I Bankfablernas Värld

Publicerades den 7 juli 2019

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

För att verkligen förstå vilket grepp media har över hela det politiska spektrat, inklusive makten att hindra debatten om bankreform genom en korrekt problemformulering, släpper vi här en nyuppladdning av ”I bankfablernas värld”, nu med rejält förbättrat ljud.

Marcus kommenterar den detaljerade illustrationen som visar vilka fabler som etablissemanget har skapat och använder mot alla som tar upp det som tack vare allt fler engagerade väcks i allmänhetens medvetande – den fullständiga bristen på ekonomisk – och därmed faktisk demokrati.

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Hybrid War On Russia Keeps Rolling On
    http://www.informationclearinghouse.info/52031.htm
    – …”Crude hybrid war will be back. And sanctions remain. The ultimate target of sanctions – a neocon wet dream – would be to undermine the government of Russia for good, and replace it with a new Yeltsin mob to restart mass looting. You’ll never read this in the WSJ or the FT, of course. The ultimate objective would be to break up Russia into twenty countries, as the Baltic states, and then loot one after another.”…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: