd president Dalia Grybauskaitė

Image result for “The Boys from BrazilDenna grupp har använt mord, mutor och lögner för att infiltrera världsmakterna på toppnivå, särskilt i väst. De har också strategiskt gift in sig med sina döttrar till mäktiga människor. Döttrarna skulle sedan indoktrinera nästa generation av mäklare. Till exempel hittar vi nu från ryska, NSA och andra källor, att den tyska kansler Angela Merkel, före detta Storbritanniens premiärminister Theresa May och andra ledare är döttrar till Adolph Hitler. Vi vet nu att den före detta amerikanska presidenten Barack Obamas mor, Ann Dunham, var också en Hitler-dotter. Det visar sig att filmen “The Boys from Brazil” var baserad på verkligheten, förutom att de var flickor, inte pojkar.

Vi har också upptäckt att Clintons faktiskt är medlemmar i Rockefeller-familjen. I en uppdatering av vad vi rapporterade tidigare har vi fått veta att Bill Clintons mamma var en Rockefeller (snarare än hans far), medan Hillary Clinton är dotter till David Rockefeller. Då är naturligtvis Facebook-CEO Mark Zuckerberg ett barnbarn till David Rockefeller.

Khazarerna ändrar sina efternamn och livshistorier för att dölja deras generationsspår av kontroll. Till exempel har vi spårat Bush-familjenamnet till Scherff, Pierce och slutligen till den italienska svarta adeln Pecce-familjen.

Image result for luciferEn annan sak att notera om den khazariska maffians maktstruktur är att de faktiskt har en person som spelar Guds roll i sitt monoteistiska system. Så massorna får tro på en abstrakt gud när det i verkligheten finns en mänsklig gud som spelar den rollen. Naturligtvis är deras gud känd för dem som Lucifer, Ba’al, Satan, Molech, etc.

Om du studerar judisk historia kommer du att upptäcka att många judar har ett liknande system, liksom muslimer och kristna. Det är här begreppet noosphere, eller hjärnatmosfär, spelar in. Det pågår en kollektiv tankeprocess, och vissa människor vid vissa tidpunkter blir viktiga noder där slutliga beslut fattas i gruppmedvetandet. Personen i en social grupp som medvetet eller omedvetet är den sista domaren och ”Gud.”

Så vem spelar rollen som ”Gud” i de judiska, kristna och muslimska religionerna? Först, när det gäller shiamuslimerna, är deras starkaste ledare …

Related image

Agha Khan

Agha Khan, en ättling till Mohammed och ledare för Ismaili-klanen, också känd för oss i historien som mördare. Deras hemliga samhälle kallas den blå eller gröna draken. De har stor makt över 200 miljoner shiamuslimer eller så, och behåller stort inflytande på platser som Indien, där de var underleverantörer av britterna för att hjälpa dem att hålla det landet under kontroll.

 

Denna person är också Irans kontrollant. De får sin makt genom att infiltrera människor i de inre kretsarna hos de ledande offentligt synliga maktmäklarna och låter dem veta att de är sårbara om de inte följer. De är fortfarande inte ombord med idén om en enhetlig planet, och det är en anledning till att det fortfarande finns en hel del Iran-centrerad spänning. Förhoppningsvis kommer de förhandlingarna att föras under hösten.

Sunni-muslimerna är för närvarande inte under någon form av central kontroll så som shiiterna. Närmast den centrala kontrollen skulle vara de ledande imamerna, särskilt de i Egypten, men systemet är definitivt inte centraliserat i dag. Den saudiska kungafamiljen, som är khazariska satanister och inte äkta muslimer, har försökt att med sina petrodollars kontrollera sunnimuslimerna, men de har i princip bara horor och legosoldater på sin lönelista. Lyckligtvis har de nu fallit under de amerikanska militära vita hattarnas kontroll och rapporterar till den kristna hierarkin (se nedan).

Image result for david rockefeller sr

David Rockefeller

Judarna är för sin del grovt uppdelade i två läger – de sekulära och de religiösa. De sekulära judarna är vanligtvis ateister, agnostiker eller endast vagt religiösa. Om de hade en gud, skulle det vara Mammon, pengarnas gud, så jag antar att familjerna som äger pengabrunnen – Federal Reserve Board – skulle vara deras gudar. Under många år spelades den rollen av David Rockefeller, som satt i spetsen för Bilderberg-gruppen, Council on Foreign Relations och Trilateral Commission. Han var den sista chefen för petrodollarsystemet och hans död har skapat ett enormt vakuum.

 

Mycket av kaoset och kriget inom det amerikanska politiska systemet kan spåras till en kamp för att fylla det vakuum som han lämnade efter sig. Hans provryttare, Henry Kissinger, försökte och misslyckades med att ersätta den. Rockefellers arvtagare, under ledning av hans dotter Hillary Clinton (Rockefeller), har genomlevt en bitter eftertrupps strid sedan hon förlorade det amerikanska ”valet” (en strid om elektronisk stöld-omröstning) till den amerikanska presidenten Donald Trump.

Donald Trumps presidentskap var resultatet av en allians av bekvämlighet mellan flera grupper som enades endast genom en opposition mot fortsatt Rockefeller-styre.

Related image

Jacob Rothschild

Den ena var Rothschild-familjen, som motsatte sig Rockefellerna som fördrev dem i både USA och Japan under 1900-talet. Det är därför det finns så många före detta Rothschild-anställda inom Trumps kabinett. ”Rothschild” bör uppfattas som en stenografi för en grupp aristokratiska europeiska familjer som hävdar att de härstammar från den bibliska kungen David. De kan ses som ledare för de religiösa judarna, vars övertygelser är grovt uppdelade i Torah (Gamla testamentet) och Talmud (Babylonian testament) fraktioner.

 

Den andra gruppen bakom Trumps presidentskap är det amerikanska militärindustriella komplexet, som domineras av Gnostic Illuminati, en grupp som motsätter sig en blodlinje-regering och gynnar meritokratin. De tror att universum är så fulla av elände och lidande att den som skapade det var ond, och de vill störta den och ta kontrollen själv.

Image result for Gnostic Illuminati,

Så har vi folket bakom Trump-presidentskapet, som det asiatiska ordspråket säger, ”Samma säng, olika drömmar”. Rothschild-fraktionen är den som driver Trump i hans bisarra pro-Israel hållning. De försöker också provocera honom till att starta Armageddon genom att be honom attackera Iran, Nordkorea, Syrien, Ryssland eller var som helst. De tror uppriktigt sagt att detta kommer att leda dem till Messias.

Gnostic Illuminati tycker om detta är som vidskepligt nonsens. De vill inrätta en meritokratisk världsregering. De vill också upphöra med blodlinje-regeln. Detta är den grupp som har drev på gripandet av pedofiler och avhoppare såsom Jeffrey Epstein, John McCain och George Bush Sr. De ville också återställa Republiken Amerikas förenta stater som på ett surt sätt ersattes av det blodlinje-kontrollerade States of America Corporation år 1871.

Related image

Frimurarorden P2 är folket bakom den katolska sidan av kristendomen. Deras långsiktiga plan har varit en i romersk stil, mycket centraliserad världsregering eller New World Order. De stod bakom George Bush Sr, men har nu bytt lojalitet och bildar en orolig allians med Gnostic Illuminati. De är mycket inflytelserika inom det militärindustriella komplexet genom sin kontroll av riddarordnar som Malteseriddarna, de Teutoniska riddarna, Johannitriddarna etc.

Den protestantiska halvan av kristendomen är lösare men rapporterar till stor del till drottningen av England via Frimurarlogen Skotska Riterna och det brittiska samväldet. De är nu också löst anpassade till Gnostic Illuminati och P2 i deras önskan om en meritokratisk världsregering, med förbehållet att den inkluderar konstitutionell monarki där den nu finns.

Dessa krafter är alla förenade för tillfället då de störtar Satan, Lucifer, Ba’al, Molech etc. som dyrkarfraktion. De har nu mer eller mindre lyckats ta kontrollen över de tre pelarna inom västlig makt – finans, religion och militären. Dessa symboliseras av de egyptiska obeliskerna i London (finans), Rom (religion) och Washington DC (militären). Men de kommer att behöva nå ett slutligt avtal, förhoppningsvis i form av ett löst världsförbund som inkluderar traditionella monarkier likt England och Japan.

 

Image result for black dragon society

Black Dragon Society

Nu tar vi Kina och de asiatiska hemliga samhällen in i denna bild. Innan andra världskriget var asiaterna mer eller mindre förenade under Black Dragon Society. Denna grupp trodde att nazisterna skulle vinna andra världskriget och sedan genomföra sin plan för att utplåna icke-europeiska raser. De var gruppen bakom den större östasiatiska välfärdssfären. Även om de japanska och svarta drakarna var ytligt allierade med nazisterna under andra världskriget förberedde de sig i hemlighet på det de såg som en oundviklig uppgörelse mellan öst / väst och nord / syd.

 

Nu är Black Dragon-samhället en skugga av dess forna jag. I stället finns en allians mellan de röda, blå, gröna och vita drak-föreningarna. De tror att vi alla är födda ur samma skapelse och delar samma planet. De tror också på ett löst världsförbund, men vill se till att vem som helst, och inte bara européer, kan nå upp till toppositionerna. De tror att Asien, som har 65 % av världens befolkning och den största andelen av världens BNP, förtjänar sin tur att regera planeten.

De säger också att de lovades lika mycket när de gick med på att ge Federal Reserve Board ett mandat som sträckte sig från 1912 till 2012. Folket bakom FRB har förnyat sitt före detta löfte, säger de asiatiska hemliga samhällena.

Image result for white dragon society

White Dragon Society

Den preliminära överenskommelsen mellan White Dragon Society och dess asiatiska allierade, kräver att en europé ska vara den första ledaren för världsförbundet, följt av en asiat. Efter detta skulle toppjobbet gå till den bästa personen, oavsett ras eller etnicitet.

Den nya federationen skulle börja med en massiv miljard-kampanj för att få ett slut på fattigdomen och stoppa miljöförstörelsen. Detta skulle åtföljas av stora fester, inklusive ett jubileum och eventuellt till och med en ny kalender. Då kan en ny tid börja på allvar.

Självklart är djävulen med i detaljerna, och tills dessa är utarbetade kan inga offentliga tillkännagivanden förväntas. Vi kommer att rapportera i detalj om dessa förhandlingar när de återupptas i höst.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Benjamin Fulford i Bakom Kulisserna | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: